Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua mercek altında 'Orta segment te artık su geçirmiyor' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Android 5.0 olduktan sonra 8 gb olması sorun değil

• Fiyatı o kadar merak ediyorum ki... Ama Sony'nin huyunu bildiğimden 1200den aşağı yar etmezler bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 999tl ye girerse peynir ekmek gibi satılır. 1099tl ye girerse bi cacık olmaz. psikolojik fiyatı geçmemeli.

• 16 GB lık model gelmezse şansı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

1300 TL gibi Z3 Compact alinabiliyorken bu tele kimse 1000+ TL vermez. Enayilik olur. 1000 TL nin uzerini veren adam 200 - 250 TL daha bulabilir herhalde.

bu yoruma katılmamak elde değil fakat bir de şöyle düşünün; şimdiye kadar android işletim sistemli bir telefonunuz olmadıysa ve yeni bir telefon sahibi olmak istiyorsanız bu telefon tam biçilmiş kaftan birde marka imajı çok önemli bu fiyat segmentinde; alınabilecek telefon ve özelliklerine bakıyorsunuz sony ağır basıyorsa sony yi alırsınız gidipte aynı fiyata galxy s4 almak akıl karı olmaz kanımca
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Yanitindan ne demek istedigini anliyamadim. Ben de zaten yeni bir telefon sahibi olmak isteyenlere bunun yerine gidip yeni bir telefon olarak SONY Z3 Compact alin demisim. S4 nereden cikti simdi. Z3 compact in ozellikleri yaninda bu cok geri bir telefon zaten, o da ortada.
  • Tensi T kullanıcısına yanıt
    yeni bir telefon sahibi olmak isteyen biri gibi davran ve şu soruma cevap ver; 1000 lira seviyesinde olan galaxy 4 dü mü alırsın yoksa m4 aqua yı mı? bu sorunun cevabını verebilirsen ne söylemek istediğimin yanıtını alabilirsiniz
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Baslikta orta segment su gecirmiyor diyor okuduysan. Bu yuzden verdigin ornek cok zorlama bir ornek , biliyorsun degil mi? Dedigim gibi ikisini de almam, Aqua fiziksel olarak dayanikli ama o fiyata cok dusuk performansli, S4 te ikisi de yok. Mesela S4 yerine yine yakin fiyatli LG G2 diyebilirdin, ama nedense demedin. Performans olarak bu iki telefonu toplasan G2 etmez sanirim. Ama ben onu da almam. Aqua nin uzerine 250 TL daha ekleyip LG G2'den hizli ve Aqua nin fiziksel dayanikliligindan daha iyi bir telefon alinabiliyor. Yine Sony, yine marka. Z3 Compact 1350 TL iken Auqa 1100 TL. Sen soyle simdi hangisini alirsin. 1100 TL veren adam 1350 veremez deme. Gidip 3000 TL ye iPhone ornegi vermiyorum. %20 daha pahali verdigim ornek. Bir kiyasla ozelliklerini. Bak sana linkinide vereyim hazir. Bu telefon Z3 Compact varken 900 TL den fazlasini haketmiyor.

Iki telefonun karsilastirilmasi:
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-M4-Aqua-vs-Sony-Xperia-Z3-Compact

• Tensi T kullanıcısına yanıt
    karşılaştırmanız için teşekkürler ben yinede bana yeterli gelenin ötesinde fazla para vermek istemem, 250 tl yi aksesuar a harcamayı yeğlerim iyi forumlar dilerim
  • Orta segment te

• Kullanan varmı. Kamera ekraninda dalgalanma var.çektiği foto renkler çok canlı değil. Aynı kareyi başka marka telefonla kiyasladim. Ürün mü hatalı acaba

• Bağlaç olan "de" nin "te" hali yoktur. Başlığın doğrusu:"Orta segment de artık su geçirmiyor." olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu videoları youtube a yükleyin.oynatıcınız çalışmıyor

• Şu videoları youtube a yükleyin.oynatıcınız çalışmıyor

• Ben Sony z3 kullanıcısıyım.arkadaşıma aqua yı önerdim gittik aldık.2 gün sonra cihaz kendiliğnden kapandı ve açılmadı servise götürdük,yaptık gelin alın dediler aldık 2 gün sonra tekrar kapandı.cihazda yazılım sorunu var bence tavsiye etmiyorum.

• ben aldım pişmanım almayın derim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.