Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua nasıldır, alınabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yaklaşık 2 aylık bir hort olacak ama gerçekten 899a satıldığı zaman oldu mu C4 ün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Teknosa ve vatan hafta sonu indirimiyle satmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Yaklaşık 2 aylık bir hort olacak ama gerçekten 899a satıldığı zaman oldu mu C4 ün?

Vatanda bir hafta sureyle,teknosada ise gunluk indirimlerle bir kac defa o fiyata satilmisti. Su an durum nedir bakmak lazim

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    İnşallah önümüzdeki günlerde piyasa fiyatı da düşer. En azından Ocak ayı ilk haftasına kadar. N11de bile en ucuz 1060 falan kendi fiyatı.

• quote:

İnşallah önümüzdeki günlerde piyasa fiyatı da düşer. En azından Ocak ayı ilk haftasına kadar. N11de bile en ucuz 1060 falan kendi fiyatı.

Hocam n11 kod dagitmisti galiba 1000 e 150 falan ama yuz tane hesabi olanlardan gercek ihtiyaci olan kimse alamadi ki. Normal olarak n11de de fiyatinin dusmesini beklemek pek gercekci degil. Bu aninda indirimlerden ve puanlardan gelecek komboyla ancak n11den alinabilir kivamda olur

Benim artan indirim kuponum var %25. O yüzden avantajlıyım 250 TL ama 1060dan düşeceğine 900den falan düşmesi daha güzel olur tabi. M4 879 lira. Alsam 650ye falan geliyor da işte hafıza 8gb. Bütçe de düşürdüm. Belki Zenfone laser bile alabilirim ama Sony olsun istiyorum ben yine de 16 gb da en uygun C4. Bakacağız artık

• quote:

Benim artan indirim kuponum var %25. O yüzden avantajlıyım 250 TL ama 1060dan düşeceğine 900den falan düşmesi daha güzel olur tabi. M4 879 lira. Alsam 650ye falan geliyor da işte hafıza 8gb. Bütçe de düşürdüm. Belki Zenfone laser bile alabilirim ama Sony olsun istiyorum ben yine de 16 gb da en uygun C4. Bakacağız artık

Hocam cihaz sana 800 civarina geliyorsa fiyat iyiymis. Almayi dusunursen eksi yonlerini anlatirim. Su kstlanan yuzde indirimi nasil biseyki hocam bu 250 tl indirim icin ne kadar harcamistin totalde mesela

İyi ama ben 800 altına çektim bütçeyi. %5-10-15-20-25 olarak harcadıkça kazanıldı..%5 ile tanıdığa hard disk aldık. 10u forumda ücretsiz kullandırdım. 15i 13 liraya satarak kullandırdım. 20ye ablama telefon aldık. 25i de kendime bekledim zaten. Yani kendi cebimden bişey çıkmadan oldu bunlar :) Bakalım Ocak'a kadar bütçeyi halledersem C4 olur halledemezsem piyasası 700-800 olan 16lıklara bakacağım. İlk aday işte zenfone laser. 720 lira. Bana 520-5500 arası bi şeye geliyor. Forumda 90 liraya falan satıyorlar %25 kuponu. 150-160 lira avantaj sağlar birinden alınsa. Süresi yaklaştığı için fiyatı 70-80lere düşer belki.

• quote:

İyi ama ben 800 altına çektim bütçeyi. %5-10-15-20-25 olarak harcadıkça kazanıldı..%5 ile tanıdığa hard disk aldık. 10u forumda ücretsiz kullandırdım. 15i 13 liraya satarak kullandırdım. 20ye ablama telefon aldık. 25i de kendime bekledim zaten. Yani kendi cebimden bişey çıkmadan oldu bunlar :) Bakalım Ocak'a kadar bütçeyi halledersem C4 olur halledemezsem piyasası 700-800 olan 16lıklara bakacağım. İlk aday işte zenfone laser. 720 lira. Bana 520-5500 arası bi şeye geliyor. Forumda 90 liraya falan satıyorlar %25 kuponu. 150-160 lira avantaj sağlar birinden alınsa. Süresi yaklaştığı için fiyatı 70-80lere düşer belki.

Anladim hocam laser da guzel cihaz uygun fiyatli hele ki sizin sahip oldugunuz indirimle peki hocam siz mesela bu indirimi kullandirirken hesabi geri mi aldiniz? Siparis veren kisinin tum bilgileri hesap geri alindiktan sonra orada duruyor,sizi kastetmiyorum tabi ki ama her cesit insan var tumuyle hesabi verenler varmi? Bu daha guvenilir degilmi?

• M4 900 tl olarak düşünürsek ve markasının sony olması bu fiyata iyi tercih olabilir. (Özellikle android 6.0 ile birlikte hafıza kartınında dahili bellek gibi kullanılabileceği belirtiliyor ve M4'ün bu güncellemeyi alacağı kesinleşti.)

Beni özellikle batarya performansı cezbediyor 16 gb olsa gözüm kapalı almıştım şimdiye ... Çünkü mp3 dinlemeyi seviyorum batarya süresi benim için çok önemli. Hala da alıp almamakta kararsızım. Ama oyun ve fazlaca uygulama merakınız yoksa, hafıza kartınız varsa ve biraz android'den anlıyorsanız şu anda pişman etmez. Diğer taraftan bize kalan o 3 gb lik alanı bonkörce doldurursanız hayal kırıklığı olacağıda kesin...

Android 6.0 ile birlikte m4 aquanın seviye atlayacağını düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 18 Aralık 2015; 14:29:42 >
    Bu artan indirim kampanyasında çek/satış konusu gerçekten karman çorman bir rekabet içinde oldu. Üste para vermeler, hesap devretmeler falan filan. Adam %5 kuponu kullandırıyor üzerine 20 lira kullanan kişiye para veriyor hesabı sonra geri alıyor %10u 10 liraya satıyor, %15i 20 liraya %20yi 70 liraya %25i 110 liraya satıyor. Üste 20 lira vermişti ama hiç harcamadan 150 lira para kazanıyor neredeyse. Yani sırf bu işle meşguller. Şu an çeklerin ve kampanyanın sonu yaklaştığı için fiyatlar düştü neticede. %25 başlarda 125-130 liraya satılıyordu şimdi 90 lira. %10-15ten sonra komple satmalar da oldu. Yani ben işin karında değildim. Sadece %15i sattım o da herkesin yarı fiyatına çünkü bir an önce %25i kazanmak istiyordum. Ücretsiz deyince herkes olur olmaz mesajlar atıyordu. Ya da tanıdıklara kullandım. Geri alma olayı şu; mail adresi değişmiyor zaten. Kişi alışverişi yapıyor kargoyu teslim alınca onay veriyor sen de şifreyi falan değiştryosun doğal olarak. Hesaptaki adresi falan da siliyorsun. Satarken alırken mutlaka forumdaki referanslara da bakıyorsun. Çok şükür bugüne kadar ne aldığım ne de verdiğim cekte sorun yaşadım. Öyle on hesaba çek falan da yüklemedim. Hatta sitelerin verdiği özel çekleri bile kullanmayacaksam burda ihtiyacı olana kullandırdım. Vakti olan yapar çek.ticaretini. 4-5 siteye 20-30 hesapla üye ol takip et, süreçler böyle.

• SD kartı sürekli kullanacaktır telefon eğer belleğin bir kısmını kart üzerinde görecekse. Bu durumda da batarya tüketimi artıyor, pilin dayanımı oldukça düşüyor. Buna da dikkat edin.
  • Gençler ben 4-5 aydır kullanıyorum 8gb hafıza kartı taktım oyun oynamam gerekli olan uygulamalar ve banka uygulamarı yükledim gayet yeterli şimdilik fakat bazen anlık donma yapıyor o kadar onun haricinde hiç bir sıkıntısı yok oyun oynamazsanız hafıza sorunu da yok benim öyle bir sorunum yok yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.