Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua Gittigidiyor alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba babama ve anneme telefon almak istiyorum. Araştırdım biraz şu telefonda karar kıldım..

Şimdi gittigidiyorda şu linkteki almayı düşünüyorum.

Garantisi Sony Euorasia sanırım. Bir de ilk defa internetten telefon siparişi vereceğim. 2 tane alacağım ve Visa kartımla bunu yapınca telefon 850 Tl ye geliyor. Sizce alınır mı ? Ayrıca gittigidiyordan böyle alışverişin bir dezavantajı var mı ? Yoksa n11'den 900 tl ye vereceğim 2 tane vereceğim için 100 tl fazla çıkıcak benden.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Arkadaşlar merhaba babama ve anneme telefon almak istiyorum. Araştırdım biraz şu telefonda karar kıldım..

Şimdi gittigidiyorda şu linktekihttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-m4-aqua-sony-eurasia-8-cekirdek-5inc-194104688 almayı düşünüyorum.

Garantisi Sony Euorasia sanırım. Bir de ilk defa internetten telefon siparişi vereceğim. 2 tane alacağım ve Visa kartımla bunu yapınca telefon 850 Tl ye geliyor. Sizce alınır mı ? Ayrıca gittigidiyordan böyle alışverişin bir dezavantajı var mı ? Yoksa n11'den 900 tl ye vereceğim 2 tane vereceğim için 100 tl fazla çıkıcak benden.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

TElefon şuan mağazalarda da 900 TL. Mağazadan almanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 22 Kasım 2015; 12:39:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.