Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni fark ettim kulaklık ve hoparlör sesi bariz düşürülmüş. Bilerek mi yapıyorlar nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefonun sesinde bir sıkıntı yok ama wifi kopma sorunu hala devam ediyor.Telefona bir şey olsa da para iadesi alsam.

• Rootlu ve rootsuz hafıza arttırma yöntemi bilen varmı? Android 6 kullanıyorum. Ne olur yardım edin.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Rootsuz Adb yöntemi ile hafıza birleştirme uygulamanı tavsiye ederim. Nasıl yapılacağını 01/08/2016 tarihinde atılmış mesaja ve videoya bakarak yapabilirsin. Ben bu yöntemle 16 gb hafıza kartımın 8 gb sini hafızaya dahil ettim ve sorunsuz kullanıyorum.

• arkadaşlar arka kamera iyice ulanık çekmeye başladı, ışık güzel olsa bile netleme yapamıyor. Garantiye vermeli miyim? garanti KVKda
  • Arkadaşlar rehberde sim kartı nasıl gösterebilirim? Numara kaydederken de sim sormuyor numarayı "yerel" adı altında kaydediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LVNDSCAPE

Arkadaşlar rehberde sim kartı nasıl gösterebilirim? Numara kaydederken de sim sormuyor numarayı "yerel" adı altında kaydediyor.

bunun çözümünü bende bulamadım.
  • alfista A kullanıcısına yanıt
    şimdilik marketten Sim Contacts diye bir uygulama yükledim ancak öyle görebiliyorum

• Beyler s.a bende babama bu telefonu aldım. normal konuşmada sorun yoktu. hoparlöre alınca karşı tarafın sesi geliyor. fakat bizim sesimiz karşıya gitmiyordu. yani kameralı konuşmak için kulaklık takmak zorunda kalıyordu.

neyse verdim telefonu servise. " Swap ürün bekleniyor" ibaresi vardı. Yeni cihazı bekliyorduk ki şimdi resimdeki yazı var. Anlamı nedir?

yazı bu "Cihaz Durumu: Alternatif Model Sunum - Ulaşılamadı"
    http://hizliresim.com/Mo976a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D13A301 -- 20 Kasım 2016; 16:42:41 >
  • Cihazı rootlu olanlar xposed üzerinden, virtual sensor yükleyebilir mi?
  • arkadaşlar daha öncede böyle bişey yazdım. yardımcı olur musunuz ?
    birini ararken telefonu kulağımda tutmak istemiyorum. yani arama yaparken karşı taraf telefonu açtığında titreşim le bana uyarı gelsin istiyorum. telefonun ayarlarında böyle bişey bulamadım. arkadaş xperia xa almış onda da bulamadık. bu yazılımsal bir eksiklik mi ?
    bu özelliği kullanmak için ekstra app öneriniz varsa onuda kullanabilirim. teşekkürler
  • muratarkan kullanıcısına yanıt
    Buldum beyler.. Buyrun isteyen arayan varsa buradanhttps://play.google.com/store/apps/details?id=nanosoft.com.vibcall
  • İki sefer karşı taraftan ses gelmediği için kvk ya yollamıştım değişim kararı çıktı sony xa yollucaklarmış aynı özelliklerde sayılır ama en azından 16 gb hafıza var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns41

İki sefer karşı taraftan ses gelmediği için kvk ya yollamıştım değişim kararı çıktı sony xa yollucaklarmış aynı özelliklerde sayılır ama en azından 16 gb hafıza var

Daha kullanışlı bir şeye benziyor, çerçevesi bir farklı geldi ama :)

• Yeni sürüm mü var?
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Hocam son sürüm olarak 26.3.A.1.33 numaralı sürüm gözüküyor.
  • Rom yükleyip stabil kullanan var mi?

• Arkadaşlar merhaba. 1 Ay önce Sony Xperia e4G yi servise yollamıştım. sorunu halledemediler M4 Aqua gönderdiler. iyi güzel herşey, Fakat şimdi birşey farkettim. Sanırım arka kapakta çıkma var. böyle bastırınca kıt kıt ediyor kıtlıyor. Şimdi flaşı açtım yanlardan ışık sızdırıyor arka kapakta. ve hafif çıkıntılı elime deyiyor yani. Baktım herhangi bir yerde açılma da yok. sony de normalde açılma olur, hani biyer ayrılır böyle oyle birşey de yok. anlamadım yine mi yollasam servise?
  • Güncelleme bir anlık gözüktü, bu cihazda video çekerken ledi açan oluyor mu? Çok yabani şekilde şarj uçuyor, bana özel bi durum mu acaba? Birde 5 dakikalık video çekimi 700 mb olması normal mi?

• Telefona kulaklik takayim derken jack girişi kirildi. 3 kere servise gitti geldi. Telefonu elime almaya korkuyorum artik

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.