Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua nasıldır, alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben aslında HTC Desire 626 alacaktım ama pek olumlu yanıt almadım. Ama benim tasarımı hoşuma gitmişti. Şu an M4 Aqua'nın tasarımı pek hoşuma gitmese de almayı düşünüyorum. Yani ikisinden birini alacağım.

Sizce hangisini almalıyım?

Özellikleri

Ekran Boyutu : 5.0 İnç
    Ekran Çözünürlüğü : 720x1280 (HD)
    Batarya Kapasitesi: 2400 mAh

Yonga Seti (Chipset): Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939
    Ana İşlemci (CPU): Quad-core 1.5 GHz ARM Cortex-A53
    CPU Frekansı :1.5 GHz
    CPU Çekirdeği: 8
    İşlemci Mimarisi : 64-bit
    Yardımcı İşlemci : Quad-core 1.0 GHz ARM Cortex-A53
    Grafik İşlemcisi (GPU) : Adreno 4

Bellek (RAM): 2 GB
    Dahili Depolama: 8 GB

Kamera Çözünürlüğü: 13 MP
    Ön Kamera Çözünürlüğü: 5 MP
    Video Çözünürlüğü: 1080p
    İşletim Sistemi Versiyonu: Android 5.0 (Lollipop)
     Sony Xperia M4 Aqua nasıldır, alınabilir mi?

• 8 gb hafizali telefon bu paralari haketmez. 899 a c4 daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Android 6 ile hafıza kartları da dahili hafıza gibi gözükecekmiş galiba. Ayrıca c4 1100 lira. Onu da düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunnew

Android 6 ile hafıza kartları da dahili hafıza gibi gözükecekmiş galiba. Ayrıca c4 1100 lira. Onu da düşünüyorum.

Gecen hafta vatan ve teknosada bu fiyata satildi. Bundan sonra da bu indirimler olacaktir.
    Android 6 nin bu cihazlara gelmesi subat mart gibi diyorlardi ve bu ozellik tam kesinlesmedi. Yine alinabilecek seviyedeki hafiza kartlarinin buyuk cogunlugu telefonun performansina negatif katki yapiyor,sikinti cikarmayacaklarda gereksiz pahali ve aslinda telefona verdiginiz paranin tek seferde degil ama parca parca daha maliyetli olmasini sagliyor.

Andorid 6 ne zaman gelir bilmem ama bu özelliğin olacağını kesin diyorlar. Bir de bişey soracağım vatanda taksit seçenekleri hakkında bir bilginiz var mı?
  • 8GB olması dışında güzel telefon
    ama 8 GB işte
    C4 bakmanız daha iyi olur

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Peki düşüneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunnew

Andorid 6 ne zaman gelir bilmem ama bu özelliğin olacağını kesin diyorlar. Bir de bişey soracağım vatanda taksit seçenekleri hakkında bir bilginiz var mı?

Telefon icin taksit yok,kredi falan veriyorlar onu taksitlendiriyorlar emin degilim

Peki saolun.
  • Konu güncel arkadaşlar.

• m4 alsak telefona sadece face ve watsap yüklesek onun dışında oyun ve ya bir şey yüklemesek dahili hafzası yeterli olurmu.yani kasma yaparmı.tabii harici bellek takarım yine foto çekimlerinde...

ne dersiniz..yani özetle telefona yükleme yapmayan birine m4 uyarmı
  • Ben kullanıyorum gayet güzel ama oyun için alacaksanız sorun olur sanırım.B ana yetiyor kasma olayına rastlamadım pil süresi ile öne gecer ekrandan yırtıyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

m4 alsak telefona sadece face ve watsap yüklesek onun dışında oyun ve ya bir şey yüklemesek dahili hafzası yeterli olurmu.yani kasma yaparmı.tabii harici bellek takarım yine foto çekimlerinde...

telefonda oyun oynamıyorsanız hafıza size yeterli olacaktır tabi hafıza kartı kullanmanız gerekecek zaten bazı uygulamalar da hafıza kartına aktarılabiliyor. fotoğraf ve video kalitesi fiyatına göre 10 numara tavsiye ederim. ben 2 ay kullandım büyük boyutlu oyunlar yüklediğim için bana yetersiz geliyor z5 alacağım kendiminkini de satıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFist

quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

m4 alsak telefona sadece face ve watsap yüklesek onun dışında oyun ve ya bir şey yüklemesek dahili hafzası yeterli olurmu.yani kasma yaparmı.tabii harici bellek takarım yine foto çekimlerinde...

telefonda oyun oynamıyorsanız hafıza size yeterli olacaktır tabi hafıza kartı kullanmanız gerekecek zaten bazı uygulamalar da hafıza kartına aktarılabiliyor. fotoğraf ve video kalitesi fiyatına göre 10 numara tavsiye ederim. ben 2 ay kullandım büyük boyutlu oyunlar yüklediğim için bana yetersiz geliyor z5 alacağım kendiminkini de satıyorum :)

z5 aldım bende .m4 ten vazgeçtim

• harunnew H kullanıcısına yanıt
    Eğer oyun oynamıyorsanız size bu telefonun hafızası yeterli olucaktır, zaten sosyal paylaşımları ve alışveriş uygulamaları toplam 2 gb felan oluyor, üstelik bazı uygulamalar sd carda taşınabiliyor artık. Bu tamamen sizin kullanımınıza kalmış bişi. Dipnot oyun dediğim de böyle clash felan değil, most wanted, fifa15 tarzı 1gb ve üzeri kaplayan ağır oyunlar.
  • Bir insana bu muazzam tasarım nasıl güzel gelmez aklım almıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m4 aqua yerine c4 e de bir bakın derim, ikisininde kendilerince + ları var

M4 ün artıları:

+ Suya ve toza dayanıklı
    + c4 e göre daha ucuz
    + 5" ten fazla sevmiyorsanız iyi bir seçenektir

C4 ün artıları:

+ Tasarımı M4 e göre daha iyidir
    + 16 GB hafızası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

m4 aqua yerine c4 e de bir bakın derim, ikisininde kendilerince + ları var

M4 ün artıları:

+ Suya ve toza dayanıklı
    + c4 e göre daha ucuz
    + 5" ten fazla sevmiyorsanız iyi bir seçenektir

C4 ün artıları:

+ Tasarımı M4 e göre daha iyidir
    + 16 GB hafızası var

M4 en iyi şık Sony tasarımına sahiptir c4 tasarımı Sony serileri icin hayalkırıklıgıdır. M4 bataryası daha uzun gider.
    C4 islemci, ekran ve kamerada m4 ten iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Aslında m4 te tasarım açısından fena değil ama alt çerçevenin biraz büyük olması kötü olmuş. + olarak kasasının cam olması da pek iyi birşey değil bence

• bir arkadaşımda var gayet memnun ama tek eksiği hafıza :( fazla dert etmeyeceksen alabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.