Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua mercek altında 'Orta segment te artık su geçirmiyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu beğendim güzel olmuş eğer 16 Gb lık model 1000 TL veya daha altı bir fiyattan giriş yaparsa gerçekden alınır bu telefon ama 1000 TL'yi aşarsa ve birde 8gb model olursa geçmiş olsun derim çünkü o zaman bir çok seçenek var ve kimsenin bu telefona diğer daha iyi alternatifleri varken o kadar para vereceğinide düşünmüyorum.
  • 8gb lik 999tlden girerse bomba olur heralde. ne general kalır ne paşa:D hee 1099tlden girerse bi cacık olmaz. pisikolojik sınır 999tl. 1000tl desen olmaz.

• Avrupa Fiyati 250 euro (yaklasik) . Türkyie icin 1500 Tl olur bu :)

• Orta segment ne kardeşim ya ??? Milletin kafaya iyice işlediler 1000 lira orta segment olarak geçiyor hale bak ya...

• Videoda ön kameraya 8mp demişsiniz ama 5mp

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehalem

Neredeyse Dünyadaki bütün Telefon üreticileri Sony'den Kamera sensörü alıyor ama ben Sony'inin hiç bir ürününde EN İYİ KAMERA'ya sahip telefon diye görmedim bu nasıl bir iş anlamış değilim. S6 ve G4'de Sony üretimi kamera var ne Z3'ün onları geçiyor nede Z3+ onları geçebilecek tahminimce.

Çünkü firmalar Sony'den kamera almıyorlar, sadece sensör alıyorlar. Gerçi tüm kamera modülünü alanlar da var. Bir fotoğrafın kalitesini belirleyen tek şey de sensör değil sonuçta. Bir sürü parametre var. Sadece lens alan firmalar diğer parametreleri (Kamera modülünün diğer elemanlarını) kendileri tasarladığı veya şekillendirdiği için Sony'den daha iyi sonuçlara imza atıyorlar ki onlar dediğim Apple, Samsung ve LG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 28 Mayıs 2015; 13:34:23 >

• Sony Xperia M4 Aqua mercek altında 'Orta segment te artık su geçirmiyor'

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz 5.1'i de alacaktır.

Kapak kaldırıldı ve güzel bir gelişme, normal bir incelemede buna hoş bir şekilde değinilecektir.

Tabii ki batarya konusu da avantaj sağlar halde, incelemede umarım bu da iyi bir şekilde değerlendirilmiş olur.

Kamera açısından bir arkadaş belirtmiş, Sony'den komple paket almayıp sensör alanlar var. Evet ama sensör, sonrasında lens diye yazmış, lens konusu da fotoğraf çekimine etki eden bir kısım ve lens değil sensör ile başlıyor alım.

Sony kamerayı mükemmel yaparsa kendi alfa serisi ve nex serisi kameralarının hali ne olur? Ondan dolayı kendine rakip çıkmak da istemiyor zira kazanç kapısını kapatmak gibi bir şey ama diğer rakiplerden de çok geri kalmadan ilerliyor.

Asıl önemli olan kamerada bundan sonra şu kavisli sensör muhabbetinin nihayite ulaşması. O oluştuğu zaman umarım Sony kendi cihazlarında iyi bir şekilde değerlendirir. Aynı zamanda alfa ve nex serisinde de başarılı ürünler ortaya koyup farkı yine oluşturur.

Bir diğer konu ise fiyat, evet fiyat çok çok ucuz olmayacak ama kalite, destek ve özellik olarak düşünürsek gayet uygun bir fiyatla çıkacaktır. 1000-1200 arası bir fiyat bu cihaz için gayet iyi düşünülebilir. Tabii ki t60 ve GM 4g'yi düşünürsek biraz kafa kurcalıyor durum.

Ayrıca hafıza kartı desteği gerçekten önemli. Bu cihazı alan elbette oyun da oynacak uygulama da yükleyecek ama 4-5gb'lık bir hafıza normalde buna yetecektir. Oyunlar için ise başarılı bir şekilde taşınıyorsa hafıza kartıyla durum çok rahat kurtarılır. Diğer yönden ise fotoğraf ve videoları zaten class 10 bir hafıza kartı ile değerlendirmek daha önemli. Herhangi bir silme işleminde ya da telefona bir şey olduğunda rahatça kurtarmayı sağlayacak adımlardan. Müzik vb şeyler için de düşünürsek 16gb micro sd tatminkar bir durum sunacaktır. Günümüzde amiral gemisinde hafıza kartı desteğini kaldıranlar da var düşünürsek. Bir de 4k çekim desteği olan cihazlar onlar.

Sony umarım raw ve manuel kontrol desteğini de tam olarak sağlar da orta segmentte gerçekten bir numaralı ürün olarak sunmuş olur bu cihazı. Ayrıca hoparlör ve ekran kalitesi açısından da değerlendirmeleri bekliyoruz.

• 1000tl altı olursa alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Şu telefonun hafızası sırf 8 gb olduğu için alınmaz.Kimse kalkıp bana uygulama hafıza kartına taşınıyor demesin.. Bu telefonu alan adam hiç mi oyun oynamayacak. Yada hiç mi uygulama yüklemeyecek. zaten bize 4-5 gb veriyorlar.(şimdi birileri sırf muhalefet olsun diye.'' ya ben telefonda hiç oyun oynamayan biriyim'' madem hiç oyun oynamayan birisisin insan 1000 tl yi sırf telefonda konuşmak ve mesaj yazmak için verir mi yahu ?
    TABİ İPHONE KULLANICILARINI DIŞARIDA BIRAKIYORUM...

BİDE ORTA SEVİYE DEMİŞŞŞŞŞŞŞ PEHHHH.ARTIK 500-600 TL TELEFONLARDA 16 GB STANDART OLDU...

Akilli telefonlar konusmak,mesajlasmak ve oyun oynamaktan baska birsuru sey yapiyor.ben de oyun oynamam ama gps kullanirim,bluetooth streaming veya kulaklikla muzik dinlerim,radyo dinlerim,fotograf cekerim,is ve ozel amacli mail kullanirim,hotspot kullanirim,intenette gezerim,goruntulu skype konusurum...o kadar uygulama yukluyken toplam 1gb civari uygulama var.en cok hafizayi mp3/flac muzikler,resimler ve videolar kapliyor.bunlari sd kartta depolamak mumkun.oyun yoksa uygulamalar fazla yer tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 28 Mayıs 2015; 18:23:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• erdi reyız baslık dıkkat cekıcı olmus ama yanlıs yonlendırıyor. sonra da al su kactı hıh dıyor mıllet :)

onun harıcınde guzel bır ınceleme olmus..

ama flapyandroıdde hala ılk sekerı gecemıyon o da gozden kacmıyor
  • M serisine taş çatlasa 2 ana güncelleme alır.Bence alacak olanlar fazla ümitlenmesin ve fiyat konusundada;Sanki sony'yi bilmiyoruz 1500den aşağı zor gelir 1 yıl sonra falan belki dolar düzelirse 1000e yaklaşır.Tasarım olarakta pek sevmedim(önkamera,sensör ve çerçeve çok uyumsuz)ve büyük olasılık yarı fiyatına gm discovery 4g alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 28 Mayıs 2015; 22:15:36 >
  • 1300 TL gibi Z3 Compact alinabiliyorken bu tele kimse 1000+ TL vermez. Enayilik olur. 1000 TL nin uzerini veren adam 200 - 250 TL daha bulabilir herhalde.

• 8gb hafıza ve 4gb'ı bize kalıyormuş yuh yani sony. 500 liralık telefonlarda 16 gb standart oldu neredeyse.

• Bence güzel telefon aslında 16 gb olsa iyi olurdu inceleme içinde tesekkürler kardesim

• 1200-1300 gibi rakamlar telaffuz edilmesi Sony'nin fiyat politikası hakkında ciddi soru işaretleri olusturuyor.Abicim yap işte 16gb olanı 1000 tl peynir ekmek gibi sat ve sağlam bir müsteri portfoyu olustur.Yok illa lokal takılacağım diyorsam meydanı bırakırsın zamzunga,gm'a,LG'ye.. Ondan sonra da ah-vah eder niye satmıyor bizim cihazlar diye hindi gibi düsünürsün.Buna 1300tl vereceğime 100-200 tl daha koyar paralel Z3 alırım daha iyi.Hem günceleme derdim de kalmaz.
    Şaka gibisiniz ya!!

• bence sony bunun 16 gb lık modelını 1000 tl cıvarı getırmelı ve kutu ıcerıgıne güzel bır kulaklık koymalı dh den ıstegım ozellıkle kameranın gece performansı ve sarjın ne kadar gıttıgını ıncelemelerı bırde sunu unutmamak gerek lenovo vıbeshot var trye ne zaman gelecek bılınmez ama bununla aynı fıyata gelırse sahsen onu alırım

• Sony seni seviyorum ama 8 gb nedir allah aşkına? Sen su geçirmez telefon yap hemde her tarafı açık olsun ama 8 gb hafıza yakışmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nezaman turkiyede satisina baslanir ?

• 16 gb lık versiyonuyla girerse müthiş olur.Girmese bile alacağım cihazı aylardır bekliyorum çünkü fakat fiyatı 1100 tl nin üstünde olursa satılmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.