Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook Sony Xperia Türkiye sayfasında sony resmi sitesinin paylaşmadığı bilgileri paylaşıyorlar. Güncellemelerden piyasaya çıkış tarihine kadar bu altta ki de M5 ve Z5 serisi ile ilgili yazdıkları bilgi durum budur bekleyenlere duyurulur...

▶Xperia™ M5 kasım sonu aralık başı Türkiye pazarında olacak✔
    ▶Xperia™ Z5 ekim sonu kasım başı Türkiye pazarında olacak✔
    Fiyatlar şimdilik gizli ama size ipucu: Beklediğinizden daha uygun olacak 😉👍
    Beklemeye değer Özellikle M5 Ateş ediyor 👌👍
    Gold rengi Türkiye pazarında olacak (M5)
  • M5 5inc ama g3 kadar ebatı var. Bi esprisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

M5 5inc ama g3 kadar ebatı var. Bi esprisi yok

Ve M5 satışa çıkmadan dibi boylar...

• quote:

Orijinalden alıntı: DoDoking

kesinlikle M5

• Piyasaya çıkış tarihi ile ilgili yazdıklarıma ne diyorsunuz bu kadar bekletilmemiz doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyu

Piyasaya çıkış tarihi ile ilgili yazdıklarıma ne diyorsunuz bu kadar bekletilmemiz doğru mu ?

M5 filan bir olayi kalmadi zaten millet 1350 tl ye g4 aliyor.

• fiyu kullanıcısına yanıt
    kasım sonu nedir ya o sayfalar troll doğru bilgiler değil
  • Bende inanmamak isterdim ama gerçek ne yazıyorlarsa doğru çıkıyor bir süredir takip ediyorum. Türkiye android güncelleme haberlerinden çıkış tarihlerine kadar hep doğru bilgi verdiler, Z5 için son iki hafta denildi geçen gün sayfada. Tabi ki bu kadar geç çıkmasın diyorum bende bekliyoruz göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 14 Ekim 2015; 15:23:56 >
  • Z3 mu daha iyi m5 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eray_07_91

quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Hayir yok geçmeyi düşünüyor musun ??

kafam karışık açıkçası cihazımdan sıkıldım değiştirmek istiyorum ama benim önceliğim sağlam kasa iyi bir kamera bildirim ledi olmaması çok garip sony genelde hep koyardı ki m4 de bile var

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: eray_07_91

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: TEKNOLOJİUZMANI10

Hayir yok geçmeyi düşünüyor musun ??

kafam kar©¥ş©¥k aç©¥kças©¥ cihaz©¥mdan s©¥k©¥ld©¥m değiştirmek istiyorum ama benim önceliğim sağlam kasa iyi bir kamera bildirim ledi olmamas©¥ çok garip sony genelde hep koyard©¥ ki m4 de bile var

adam bildirim ledi yok diyor elindeki telefonda bildirim ledi olduğunu bilmeyecek kadar kotu yorum yap©¥yor ama sen inan©¥yorsun :D simgesi elma alt©¥nda samsung ve sen inan©¥yorsun. o kadar kotuledi sonra hala gecmeyi düşünüyor musun diyor belliki sadece seni vazgecirmek icin konuşuyor telefonu incelediği falan yok yani . ha incelemişse ss ats©¥n görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 15 Ekim 2015; 14:25:06 >

• Alwaysmile kullanıcısına yanıt
    Z3 konfigirasyonel açıdan biraz daha iyi bence.Ama eski kasa yani şarj soketi kapaklı ve bu dizayn artık yerini Z3+ ve M4 ile birlikte kapaksız şarj yuvasına bıraktı.Ve bu bence müthiş bir avantaj.

Ben M5 çıksa dahi varolan kontratım gereği ancak yılbaşında alabiliyorum.Benim için geç çıkmasının bir sakıncası yok.Ama elbette bekleyen çoğu arkadaş artık bir an önce çıkmasını bekliyor ve haklılarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Ben M5 çıksa dahi varolan kontratım gereği ancak yılbaşında alabiliyorum.Benim için geç çıkmasının bir sakıncası yok.Ama elbette bekleyen çoğu arkadaş artık bir an önce çıkmasını bekliyor ve haklılarda.

Hocam ben artık bu cihazı beklemiyorum M4 alıp bitiriyorum bekleyişimi zaten Android 6.0 alacağı resmiyet kazanmışken o çok saç baş yolduran 8 GB hafıza sorunu tarih olup gidecek Google adına "Flex Storage" demiş hafıza kartının dahili depolama olarak algılanması ve cihaza özel şifrelenmesi ile birleşince 8 GB hafıza eklediğiniz kart ile cihazın sınır değerine kadar yükselmesi mümkün demem o ki fazla nakit harcamadan orta seviye hakkını benim için verip yetecek olan M4 alma sebebimdir. Sizler nasıl düşünürsünüz bu bağlamda ?

Bahsettiğim destek bu metinde var:https://static.googleusercontent.com/media/www.android.com/tr//new/pdfs/marshmallow-features-print.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 15 Ekim 2015; 18:06:17 >

• quote:

Z3 konfigirasyonel açıdan biraz daha iyi bence.Ama eski kasa yani şarj soketi kapaklı ve bu dizayn artık yerini Z3+ ve M4 ile birlikte kapaksız şarj yuvasına bıraktı.Ve bu bence müthiş bir avantaj.

Manyetik şarj, kapaksız usb'den daha kullanışlı. Z3'ün bu avantajı var ama kablo kalitesine göre şarj hızı değişiyor, kaliteli kablo almak lazım.

Bak sonra pişman olursun. demedi deme

ama m4'ü kurcaladıkça al şunu kurtul diyorum içimden

sonra aklıma sony nin sloganı geliyor "iyiyle yetinmeyin mükemmeli isteyin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 15 Ekim 2015; 18:44:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

Bak sonra pişman olursun. demedi deme

ama m4'ü kurcaladıkça al şunu kurtul diyorum içimden

sonra aklıma sony nin sloganı geliyor "iyiyle yetinmeyin mükemmeli isteyin"

Pişman olursun derken tam olarak neyden olurum merak ettim ? Bende senin gibi düşündüm hep geri iten beni 8gb dahili hafızası olmuştu ama android 6.0 aldığında o sorun tarih olacak gidecek ağustos ayında bir jeoloji mühendisi yakın dostum aldı M4'ü arazi şartlarında dayansın diye... Hatta geçenlerde sondaj kuyusunun çıkarttığı geri atık suyuna düşmüş sudan geçirdim ve bezle durulayıp işime devam ettim dedi. Onun şuan tek sıkıntısı depolama ve o da android 6.0 ile uçup gidecek benim bilmediğim bir ayrıntı mı var cihaz ile ilgili varsa aydınlatın beni lütfen. Bu arada o arkadaşım depolama dışında hiçbir sorun ile karşı karşıya değil inanılmaz memnun

Sony M4 için Android 6 Marshmallow güncellemesi geleceğini update listesinde duyurdu,evet bu harika bir haber öncelikle.Ayrıca Android M ile birlikte hafıza kartını dahili depolama gibi kullanabileceğimizi bende duydum ve o sıra M4 almayı düşünüyordum gerçekten süper bir yenilik dedim bende.Ama daha sonra Ağustos'ta M5 ile tanıştım ve fikri değişmişti.

M5'in çıkmasına ramak kala gidip M4 almak biraz garip geldi bana açıkçası.Tamam M4 güzel telefon ve 8gb hafızası dışında olumsuz yanı yok.Ama M5 biraz daha iyi olacak ve bence biraz daha sabredip M5 alırdım yerinde olsam.

• quote:

Sony M4 için Android 6 Marshmallow güncellemesi geleceğini update listesinde duyurdu,evet bu harika bir haber öncelikle.Ayrıca Android M ile birlikte hafıza kartını dahili depolama gibi kullanabileceğimizi bende duydum ve o sıra M4 almayı düşünüyordum gerçekten süper bir yenilik dedim bende.Ama daha sonra Ağustos'ta M5 ile tanıştım ve fikri değişmişti.

M5'in çıkmasına ramak kala gidip M4 almak biraz garip geldi bana açıkçası.Tamam M4 güzel telefon ve 8gb hafızası dışında olumsuz yanı yok.Ama M5 biraz daha iyi olacak ve bence biraz daha sabredip M5 alırdım yerinde olsam.

İyi hoş güzel diyorsun dostum ama bir süredir artık karşıdan gelen aramalarda ses duymuyorum "iki üç defa efendim ne dedin duymadım kusura bakma demeye başladım". Piyasada ki en iyi custom romları tek tek denedim düzelen bir şey yok Samsung S3 resmen ölmüş durumda artık mecburum çok bekledim konuyu açtığında ilk gelenlerdenim hatırlarsın zaten yani özetle yapacak bir şey yok. Dün size mysonyshop sitesinden gelen cevabı gösteriyim;

"Merhaba Xperia M5 Sony Eurasia stoklarına girmiştir ama henüz piyasaya dağıtımı yapılmamıştır. şuan için sonyden gelen bir bilgi yok kesin bir tarih belli değil bunun için sizden biraz daha beklemenizi tavsiye ediyoruz."

Önce Z5 piyasa girecek gibi görünüyor. Bunu da sağdan soldan bakarak değil sadece daha içeriden bilgiler almaya çalışarak yaptım Avea genel merkezden bir dost M4 hala satılırken M5 erken çıkmaz önce Z5 bu ay çıkartılır ardından M5 sürülür diye ekledi neden bu kadar bekletildi sanıyorsun Avrupa'da satışta Eylül ikinci haftasından bu yana satılıyor biliyorsun diye ekledi. (Tezine arkadaşın inanmayanlar, M4 ve Z3 plus fiyatlarında ki düşüşe bakıp çıkma önceliği daha iyi anlarlar)

Özetle başka ne yapabilirim cihaz yok elimde artık ölü ve yaşatmaya çalışıyorum rom atarak o da nafile

tarık akad m5 için 1500 civarı fiyatı olacak demişti 1400 de olabilir 1600 de olabilir eğer 1400 olursa m4 aldıktan sonra keşke biraz daha bekleyip m5 alsaydım dersin. hem m5 in güncelleme ömrü bira daha uzun olabilir.kullanım olarak m4 2 yıl giderse m5 4 yıl gider (bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 16 Ekim 2015; 13:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

tarık akad m5 için 1500 civarı fiyatı olacak demişti 1400 de olabilir 1600 de olabilir eğer 1400 olursa m4 aldıktan sonra keşke biraz daha bekleyip m5 alsaydım dersin. hem m5 in güncelleme ömrü bira daha uzun olabilir.kullanım olarak m4 2 yıl giderse m5 4 yıl gider (bence)

Farkındayım zaten iki yıl götürsün yeter bana M4 . Artık bekleyemem bir hafta bile telefonum resmen yok şuan sağlık olsun ne yapayım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.