Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mu bir sony yetkilisi cevap yazacak kesin tarih verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk aşk -- 3 Kasım 2015; 11:14:50 >
  • Z5 çıktı neden hala M5 çıkmadı? Biri bana bunun mantıklı bir izahını yapabilir mi?
  • kas©¥m ay©¥n©¥n ikinci haftas©¥ diyorlar ama ben zannetmiyorum .bence aral©¥ğ©¥ bulur
  • 1299 tl lik bir fiyatla gelmesini bekliyorum.Ama bence 1-2 haftaya anca gelir.
  • çok gecikirse c5 var akl©¥mda
  • quote:

Orijinalden alıntı: __İCE__

1299 tl lik bir fiyatla gelmesini bekliyorum.Ama bence 1-2 haftaya anca gelir.

Öyle bir ihtimal yok, 1500'den aşağıya beklemeyin derim.
  • z5 compactın 1999 tlden cıktıgını dusunursek 2 telefonun amerika fiyatları arasında yaklasık 100 dolar fark var. C5 ultra ile de 100 dolar civarı fark Yani m5 Turkiye fiyatının 1599 yada 1699 diye dusunuyorum.
  • 1600 -1700 tl yr türkiyede zor al©¥c©¥ bulur derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuthq

z5 compactın 1999 tlden cıktıgını dusunursek 2 telefonun amerika fiyatları arasında yaklasık 100 dolar fark var. C5 ultra ile de 100 dolar civarı fark Yani m5 Turkiye fiyatının 1599 yada 1699 diye dusunuyorum.

1600TL'nin üstü imkansız. Ben 1500TL altı olacağına kesin gözüyle bakıyorum. 1200-1300 lira aralığında çıksa çok satar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu dünyadan haberinizmi yok Sony mobile müdürü M5'i 1500 tl altı satıcaz dedi. max 1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 7 Kasım 2015; 19:04:13 >
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    Tahminlerim doğru yani. Diğer arkadaş 1699TL diyerek abartmış. Max 1499TL diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yurtdisinda yazilanlari okuyor musunuz m5 kullanicilarinin hepsi telefonun kendiliginden kapattigini soyluyor. Baya kisinin telefonu servise gonderilmis yenisiyle degistirmesine ragmen sorun devam etmis. Sanirim ben z5compacta yonelecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten 1500 altında olcak dedim türkiye müdürü. ama 1900 altında 1899 a sunduk z5 compactı diyen adam 1499 a da çıakrır türkiyeye gelmeden sorunları gelen telefondur m5!!
  • bu hafta sat©¥şta m5 tüm bayilerde
  • İnsanlar alsın bakalım yurtdısındaki sorunlar var mı cihazlarda
  • ilk aşk İ kullanıcısına yanıt
    bilgi nereden geldi hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: adam john

internette okudum sony genel müdürü söylemiş
  • ilk aşk İ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam donanımhaber videosunda o tarzda kesin bir şey yoktu tabi ama bakalım
  • Sony mağazasına sordum ve 20 kasımdan önce gelmeyeceğini söyledi ve fiyatının 1200 aralığında olacakmış.zaten 1499 olması imkansız çünkü o fiyata şuan z2 satılıyor lakin bu fiyata gelecek olursa da z2 nin fiyatının düşmesi gerekiyor. Eğer fiyatlara bakarsanız bütün sony modellerinde 200*300 tl aralığı var.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.