Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler güncellemeden sonra amazon uygulaması yüklenmiş kendi kendine virüs mü yoksa herkese mi yüklendi ?
  • Ben bu MTP dosya aktarimi işini bi yapamadim. Telefon hiç bir şekilde dosya aktarimi yapmiyor pc telefonu görmüyor. Sadece sarj oluyor cihaz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasını versin artık ya sıktı vallahi billahi.

Hafıza bitti Wifi sorunu başladı. 2 metreyi geçince Wifi çekmiyor, 100 liralık annemin telefonu bile bundan daha iyi bu konuda.

• Cihaz anakart değişimi yapılacakmış, malzeme bekliyor sanırım eskisi gibi olmayacak. Başka cihaza yönelirim gibi geliyor.
  • Wifi çekim gücü çok az oldu son güncellemeyle aynı sorunu yaşayan var mı yan odaya geçiyorum çekmiyor babamın tel general discovery o yan odada 2-4 diş arası çekiyor.Güncellenmemiş halinde wifi daha iyiydi sanki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Cihaz anakart değişimi yapılacakmış, malzeme bekliyor sanırım eskisi gibi olmayacak. Başka cihaza yönelirim gibi geliyor.
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Çağdaş

Cihaz anakart değişimi yap©¥lacakm©¥ş, malzeme bekliyor san©¥r©¥m eskisi gibi olmayacak. Başka cihaza yönelirim gibi geliyor.

şans©¥n varsa anakart değişimi yerine ücret iadesi yaparlar
  • arkadaşlar bir sorum olacak fifa mobile oyununda telefo sizde de kasıyor mu? Bi gariplik var daha ağır oyunlarda kasmıyorken bu oyunda kasıyor.
  • Arkadaşlar merhaba.

Abim askere giderken servisw göndermem için bana m4 aqua bıraktı. Sorun şu;
    - Ahizeden ses alamıyorum. ( Konusurken ve diagnotic testide yaptım. )
    - Hoparlöre alınca ses geliyor.
    - Kulaklık takınca ses geliyor.

Yapabilecek bir şey var mı yoksa servise mi göndereyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Arkadaşlar merhaba.

Aynısı banada oldu servise gönderdim düzelttiler. Direk yollayin

• Eşimin telefonla birlikte gelen 7 aylık orijinal usb kablosu bozuldu, servise versek yaparlar mı?

• mahferer kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorundan 4-5 kere giderse değişiklik isteme hakkı var bi araştırın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: _Nomad_

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Arkadaşlar merhaba.

Aynısı banada oldu servise gönderdim düzelttiler. Direk yollayin

Aynı sorun bende de oldu. Servise gönderdim 3gün içinde yaptılar. Ama kamera hatasını düzeltmeden göndermişler.

Ön kameraya geçiş simgesi yok. Bu sorunu yaşayan illaki vardır. Çözen varsa alıntılar arkadaşlar.

Telefondan o kadar soğudum ki. Sony cidden rezilliktir.

• Beyler, bu hafıza birleştirme olayı, anakarta zarar verir mi? Yani böyle bir ihtimal olabilir mi sizce?
  • Son güncellemeden sonra sd karta uygulama atamıyorum bu herkeste mi böyle acaba?

• Birkaç gün önce mavi ekran vermeye başladı, kapandığında açmak için uğraş gerektiriyor. Telefonda yavaşlama oldu bu durumdan sonra. Yeni güncellemeyi bilgisayardan yükledim, biraz kendine gelir gibi oldu fakat hâlâ kapattığımda mavi ekran sorunu ve açıldığında yavaşlık sorunu var.

İlla ki birisi yaşamıştır bu sorunu. Nasıl çözebiliriz?

• Hepinize iyi günler dostlar.Cabalarım sonuc verdi ve ücret iadesine karar verildi.Sony ile olan macerama m4 ile son noktayı koyuyorum.Sony vefakarlığını gösterdi.Kullanan arkadaşlar umarım problem yaşamazlar.Başka konularda görüşmek üzere ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★
  • Gscarbon G kullanıcısına yanıt
    Çabalarınızın sonuç vermesine sevindim ama sizin gibi insanlara yardımcı olan, sorunlara çözüm arayan biriden konunun ve bizlerin mahrum kalacağına çok üzüldüm. Yolunuz açık olsun. Başka konularda görüşmek üzere hoşçakal yardımsever Gscarbon.

• quote:

Orijinalden alıntı: regola

Çabalarınızın sonuç vermesine sevindim ama sizin gibi insanlara yardımcı olan, sorunlara çözüm arayan biriden konunun ve bizlerin mahrum kalacağına çok üzüldüm. Yolunuz açık olsun. Başka konularda görüşmek üzere hoşçakal yardımsever Gscarbon.

Tesekkur ederim her zaman elimden geldiği sürece yardımcı olmaya çalıştım yine yardım etmeye devam edeceğim.Telefonla ilgili problemleri yine de sorabilirsiniz.

• 1 Yıldır M4 Aqua sahibiyim. Bir sorun yaşamamıştım fakat Birkaç gün önce mavi ekran vermeye başladı, kapandığında açmak için uğraş gerektiriyor. Çok yavaşladı telefon bir anda. Kaç gündür uğraşıyorum ama değişmiyor. Hep yavaş. Depolamada vardır bir şey belki dedim gün itibariyle fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorun yine de geçmedi.

Yabancı sitelerde çok fazla bu sorunla karşılaşan var ama Türklerde pek karşılaşmadım. Sizden bu durumun çözümü hakkında fikir sahibi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aladash

1 Yıldır M4 Aqua sahibiyim. Bir sorun yaşamamıştım fakat Birkaç gün önce mavi ekran vermeye başladı, kapandığında açmak için uğraş gerektiriyor. Çok yavaşladı telefon bir anda. Kaç gündür uğraşıyorum ama değişmiyor. Hep yavaş. Depolamada vardır bir şey belki dedim gün itibariyle fabrika ayarlarına döndürdüm fakat sorun yine de geçmedi.

Yabancı sitelerde çok fazla bu sorunla karşılaşan var ama Türklerde pek karşılaşmadım. Sizden bu durumun çözümü hakkında fikir sahibi olan var mı?

telefonu flashtool ile sıfırdan kur yada root vs yapmadıysan xperia companion ile flash modda bağlayıp yazılımı onarmayı denermisin.

(mavi ekran dediğin xperia başlangıç animasyonu sanırım)
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.