Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell cihazlara geldimi ve güncellersem hafıza birleştirme bozulur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Kullananlar olarak önerir misiniz? Birde 6.0 güncellemesi ile hafıza kartı kartı direk dahili depolama şeklinde kullanılabiliyor mu? Yoksa programla mı yapılıyor? Düşünceleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Kullananlar olarak önerir misiniz? Birde 6.0 güncellemesi ile hafıza kartı kartı direk dahili depolama şeklinde kullanılabiliyor mu? Yoksa programla mı yapılıyor? Düşünceleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler arkadaşlar?

Sadece bu programlar yüklü hafızaya bak.Hafıza birleşmiyor sd karta da taşınmıyor.Sakın alma

Bu mesaja eklenen görseller:

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

• uniqe11 kullanıcısına yanıt
    A-L-I-N-M-A-Z, güncelleme yapmak için rutin fafızayı boşaltma işlemini istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Kullananlar olarak önerir misiniz? Birde 6.0 güncellemesi ile hafıza kartı kartı direk dahili depolama şeklinde kullanılabiliyor mu? Yoksa programla mı yapılıyor? Düşünceleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler arkadaşlar?

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

• Güncellemeden sonra Amazon uygulaması uçtu. 0.9 gb yer varken 1.07 gb yer var. Başka şeyler de uçmuş ama yetmez

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, haklısın çok tavsiye edilir bir cihaz değil ama adb yöntemi ile niye hafıza kartını birleştirme yapmadın merak ettim. Bu yöntem ile hafıza sorununu aştım. Hiç değilse artık yer boşalt veya yer yok uyarısı almıyorum. Sanada yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regola -- 12 Ekim 2016; 1:06:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: regola

Hocam merhaba, haklısın çok tavsiye edilir bir cihaz değil ama adb yöntemi ile niye hafıza kartını birleştirme yapmadın merak ettim. Bu yöntem ile hafıza sorununu aştım. Hiç değilse artık yer boşalt veya yer yok uyarısı almıyorum. Sanada yapmanı tavsiye ederim.

Hafıza kartını çok sık kullanıyorum foto makineme vs birsürü yere takıyorum o yüzden yapamadım en son çare root veya satmak.

• arkadaşlar birinden mesaj almamak için nereden engelliyoruz onu ? eski telefonumda yapıyordum ama m4 te bulamadım bir türlü.. misal marketlerden reklam amaçlı mesaj geliyor onu nasıl engellleriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 12 Ekim 2016; 10:06:30 >
  • Hafıza olayı çok kötü değil
    Sadece kötü
    Telefonda yüklü uygulamalar
    Facebook ve masenger
    İnstgram
    Whatsapp
    Google çeviri
    Vlc video player (En iyi video oynatıcı)
    Atari emulatoru
    Rar açma proğramı

Yüklü oyunlar
    Mortal kombat X
    Traffic rider
    Hayrettin
    Real football
    Colin mcrae rally

Ayrıyetten 7 tane tema yüklü

Telefonda boş alan 680mb
    Çok kötü değil

Edit:Almak için soran arkadaşlar soruyor alalımmı falan
    Sosyal medya için ve arada ufak tefek Oyun yüklerim derseniz işinizi görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 12 Ekim 2016; 11:22:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Hafıza olayı çok kötü değil
    Sadece kötü
    Telefonda yüklü uygulamalar
    Facebook ve masenger
    İnstgram
    Whatsapp
    Google çeviri
    Vlc video player (En iyi video oynatıcı)
    Atari emulatoru
    Rar açma proğramı

Yüklü oyunlar
    Mortal kombat X
    Traffic rider
    Hayrettin
    Real football
    Colin mcrae rally

Ayrıyetten 7 tane tema yüklü

Telefonda boş alan 680mb
    Çok kötü değil

Edit:Almak için soran arkadaşlar soruyor alalımmı falan
    Sosyal medya için ve arada ufak tefek Oyun yüklerim derseniz işinizi görecektir

Hocam nasıl yükledn o kadr oyun bende depolama hata veriyor micro sd de 16 gb aslında tavsiyen varmı

• <script>console.log('sha256 sonrası: 0.016')</script><script>console.log('1.1: 0.016')</script>
    Bu telefona ne kadar yüklendiniz be kardeşim.
    Şu anda almak isteyen almasın bırakında alan kullanan birbirine yardımcı olsun
    Burda konu bunun için sanırım..
    Benim bu telefonla hiç sıkıntım yok..
    Facebook uygulamasını ve messengeri kaldırdım yer sorunun çözüldü.
    facebook güncellemelerindende kurtuldum facebooklite kurdum işimi görüyor
    mesajda atıp alabiliyorum.uygulamada kurdum word exele banka uygulamaları
    sahıbınden alı expres n11 falan filan oyunda var ufak çaplı 100-200 mb lık oyunlar
    5-6 tane eğlencelik.bana yetiyor
    Şu an kullananlar için yazıyorum alıcak olanlar kendileri karar versinler
    kamera işik var iken iyi gece zorlar biraz
    pil 1 gün rahat gider
    şık ve ince hafif bir cihaz
    4g var android 6,0,1 var
    Son güncellemeden sonra
    Radyo 10 sn de açılıyordu şimdi şipşak olmuş
    müzik uygulaması kulaklıktaki buton ile şipşak olmuş
    mesaj uygulamasına makyaj yapılmış sanırım ünlem falan çıkıyor
    boş ram artmış onada el atmışlar kasmalar yok artık
    Benim kullanırken gördüğüm bu son güncelleme ile birkaç sorunu
    çözmüşler en azında destekliyorlar cihazı şu an stabil ve hızlı
    Bu konu altında birbirimize yardımcı olalım dostlar 6,92 gb kullanımda
    şu an sıkıntısız kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asyacafe

<script>console.log('sha256 sonrası: 0.016')</script><script>console.log('1.1: 0.016')</script>
    Bu telefona ne kadar yüklendiniz be kardeşim.
    Şu anda almak isteyen almasın bırakında alan kullanan birbirine yardımcı olsun
    Burda konu bunun için sanırım..
    Benim bu telefonla hiç sıkıntım yok..
    Facebook uygulamasını ve messengeri kaldırdım yer sorunun çözüldü.
    facebook güncellemelerindende kurtuldum facebooklite kurdum işimi görüyor
    mesajda atıp alabiliyorum.uygulamada kurdum word exele banka uygulamaları
    sahıbınden alı expres n11 falan filan oyunda var ufak çaplı 100-200 mb lık oyunlar
    5-6 tane eğlencelik.bana yetiyor
    Şu an kullananlar için yazıyorum alıcak olanlar kendileri karar versinler
    kamera işik var iken iyi gece zorlar biraz
    pil 1 gün rahat gider
    şık ve ince hafif bir cihaz
    4g var android 6,0,1 var
    Son güncellemeden sonra
    Radyo 10 sn de açılıyordu şimdi şipşak olmuş
    müzik uygulaması kulaklıktaki buton ile şipşak olmuş
    mesaj uygulamasına makyaj yapılmış sanırım ünlem falan çıkıyor
    boş ram artmış onada el atmışlar kasmalar yok artık
    Benim kullanırken gördüğüm bu son güncelleme ile birkaç sorunu
    çözmüşler en azında destekliyorlar cihazı şu an stabil ve hızlı
    Bu konu altında birbirimize yardımcı olalım dostlar 6,92 gb kullanımda
    şu an sıkıntısız kullanıyorum.

söylediklerine aynen katılıyorum. ben hafıza problemi yaşamıyorum oyun yüklemediğim için. Ancak şu hafıza birleştirme konusunun resmi olarak gelmesine de hayır demem tabii ki. Bu kadar kullanıcı hep birlikte mail atarsa ve xperia forumuna yazarsa sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Ama bir kaç kişi hariç şikayet edip,mızmızlanmaktan başka bir şey yapmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

arkadaşlar birinden mesaj almamak için nereden engelliyoruz onu ? eski telefonumda yapıyordum ama m4 te bulamadım bir türlü.. misal marketlerden reklam amaçlı mesaj geliyor onu nasıl engellleriz ?

malasef yok samsunga laf atarlar bundan çok daha kullanışlıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: regola

Hafıza kartını çok sık kullanıyorum foto makineme vs birsürü yere takıyorum o yüzden yapamadım en son çare root veya satmak.

Valla arkadaşım sen bilirsin ama root veya cihazı satma yoluna gitmeden önce bir dene istersen hafıza birleştirmeyi. Bak ben de Samsung 16 gb hafıza kartı kullanıyorum. %50 hafızaya dahil ettim. Şimdi 8 gb dahili, 8 gb de taşınabilir hafızam var. Sen de böyle yapsan 8 gb taşınabilir hafıza fotoğraf v.b için sana yeter sanırım. Yetmediği yerde de 32 gb kart alıp aynı yola gidebilirsin gibi geliyor.

• sd karta uygulama nasıl taşınıyor ?
  • Hafıza dolu sistem düzgün çalışmayabilir diye bildirim geldi ve telefon kasmaya başladı.10 sene önceki lanet e250 telefonumda bile hafıza dolunca kitlenme olmuyordu.

• _Nomad_ kullanıcısına yanıt
    ses hiç mi gelmiyor az mı geliyor ? benim az geliyordu gönderdim yine aynı geldi meğer ses ayarlarından oynamak gerekiyormuş boşu boşuna arka kapak açık geldi şimdi suya sokamıyorum telefonu
  • Güncellemeden sonra Wifi kafayı yedi bende. Her ekranı kilitleyip açışımda Wifi simgesinde bir ünlem işareti oluyor ve internete bağlanmıyor. Wifi açıp kapamam gerekiyor her seferinde.
  • Hepinize iyi geceler dostlar.
    M4 aqua yı alıp ilk kullananlardan biri olarak Sony i yıllarca severek kullandım herkze tavsiye ettim.
    Şu dakikadan sonra Sony bitmiştir.Cep telefonlarını almanızı önermiyorum.Heleki M ve C serisi
    X serisi dahil
    Yaklaşık olarak 11 temmuzdan beri serviste olan telefonum.Hala servistr ve t.h.h ücret iadesine karar vermesine rağmen hala hiçbir gelişme yok
    Koskoca Dünya devi diye bahsedilen bir teknolojik ürün üretip satan firma 1200 tl lik bir telefonu 3 aydır değiştirmeyip üstüne para iadesi de yapmıyorsa,tüketiciden çok kazandığı parayı düşünüyor demektir.Xiaomi alıp keyfime bakarım.Malum Türkiye de garantı dediğimiz icat daha kullanılamıyor ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.