Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ısınma yok mesela world of tanksı 60 fps oynuyorum ama bu oyunda kasma var anlayamadım en iyisi bi onarma yapmak hem telefon kendine gelir
  • Arkadaşlar benim M4 cihazı adb yöntemini uygulayıp sd kartı dahili hafızaya dahil etmiştim. Sorunsuz kullanıyordum telefonumu fakat geçen gün kulaklk takılıyken ters bir hareket yaptım ve cihazdaki kulaklık jackı arıza yaptı. Şu an kulaklıkta değiştirsem kulaklıktan ses alamıyorum. Garantim bitmedi ve bana yakın KVK var. Oraya götürecem ama bir sorum var size;

1-Hafıza birleştirmesi yapmam garanti için serviste sorun olurmu.
    2-Servis kulaklığı yaparken yazılımıda güncellerse benim yaptığım hafıza birleştirme yok olurmu. Malum 10 gb yüklü program var.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regola -- 31 Ekim 2016; 22:51:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regola

Arkadaşlar benim M4 cihazı adb yöntemini uygulayıp sd kartı dahili hafızaya dahil etmiştim. Sorunsuz kullanıyordum telefonumu fakat geçen gün kulaklk takılıyken ters bir hareket yaptım ve cihazdaki kulaklık jackı arıza yaptı. Şu an kulaklıkta değiştirsem kulaklıktan ses alamıyorum. Garantim bitmedi ve bana yakın KVK var. Oraya götürecem ama bir sorum var size;

1-Hafıza birleştirmesi yapmam garanti için serviste sorun olurmu.
    2-Servis kulaklığı yaparken yazılımıda güncellerse benim yaptığım hafıza birleştirme yok olurmu. Malum 10 gb yüklü program var.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bence sıfırla, yine aynı işlemleri yaparsın. Yoksa sen bunun yazılımına müdahale etmişsin garanti dışı kaldı filan diyebilirler.

• Evet, mavi ekran veren m4aqua telefonumu 5 gün sonra sıfırı ile değişmiş olarak Kvk dan teslim aldım. Hayırlı olsun mu? Alırım bi dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: aladash

Evet, mavi ekran veren m4aqua telefonumu 5 gün sonra sıfırı ile değişmiş olarak Kvk dan teslim aldım. Hayırlı olsun mu? Alırım bi dal

Neden ücret iadesi talep etmedn m4 aquadan kurtulmak istememenin sebebi nedir :D
  • Elektronik onarım ne demek beyler? Ekimin 5'de tırtlayan cihaz anakart değişimi yapılıp 27'sinde bana geldi. Ertesi gün cihaz ekrandan tırtlayınca 29'unda tekrar postaladım. Bugün cihaz elektronik onarım görüyormuş ücreT iadesi istesem mi acaba?

• Telefon 3 kere servise gitti geldi ama şu son haliyle gerçekten sorunsuz çalişiyor. Her fonksiyon tam tikir. Ben gayet memnunum. Fazla para ödeyip masrafa gerek yok

• 6.0 Root yöntemi varmı ? root yapamıyorum bi türlü
  • Arkadaşlar telefonu 6.0 olarak güncelledim ve lanet ettim okadar iğrenç oldu ki , lollipop'a dönmek için can atıyorum , daha önce rom ve root atmadım , araştırdım ve
    ''http://uzmanim.net/soru/sony-xperia-m4-aqua-xperia-flash-tool-ile-rom-yukleme-xperia-m4-aqua-android-6-0-dan-5-0-a-geri-donmek-nasil-yapilir/69600''

linkteki adımların hepsini yaptım fakat işleme başlarken error verdi her defasında rom atamadım, bilen anlayan varsa yardım istiyorum servise vermeden rom atmam lazım çünkü servis haftalarca yollamaz :(
  • Merhaba..
    Bugün telefonumda 10 dk içinde 3 4 kez sim kart değiştirdim, sonra menüye baktığımda Google Play Müzik ve Amazon uygulaması gelmiş..
    Uygulamaları tamamen silmeye çalıştım ama silemedim Uygulama Yöneticisinden de denedim yine silemedim sadece ve sadece Devre dışı bırakılıyor..
    Bu uygulamalar durup dururken kendi kendine nasıl geldi??
    Neden geldi??
    Nasıl silinir bilgisi olupta yardım edebilecek var mı??
    Şimdiden Teşekkür ederim...

(Bu arada telefonun aldığım ilk günden beri Bootloader kilidi açık, fabrika üretiminden beri yani)

• Arkadaşlar Sony e4g cihaz vardı servise yolladim benim cihazın yerine m4 aqua göndermişler

Bu cihazın micro SD kart yerinde beyaz bir etiket var
    Bu etiket orda mı kalıyor çıkmıyor mu ?

• oneclickroot ile root yapan oldu mu?
  • Otg desteği var mı bizim cihazda çift taraflı flash bellek alsam okutabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekremcee

Arkadaşlar Sony e4g cihaz vardı servise yolladim benim cihazın yerine m4 aqua göndermişler

Bu cihazın micro SD kart yerinde beyaz bir etiket var
    Bu etiket orda mı kalıyor çıkmıyor mu ?

Etiket sabit kalıyor alt tarafına doğru sd kartı yerleştiriyoruz.
  • asichocuq A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asichocuq

Otg desteği var mı bizim cihazda çift taraflı flash bellek alsam okutabilir miyim?

Yok okumaz, ben biraz kurcaladım olumsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

quote:

Orijinalden alıntı: asichocuq

Otg desteği var mı bizim cihazda çift taraflı flash bellek alsam okutabilir miyim?

Yok okumaz, ben biraz kurcaladım olumsuz.

Teşekkürler. Otg kablosuyla olur ama değil mi?
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra seslerde oldukça düşme var sizde de oldumu çaresi varmıdır sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: lilo80

Arkadaşlar güncellemeden sonra seslerde oldukça düşme var sizde de oldumu çaresi varmıdır sizce

Evet var o sorun bi düzeltmediler gitti

• Bugün neredeyse ses yüzünden telefonu fırlatıyordum karşı taraf sesin hiç gelmiyor kaldır at o telefonu deyince kafayı yiyorum resmen
  • 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.