Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
267.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hafiza birlestirme olayini yaptim, guncellemeden sonra bilgisayardan yazilim onarma yani resetleme yapayim dedim, yapamadi hata verdi. Hafiza birlestirmedenmi kaynaklaniyor ? Oyle ise nasil cozerim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler m4 aquayi 4 aydir kullaniyorum. Bugun farkettimde cihaz yamulmus :))

Duz bi camin ustunde saga sola oynuyodu yan tutup baktim cidden yamuk :))

Boyle bisi basina gelen var mi? Kasa kenarlarinda acilma yok sizce sorun olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

Hepinize iyi geceler dostlar.
    M4 aqua yı alıp ilk kullananlardan biri olarak Sony i yıllarca severek kullandım herkze tavsiye ettim.
    Şu dakikadan sonra Sony bitmiştir.Cep telefonlarını almanızı önermiyorum.Heleki M ve C serisi
    X serisi dahil
    Yaklaşık olarak 11 temmuzdan beri serviste olan telefonum.Hala servistr ve t.h.h ücret iadesine karar vermesine rağmen hala hiçbir gelişme yok
    Koskoca Dünya devi diye bahsedilen bir teknolojik ürün üretip satan firma 1200 tl lik bir telefonu 3 aydır değiştirmeyip üstüne para iadesi de yapmıyorsa,tüketiciden çok kazandığı parayı düşünüyor demektir.Xiaomi alıp keyfime bakarım.Malum Türkiye de garantı dediğimiz icat daha kullanılamıyor ★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

Kvk sony'e bakıyormuydu yahu? Benim cihaz teleservice gitti :S

• 5.0 ın arayüzündeki kasmalardan rahatsız değilsen kal.Android 6 da wi-fi sorunu çıktı birçok kişide.

• Geçmiş olsun sizlere de.Bende de wi-fi sorunu devam ediyor.Belki son güncellemeden sonra düzelmiştir ama malum hafızanın bit kadar olmasından dolayı güncelleyemiyorum, artık boş bir zamanımda hafızayı temizleyip güncellerim.Thh kararına rağmen bir şey yapmıyorlarsa sony den uzak durma zamanı gelmiştir.Bu arada hala bu cihazı almayı düşünenler var, ALMAYIN

• Ben telefonu Android 6.0.1 de kullanırken müzik açtığımda telefon iğrenç bir ses veriyordu dışarıya. Android 5 te ses harika çıkıyordu. Ayrıca telefonla konuşurken ses biraz az geliyor karşı tarafın biraz daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu. Bunlar hariç hiç bir sorun yoktu. Hafıza sorunu için gerek ben gerekse diğer arkadaşlar defalarca söyledik. Arkadaşlar Adb yöntemi(rootsuz yöntem) kullanarak hafıza sorununu büyük oranda hallediyorsunuz. Tabi iyi bir hafıza kartı ile. Class 10 olması gerekiyor.
  • Ara sıra wi-fi bağlantısı kopuyor.Bazen bunu arka arkaya yapıyor bayağı sinir bozucu bir durum.Bunun dışında bir sıkıntısını görmedim android 6 nın.

• Ergia kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmaz.Bütün 4.5" üstü telefonlar yamuluyor(i phone falan da dahil).Tek sorun sizin cihaz biraz erken yamulmuş.

• Gscarbon G kullanıcısına yanıt
    Merhaba; hakem heyeti ücret iadesine karar verdiyse; hakem heyeti kararı,fatura aslı, kimlik fotokopisi aslı ve ibraname ile KVK'ya başvurmanız gerekmektedir. Tüm bunlar sağlandığı takdirde 15 gün içerisinde banka hesabına yatırılacağı söyleniyor.

Ben 29 Ağustos 2016'dan beri ücret iadesi bekliyorum, Teleservice iadeyi yapamayınca KVK'ya gönderdi müsait bir zamanda kvk ya gidip imza atacağım iade için.

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 15 Ekim 2016; 12:39:37 >
  • _Nomad_ kullanıcısına yanıt
    Ahize sesi yükseltiliyor ekolayzır ayarı da var.Çok farkediyor inanın...Ayarlar -çağrı-konuşmacının sesini arttırma ekoyu da isteğe göre ayarlarsınız karşı tarafın dış sesleri çok geliyor ayara göre keyfinize göre ayarlarsınız..
  • Hafıza birleştirme verilmemesiniz en önemli sebebi.Kullandığımız yavaş sd kartlar olabilir.
    Ülkemizde bilinçli alıveriş yapan sayısı az ne yazıkkı.Birleştirme yapıldığında sistemde gömülü hafızanın paralelinde çalışabilecek bir kart kullanmamız gerekmekte,yoksa sistem kararsız çalışıyor ve geç kalıyor.Bu uygulamayı yapanların bir kısmı memnun diğeri değil nedeni açık hızlı bir kartınız varsa nette anlatımlar mevcut..

Şu cache bellek şişiyor devamlı android laneti bu bunu sd karta tanımlayabilsek ikidebir girip silmek zorunda olmasak bir yöntemi bilen varsa makbule geçer dostlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 15 Ekim 2016; 18:31:03 >
  • Ozaman Sony kart satsın bizde alalım en azından hafıza sorunundan kurtuluruz

• Beyler amazon uygulaması kurmuş kendi kendine kaldıramıyorum da ? Bilgisi olan varmı
  • Amazon uygulaması gömülü gelmiyor bende yok silebilmeniz lazım.
    Uyarı mesajı geldiğinde o pencere üstündeki ünlem işaretine tıklayarak açılan menüden uyarı almayı kapatabilirsiniz
    Ayrıca yuklu uygulamaların aldığı izinleri uygulama yöneticisi ayarlar uygulama izinleri sekmesinden düzenleyebilirsiniz
    Hafıza olayı sorun yer kaplıyan uygulamaları kullanan arkadaşlar
    Hızlı bir hafıza kartı ile deniyebilirler.
    Ben sadece facebook lite kurarak
    Hafıza sıkıntımı cözdüm
    Facebook ve mesenger sildim kurtuldum
    1gb hep boşta kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 16 Ekim 2016; 0:04:17 >
  • 1 yılda 2.kez kulaklık girişi sorunu nedeniyle servis yolu of

• Beyler cihazı usb ile pcye bağlayıp dosya aktarımı MTP yapamıyorum. Servisten geldikten sonra böyle oldu. Sadece usb kablosu ile şarj oluyor. Acaba son güncellemeden sonra mı böyle oldu? Bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nomad_

Beyler cihazı usb ile pcye bağlayıp dosya aktarımı MTP yapamıyorum. Servisten geldikten sonra böyle oldu. Sadece usb kablosu ile şarj oluyor. Acaba son güncellemeden sonra mı böyle oldu? Bu sorunu yaşayan var mı?

bende de dosya aktarımı olmuyor, kablo değiştirdim yine windows usb tanınmadı diyor ve telefon sadece şarj oluyor.
    güncelleme ile alakalı olabilir ama siz önce ayarlar-geliştirici seçenekleri-usb yapılandırmasını seç'te mtp seçili mi ona bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

quote:

Beyler cihazı usb ile pcye bağlayıp dosya aktarımı MTP yapamıyorum. Servisten geldikten sonra böyle oldu. Sadece usb kablosu ile şarj oluyor. Acaba son güncellemeden sonra mı böyle oldu? Bu sorunu yaşayan var mı?

bende de dosya aktarımı olmuyor, kablo değiştirdim yine windows usb tanınmadı diyor ve telefon sadece şarj oluyor.
    güncelleme ile alakalı olabilir ama siz önce ayarlar-geliştirici seçenekleri-usb yapılandırmasını seç'te mtp seçili mi ona bakın.

Denemediğim yöntem kalmadi ancak bir türlü MTP dosya aktarimi yapamadim. Güncelleme ile alakali ise düzeltirler diye düşünüyorum hocam

• Bende öyle bir sorun yok
    Güncellemede yaptım sorun yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x2y

quote:

Denemediğim yöntem kalmadi ancak bir türlü MTP dosya aktarimi yapamadim. Güncelleme ile alakali ise düzeltirler diye düşünüyorum hocam

Aynısı bende de olmuştu daha önce, telefonu takınca yüklenen programı sildim şu Companion'un yeni halini ondan sonra düzeldi

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.