Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetgox

Son güncellemeden sonra sd karta uygulama atamıyorum bu herkeste mi böyle acaba?

ben 1 aya yakın zamandır rootlu kullanıyorum; yeni güncellemeden sonra da rootlu kullandım XInternalsd ve link2sd ile kullanıyorum ama telefon kendi depolama kısmından uygulama taşıyor sd karta. sd kartı dahili olarak gördüğü için hafıza kartındaki resim ve müzikleri de dahilide zannedip taşımamı istiyor. başarılı olduğunu göstermek için bir uygulamayı dahiliye atıp tekrar taşıdım sd karta

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum; hafıza birleştirme işlemi depolama için yazılım üzerinden gerçekleştirile bir işlemdir. bilgisayarda format atma ve depolama deiştirme işlemlerine benzer şekildedir; burada tek sorunumuz depolamayı değiştiremiyor oluşumuzdur. Rroot gerektirmeyen birleştirme işlemi ise bu işlemi hafıza kartınızın bir kısmını ext formatına dönüştürerek yapar ve dahili depolamaya müdahale etmez. Yinede garanti bozmamasına ragmen tecrübesiz kullanıcılar riske girmemesini tavsie ediyorum. olası bir köt sonuçta garanti kapsamında telefonu servise gönderebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyacafe

Hafıza birleştirme verilmemesiniz en önemli sebebi.Kullandığımız yavaş sd kartlar olabilir.
    Ülkemizde bilinçli alıveriş yapan sayısı az ne yazıkkı.Birleştirme yapıldığında sistemde gömülü hafızanın paralelinde çalışabilecek bir kart kullanmamız gerekmekte,yoksa sistem kararsız çalışıyor ve geç kalıyor.Bu uygulamayı yapanların bir kısmı memnun diğeri değil nedeni açık hızlı bir kartınız varsa nette anlatımlar mevcut..

Şu cache bellek şişiyor devamlı android laneti bu bunu sd karta tanımlayabilsek ikidebir girip silmek zorunda olmasak bir yöntemi bilen varsa makbule geçer dostlar..

Hafıza birleştirmeyi veren diğer firmalar ve diğer sony ürünleri baka bir hafıza slotu mu kullanıyor da birleştirme özelliği verilmiş. aynı teknoloji aynı standart aynı hızlar. o modelleri de yavaş kartla kullanan vardır elbette. otg kullanamama hafıza birleştirememe gibi uygulamalara gitmek telefonun kullanıcılarını yeni modellere yönlendirmekten başka bir sebeple olamaz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkrock0808

arkadaşlar bir sorum olacak fifa mobile oyununda telefo sizde de kasıyor mu? Bi gariplik var daha ağır oyunlarda kasmıyorken bu oyunda kasıyor.

kasmalar menüde ara geçişlerde mi yoksa oyun içindemi ? ara menulerde bende de kasma oluyor ama oyun içinde sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

quote:

Orijinalden alıntı: aladash

1 Yıldır M4 Aqua sahibiyim. Bir sorun yaşamamıştım fakat Birkaç gün önce mavi ekran vermeye başladı, kapandığında açmak için uğraş gerektiriyor. Çok yavaşladı telefon bir anda. Kaç gündür uğraşıyorum ama değişmiyor. Hep yavaş. Depolamada vardır bir şey belki dedim gün itibariyle fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorun yine de geçmedi.

Yabancı sitelerde çok fazla bu sorunla karşılaşan var ama Türklerde pek karşılaşmadım. Sizden bu durumun çözümü hakkında fikir sahibi olan var mı?

telefonu flashtool ile sıfırdan kur yada root vs yapmadıysan xperia companion ile flash modda bağlayıp yazılımı onarmayı denermisin.

(mavi ekran dediğin xperia başlangıç animasyonu sanırım)

Hayır hayır bildiğin pcnin verdiği mavi ekran hatasını telefondan aldım. hatta renk bile değiştirmeye kalktı. çok acayipti :)

garantiye verdim.

• quote:

Zannetmiyorum; hafıza birleştirme işlemi depolama için yazılım üzerinden gerçekleştirile bir işlemdir. bilgisayarda format atma ve depolama deiştirme işlemlerine benzer şekildedir; burada tek sorunumuz depolamayı değiştiremiyor oluşumuzdur. Rroot gerektirmeyen birleştirme işlemi ise bu işlemi hafıza kartınızın bir kısmını ext formatına dönüştürerek yapar ve dahili depolamaya müdahale etmez. Yinede garanti bozmamasına ragmen tecrübesiz kullanıcılar riske girmemesini tavsie ediyorum. olası bir köt sonuçta garanti kapsamında telefonu servise gönderebilirsin

Yine adb shell uyguladım, böyle idare edeğim tırtlamazsa. Yoksa mevcut güncellemeleri yapsam telefon yine tıkanacak

• Ben uyguladım onu bir süre sonra tirtladi root yaptım kurtuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

1 Yıldır M4 Aqua sahibiyim. Bir sorun yaşamamıştım fakat Birkaç gün önce mavi ekran vermeye başladı, kapandığında açmak için uğraş gerektiriyor. Çok yavaşladı telefon bir anda. Kaç gündür uğraşıyorum ama değişmiyor. Hep yavaş. Depolamada vardır bir şey belki dedim gün itibariyle fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorun yine de geçmedi.

Yabancı sitelerde çok fazla bu sorunla karşılaşan var ama Türklerde pek karşılaşmadım. Sizden bu durumun çözümü hakkında fikir sahibi olan var mı?

telefonu flashtool ile sıfırdan kur yada root vs yapmadıysan xperia companion ile flash modda bağlayıp yazılımı onarmayı denermisin.

Hayır hayır bildiğin pcnin verdiği mavi ekran hatasını telefondan aldım. hatta renk bile değiştirmeye kalktı. çok acayipti :)

garantiye verdim.

Benim basima gelmedi başka başına gelen de duymadım nette bile yok böyle bişey geçmiş olsun servis ne dedi sorunla ilgili

• quote:

Ben uyguladım onu bir süre sonra tirtladi root yaptım kurtuldum

Dahili hafıza mı sıkıntı yaptı yoksa cihaz çöktü mü? Olmadı rootlarız youtube'dan izleye izleye.

• Arkadaşlar 5S'e geçtim resmen kurtuldum artık, bir daha ömür boyu bana kimse Androide cihaz aldıramaz özellikle Sony parası olan kurtarsın kendini M4'den

• root attim yeni telefon parasi cebimde kaldi hafiza sorunu cozuldu geri kalan ozellikleri de gayet iyi zaten

• Merhabalar.bu telden bende ve 2 akrabamda var.bendeki yaklaşık bir yıldır ve herhangi bir problem yaşamadım
    Lakin diğer 2 agbimdekilerde mavi ekran sorunu ve kilitlenme vardı

Bir tanesinin ana kartı garantiden değişti

Diğerine ise M5 verdiler garantiden..

Bakalım sıra bizede gelecek mi...

• Gidip dandik cihaz aliyorsunuz Android de ondan sonra Apple tarafinda(mecburen)amiral gemi olmus telefonlara parayi bayiliyorsunuz.

E tabi Apple dan memnun kalirsin,o zaten piyasaya tam olarak cikmis cihaz.Git bir Galaxy S7 Edge al,sonra bir daha dusun.Ama pardon.

Android e gelince mumkun olan en ucuz cihazlari alirsiniz,kusura bakmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

quote:

Ben uyguladım onu bir süre sonra tirtladi root yaptım kurtuldum

Dahili hafıza mı sıkıntı yaptı yoksa cihaz çöktü mü? Olmadı rootlarız youtube'dan izleye izleye.

yok yüklediğim uygulamalar obb yi görmemeye başladı ne yaptıysam çözemedim bir noktadan sonra hafıza yine dolmaya ve uyarı vermeye başlıyor zaten sadece ufak bir katkısı oldu. her uygulama taşınamıyor maalesef
  • yardimci olurmu bilmem de benim ic ekran arka kapak yan cita degisti zamaninda 280 tl ye teleserviste cok da iyi ilgilendiler teleservis sikayetlerinin hicbirini yasamadim maltepedeydi galiba yeri

• quote:

quote:

quote:

quote:

garantiye verdim.

Benim basima gelmedi başka başına gelen de duymadım nette bile yok böyle bişey geçmiş olsun servis ne dedi sorunla ilgili

"swap cihaz bekleniyor" şimdi, kvk'nın bana dediği en saçma şey "mavi ekrandan sonra telefonu açabildiniz mi gerçekten" oldu. gerisi rutin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

garantiye verdim.

"swap cihaz bekleniyor" şimdi, kvk'nın bana dediği en saçma şey "mavi ekrandan sonra telefonu açabildiniz mi gerçekten" oldu. gerisi rutin :)

cihaz bazi durumlarda bilgisayara baglanamaz eger okutamadilarsa ve yazilima mudahale edememidlerse o yuzden sormus olabilirler garantiden degisiryorlar sanirim nette baktim da softbrick den baska bisey bulamadim mavi ekran sadece iphone 5s ile ilggili sonuc verdi ne kadar aradiysam m4 cikmiyor

• Arkadaşlar telefonu dün Android 6.0 olarak güncelledim, memnundum taaa ki kulaklığı takıp müzik dinleyince kadar.
    Müzik adlı programda clearaudio yu aktif edip kullanıyordum ve ses muhteşemdi.
    Şuan hem kulaklıklı hem kulaklıksız okadar iğrenç dandik ve az ses barki anlatamam.

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    menülerde sıkıntı yok bende aksine maç içinde özellikle sezon modunda aşırı kasma var bi onarma yapsam düzelir mi acaba?
  • darkrock0808 D kullanıcısına yanıt
    isinma vs olmuyorsa internet baglantin etkiliyordur oyunu belki olmayinca zacilmiyor oyun bende

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.