Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua En Kolay Root Yöntemi - Uygulamaları Hafıza Kartına Kurma - TWRP Recovery (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
9.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar dostlar burdaki yöntemleri uyguladım ama telefonum sony ekranında kaldı kendi kendine açılıp kapanıyo yardımlarınızı bekliyorum.telefonu bi türlü açamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni sekme39

iyi akşamlar dostlar burdaki yöntemleri uyguladım ama telefonum sony ekranında kaldı kendi kendine açılıp kapanıyo yardımlarınızı bekliyorum.telefonu bi türlü açamadım.

İşlemleri doğru yaptığınıza emin misiniz ? Root atarken sürüm numarasını kontrol ettiniz mi telefonun ?

Sorunsuz olması gerek zira bu yöntemi kendim deneyip paylaştım.
  • evet burdaki sürümle aynı ama ne yaptıysam bir türlü açamadım yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni sekme39

evet burdaki sürümle aynı ama ne yaptıysam bir türlü açamadım yardım ederseniz sevinirim.

Root yöntemini mi yoksa direk TWRP kurmayı mı denediniz ?
  • ilk önce root yaptım sonra twrp ye girdim ordan yedek alıdıktan snra açılmadı bidaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni sekme39 -- 19 Mayıs 2016; 22:58:15 >
  • Telefon sürekli Sony logosunda mı kalıyor yoksa mavi renkli hareket eden duvar kağıdında mı kalıyor ?

Hafıza kartı girişinin olduğu kapakçığın orada reset tuşu olacak kalemin ucuyla oraya bi basılı tutun bakalım olacak mı ?

Root sorunsuz oldu yani ?
  • sony logosunda kalıyor.reset tuşuylada denedim ama açılmadı kendiliğinden sony yazısı gelip gidiyor resetle kapatıyorum ama açma tuşuna bastığımda sony yazısından ileri geçmiyor.twrp de biraz kurcaladım acaba ordanmı oldu bilemiyorum sadece yedek aldım başka bişey yapmadım.
  • Keşke bilmediğiniz yerleri kurcalamasaydınız.

Muhtemelen işletim sistemini çökerttiniz.

Xperifirm isimli programla orijinal Sony romu indirip atabilirsiniz.

Yapamazsınız servise verin ve "güncelleme geldi güncellerken böyle oldu" deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum telefonum hala açılmadı bugun işe gittiğim için teli yanıma almadım lütfen en azından nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim dosyaları felan lazım
  • Bu telefonu aldım daha dogrusu discovery 2 den gectim ama hata yapmışım onu anladim arkadaslar hiç memnun değilim nedense çok yavaş bir cihazmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün uğraştıktan sonra türkcell rom ile çözdüm işi orjinal romu yapamadım ama olsun en azından teli açtım.akşamda root yapacam benim tek öğrenmek istediğim 16 gb sandisk cls 10 kartım var ne kadar ayırmam gerektiği.

• Hocam ben her işlemi yapıyorum usb hata ayıklama driver kurulumu vs. son olarak install dediğimde 'waiting for device..' şeklinde bir yazı çıkıyor ve her hangi bir işlem yapmıyor bi fikrin varmı bu problem hakkında?

• quote:

Orijinalden alıntı: ryces1

Hocam ben her işlemi yapıyorum usb hata ayıklama driver kurulumu vs. son olarak install dediğimde 'waiting for device..' şeklinde bir yazı çıkıyor ve her hangi bir işlem yapmıyor bi fikrin varmı bu problem hakkında?

Telefonu ekranı açık bir şekilde deneyin.
  • dediğiniz şekilde yapıyorum ekran kilitine kadar kaldırdım ama olmuyor
  • quote:

dediğiniz şekilde yapıyorum ekran kilitine kadar kaldırdım ama olmuyor

USB hata ayıklamayı açtınız mı ?
  • evet, şöyle bir yazı çıkıyor usb hata ayıklaması bağlandı , usb hata ayıklaması için basınız tıkladığımdada geliştirici seçenekleri açılıyor, farklı bi işlemmi var acaba anlayamadım
  • quote:

evet, şöyle bir yazı çıkıyor usb hata ayıklaması bağlandı , usb hata ayıklaması için basınız tıkladığımdada geliştirici seçenekleri açılıyor, farklı bi işlemmi var acaba anlayamadım

Kullandığınız Windows sürümü nedir ?
  • windows 7
  • ryces1 R kullanıcısına yanıt
    Driver programını doğru kurduysanız programın telefonu görmesi gerek. Başka bir bilgisayar varsa onunla deneyin bide. Ben Windows 10 ile sorunsuz yapmistim.
  • tamam teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.