Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiyu

facebook Sony Xperia Türkiye sayfasında sony resmi sitesinin paylaşmadığı bilgileri paylaşıyorlar. Güncellemelerden piyasaya çıkış tarihine kadar bu altta ki de M5 ve Z5 serisi ile ilgili yazdıkları bilgi durum budur bekleyenlere duyurulur...

▶Xperia™ M5 kasım sonu aralık başı Türkiye pazarında olacak✔
    ▶Xperia™ Z5 ekim sonu kasım başı Türkiye pazarında olacak✔
    Fiyatlar şimdilik gizli ama size ipucu: Beklediğinizden daha uygun olacak 😉👍
    Beklemeye değer Özellikle M5 Ateş ediyor 👌👍
    Gold rengi Türkiye pazarında olacak (M5)

M5 için kasım sonu kesin mi aylardır bekliyoruz ne tarihi ne de fiyatı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamanLordu

quote:

facebook Sony Xperia Türkiye sayfasında sony resmi sitesinin paylaşmadığı bilgileri paylaşıyorlar. Güncellemelerden piyasaya çıkış tarihine kadar bu altta ki de M5 ve Z5 serisi ile ilgili yazdıkları bilgi durum budur bekleyenlere duyurulur...

M5 için kasım sonu kesin mi aylardır bekliyoruz ne tarihi ne de fiyatı belli değil.

Kesinliği hakkında kesin yargıya varmak zor ama üzülerek söylemeliyim ki bu alıntıyı yaptığım facebook sayfası ne yazıyorsa doğru çıkıyor takdir sizin. Ben de herkes gibi satıcılara(sony center,vatan, teknosa ve vodafone merkezlerine) sordum kimine mail attım aldığım yanıtlar hep farklı oldu önce eylül sonu sonra ekim ayı içinde denildi.Hatta bir sony center da şöyle bir konuşmam oldu; "Hocam M5 için tarih var mı söyleyebilir misin ? valla kardeşim ben yıllardır buranın sahibiyim daha sony'nin şu tarih diyipte o tarihte ürünü Türkiye'ye soktuğunu görmedim ekim der kasım-aralıkta gelir artık bu dediğimden sen anla demişti" ve karşılıklı gülüştük adamla Twitter resmi hesabından sony'de ekim ayı dedi M5 için ama daha dün attığım yeni bir mail var mysonyshop sitesine gelen cevap Sony Eurasia stoklarına girdi ama yetkililer bize de net bir tarih vermiş değil dedi. Bende M4 alıp geçiyorum kararımı verdim elimdeki telefon çalışmaz halde daha fazla beklemem imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 16 Ekim 2015; 16:35:08 >

• quote:

quote:

quote:

Kesinliği hakkında kesin yargıya varmak zor ama üzülerek söylemeliyim ki bu alıntıyı yaptığım facebook sayfası ne yazıyorsa doğru çıkıyor takdir sizin. Ben de herkes gibi satıcılara(sony center,vatan, teknosa ve vodafone merkezlerine) sordum kimine mail attım aldığım yanıtlar hep farklı oldu önce eylül sonu sonra ekim ayı içinde denildi.Hatta bir sony center da şöyle bir konuşmam oldu; "Hocam M5 için tarih var mı söyleyebilir misin ? valla kardeşim ben yıllardır buranın sahibiyim daha sony'nin şu tarih diyipte o tarihte ürünü Türkiye'ye soktuğunu görmedim ekim der kasım-aralıkta gelir artık bu dediğimden sen anla demişti" ve karşılıklı gülüştük adamla Twitter resmi hesabından sony'de ekim ayı dedi M5 için ama daha dün attığım yeni bir mail var mysonyshop sitesine gelen cevap Sony Eurasia stoklarına girdi ama yetkililer bize de net bir tarih vermiş değil dedi. Bende M4 alıp geçiyorum kararımı verdim elimdeki telefon çalışmaz halde daha fazla beklemem imkansız

Bende sizinle aynı durumdayım en kısa sürede bir telefon almam lazım. Mart ayında M4 Aqua bekliyordum haziran ayında çıktı bu seferde 8 gb hafıza sorun oldu alamadım. Güncelleme listesinde M4 Aqua bulunuyor ve gelen güncelleme ile tüm uygulamalar hafıza kartına aktarılıyormuş bu doğru mu? Eğer öyleyse almayı düşünüyorum. M4 Aqua ile C4 arasındayım şuan siz ne tavsiye edersiniz ?

• quote:

Hafıza sorunu android 6.0 ile çözülecek hafıza kartını dahili olarak kullanacak cihaz kendisi okumak isteyenler için linkhttps://www.android.com/versions/marshmallow-6-0/

bu da makaleden görsel; "Expandable Storage" bölüme bakınız

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

İkinci görselde Sony Türkiye Destek sayfasından(Bir sonraki güncelleme direkt 6.0 olacak);

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

Bu Türkçe kaynak ;
    http://www.chip.com.tr/haber/android-6-0-ipuclari-flex-storage-ile-bos-alan-acin_58533_4.html
    Bunlarda yabancı kaynaklar ;
    http://www.androidheadlines.com/2015/09/google-highlights-ten-android-6-0-marshmallow-features.html
    http://www.techradar.com/how-to/phone-and-communications/mobile-phones/android-6-0-marshmallow-tips-and-tricks-1305407
    @ZamanLordu ben cihazı yarın boşluk bulursam bulamazsam pazar günü almaya gidiyorum M4'ü

Sony Türkiye Destek Sayfası(cihaz direkt Android 6.0 a atlıyor)http://support.sonymobile.com/tr/xperiam4aqua/software/
    Android 6.0 bir sonraki güncelleme olarak resmiyet kazanmışken "M4'ü hafıza sorunu için almıyorum" demek şuan bence tarih oldu. Zaten 13'ünde gelen son bir güncelleme var onun ile bitlikte google ve vodafone, turkcell uygulamaları silme yetkisi geldi daha da fazla alan açılmış oldu böylece ve sana son notum android 6.0 gelene kadar biraz dişimizi sıkarsak fazla uygulama yüklemeden kullanırsak bir sorun olmayacaktır. (çok kullandıklarını yükle sadece)

Yanlız bir uyarı yapmam gerek benim telefonları kullanış biçim ile uyumlu amacı gereği kullanırım ben çok sosyal ağ kullanmam whatsapp ve alo yaparım cihazda. Birde bir sonraki şuan bilinmeyen android sürümünü M4 alır mı almaz mı bilmiyoruz ama benim için sorun değil beni iki yıl(en baba cihaz android tarafında iki yıl destek görüyor zaten sonrası root,rom atmak istersen tabi o da ) götüren cihaz olsun hemde parası yormasın diye tercihim M4 benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 16 Ekim 2015; 17:40:39 >

• fiyu kullanıcısına yanıt
    O zaman M4 aqua al kurtul bir an önce.Madem bu kadar zor durumdasın.Tamam o zaman dostum.Hayırlı olsun şimdiden. Android 6 da gelince hafıza sıkıntısı yaşamazsın büyük ihtimalle zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

O zaman M4 aqua al kurtul bir an önce.Madem bu kadar zor durumdasın.Tamam o zaman dostum.Hayırlı olsun şimdiden. Android 6 da gelince hafıza sıkıntısı yaşamazsın büyük ihtimalle zaten.

Eyvallah sağ olasın
  • Tam bir muamma teknosa ya sordum eleman martta gelicek dedi yuh

• JustNaiR__ J kullanıcısına yanıt
    :D

• güzel bir telefon bir sorum var, fm radyo kısayolu arayüzde varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

güzel bir telefon bir sorum var, fm radyo kısayolu arayüzde varmı??

varmış videonun 16:17 dakkasında görüyor

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Evet, M5 de fm radyo var.

• Arkadaşlar bende bu telefonu bekleyenlerdenim ama bu gidişle Kasım-Aralık ayını bulacak gibi. O zamana kalırsa kimse almaz bu cihazı internette 1550 liraya Lg G4 var çünkü. Sony yine yaptı yapacağını valla telefonu çıkarmadan ömrünü yedi resmen şahsen bende M4' e yöneleceğim heralde bu gidişle. Şu Android 6.0 ile hafıza sorunu da çözülürse çok iyi olur.
  • fiyu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Arkadaşlar bende bu telefonu bekleyenlerdenim ama bu gidişle Kasım-Aralık ayını bulacak gibi. O zamana kalırsa kimse almaz bu cihazı internette 1550 liraya Lg G4 var çünkü. Sony yine yaptı yapacağını valla telefonu çıkarmadan ömrünü yedi resmen şahsen bende M4' e yöneleceğim heralde bu gidişle. Şu Android 6.0 ile hafıza sorunu da çözülürse çok iyi olur.

Kasım-Aralık 1500 TL+ fiyatla çıkarsa Sony fazla satamaz.
  • quote:

Teşekkürler

Ne demek eyvallah Bende M4'ü aldım cumartesi günü teknosa'dan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 19 Ekim 2015; 19:19:38 >
  • Aylardır bekliyoruz, bunun çıkacağı yok! Dediğiniz gibi LG G4 mantıklı bir seçim olabilir.
  • Bu telefon ağustosda 1300 TL civarına çıksa bir anlamı olurdu ve insanlarda böyle bir algı yarattı. Her geçen gün değerini dahada kaybetti, ağustosda 1700 TL olan G4 bugün 1350-1400 TL'ye satın alınıyor. M5 ise 1300 düşünülrükern 1500-1600 oldu artık hiçbir olayı kalmadı.
  • Bugün teknosada telefonu sordum Kasım ilk haftası dediler beklemeye devam bakalım değicek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ne zamandir bekliyorum bunu ama 1600un ustunde cikarsa yurtdisindan baska modeller bakabilirim. Motorola moto x play ve Nexus 5x aklimdaki diger modeller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bir an önce çıksa iyi olur gerçekten.Ben de şu sıralar gözü karartıp Z3+ alsam mı diye düşünür oldum.M5 Kasım'ın hemen başında çıkmazsa ben de farklı modele kayabilirim.Zira var olan kontratım bitmek üzere.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.