Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu helio x10 snapdragon kaça denk geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    801 e denk denebilir. tek çekirdek testlerinden x10 801 ccen geride iken çok çekirdek testlerinde önde sebebi x10 8 çekirdekli iken 801 4 çekirdekli.
  • Arkadaşlar % 5 olmuyor.Sistemde indirimi düşüyor.Sadece visa kart ile yapılan alışverişerde yüzde 5 indirimi yapıyor.

Olmadı almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 17 Kasım 2015; 18:51:37 >
  • m5 şu anda vatan bilgisayarın sitesinde 1499 tl gözüküyor.Cihaz gelmiş gözünüz aydın
  • adam john kullanıcısına yanıt
    dostum zaman ayırıp mesajlarıma cevap verdiğiniz için teşekkürler
    zaten kafa hep m5'e gidiyor sağ olasın
  • Arkadaşlar.. ürünü hepsiburada da gördüm.. bir sorum olacak.. mesela c5 te 4,5 G diyor.. bunda 4G.. farkı ne sevgili doatlar?
  • BodrumHakimi B kullanıcısına yanıt
    bence 4,5G denen şey 4 G nin gelişmiş hali şuan bütün telefonlarda 4G mevcut zaten c5 te 4,5 demesine takılma hatta 4G=4,5G de geç. örnek olarak turkcell diyordu ya çift taşıyıcılı internetmi ne işte o 3G nin geliştirilmiş hali3,5 G gibi.
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun
    Xperia M5 an itibariyle çoğu mağazada satışa sunulmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BodrumHakimi B kullanıcısına yanıt
    Xperia M5 4.5G desteklemektedir içiniz rahat olsun.Zira Turkcell, Xperia M5 sayfasında 4.5G ibaresine yer vermiş.

• Almayı planlıyorum da eksileri nelerdir?
  • kerandia kullanıcısına yanıt
    -Ekranın kasaya oranı
    -Çerçevesinin biraz kalın olması
    -Stereo hoparlör olmaması

Bunlar eksi yanları diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan yok mu arkadaşlar ya da görüpde deneyenler var mı ses nasıl çıkıyor bende xperia z var suan sadece sesinden memnun kalmadım o kadar 3 senedir kullanıyorum
  • sinan9 kullanıcısına yanıt
    Dün Forum İstanbul Teknosa'da geldiğini gördüm ve 15dk kadar inceledim.Beyaz ve altın rengi olduğunu söyledi eleman.

Büyük bir merakla inceledim.Kendim de 1 ay içinde alacağım için titizlikle kurcaladım.Hızlı bir arayüze sahip.
    Ve sonuç olarak tamamdır dedim.Özellikle kamera anlamında epey bir ilerleme katetmişler bence.

Ses çıkışı ortalamaydı diyebilirim.Ne az ne de bangır bangırdı.Normaldi yani.
    Arkası camdı.Ve kenar çerçeveleri metaldi.Beyaz renkte alt kısımdaki ekrandan arda kalan boşluk rahatsızlık vermiyordu ama takılanlar olacaktır yine.
    Altın rengini almayı düşünüyorum.Çok sofistike duruyor.Tekno marketlerde fiyatı 1499TL, Turkcell'de 1400TL
    Bu haliyle çok iyi bir alternatif ve sahip olduğu doygun özellikleriyle cezbedici duruyor ve alınası bir f/p modeli.

• Merhabalar, kısmetse bende haftasonu almayı düşünüyorum bu telefonuda
    fakat tek aklıma takılan 2600 mah'lık pili
    alan arkadaşlar pil konusunda yorum yapabilir mi
    Sony'nin sitesinde 2 günlük pil ömrü diyor ama
    yoğun kullanımda 1 günü çıkartabilir mi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Dün Forum İstanbul Teknosa'da geldiğini gördüm ve 15dk kadar inceledim.Beyaz ve altın rengi olduğunu söyledi eleman.

Büyük bir merakla inceledim.Kendim de 1 ay içinde alacağım için titizlikle kurcaladım.Hızlı bir arayüze sahip.
    Ve sonuç olarak tamamdır dedim.Özellikle kamera anlamında epey bir ilerleme katetmişler bence.

Ses çıkışı ortalamaydı diyebilirim.Ne az ne de bangır bangırdı.Normaldi yani.
    Arkası camdı.Ve kenar çerçeveleri metaldi.Beyaz renkte alt kısımdaki ekrandan arda kalan boşluk rahatsızlık vermiyordu ama takılanlar olacaktır yine.
    Altın rengini almayı düşünüyorum.Çok sofistike duruyor.Tekno marketlerde fiyatı 1499TL, Turkcell'de 1400TL
    Bu haliyle çok iyi bir alternatif ve sahip olduğu doygun özellikleriyle cezbedici duruyor ve alınası bir f/p modeli.

bu hafta sonu bende alabilirim dediğin gibi altın rengini alıcam değişiklik olsun bu zamana kadar hep siyah kullandım
    gidip sesini deneyeyim beğenirsem alırım inş. beğenirim sony den başka telefon düşünmüyorum çünkü

• ultrati4 U kullanıcısına yanıt
    2600mAh pil ile 1 günü çok rahat çıkaracaktır.Lakin 2 gün pil ömrü biraz zor bence.Stamina Modu yine de iyi işler çıkarıyor.Bu konuda pek dert etmiyorum şahsen.

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-m5-akilli-cep-telefonu-196189107?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

Cihaz 1220 Tlye kadar düşmüş. Altın rengi de pek güzel maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Visalı axess mi bulmalıyız benim kart master. Nasıl olacak Visa işi.

• İstanbul bilişimde 1359tl.
    Havale eft ile 1331tl.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.