Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman tanıtılacak telefonum gitti acayip bir arayış içerisindeyiim 1600 lira olursa alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro

Ne zaman tanıtılacak telefonum gitti acayip bir arayış içerisindeyiim 1600 lira olursa alıcam

1600 olursa bu telefon asla alinmaz o fiyata g4 z3 note 4 satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia Türkiye facebook sayfasında edindiğim bilgiye göre Ekimin ilk haftası M5, Z5 ve Z5C hakkında duyuru yapılacak deniyor. Sayfa yetkilisi dışında bir kişide onları doğrulayıp tarih vermiş 6 ekim ve sonrasında piyasada bu cihazlar olacak diye...

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 30 Eylül 2015; 15:53:15 >
  • Şimdi bende bu cihazı almak istiyordum özellikleri çok hoşuma gitti ama buradaki yorumları okuyunca insanın alacağı varsa da almıyor altın neden sarı başka renk olsa daha güzel olurdu kafasında yorumlar görüyorum F/P olarak iyiyse cihaz iyidir. Neden sürekli çok daha üst segmentiyle karşılaştırılıyor bu cihaz?

Şimdi benim kafam karışıyor M5 mi alayım yoksa Z3 mü alayım gidip yoksa Z5 e dünyanın parasını mı vereyim diye düşünüyorum
  • valla hocam eğerki iki yıldan faza bir telefon kullanmıyor iseniz z5 almanıza gerek yok. ve performans açısından da z3 ile m5 arasındaki farkı belkide hissedemiceksiniz. farklar ne olur derseniz??

şarj sureleri, güncelleme ve de kamerada (olursa oda bilemiyorum) fark görürsünüz.. programlarla yapılan testlerdeki farklı göremiceğiniz için benim tavsyem z3 olurdu. eğerki büyük ekran alma gibi bir şartınız yoksa z3c en iyi olabilir....

m5 fiyat ve şarj süresi konusunda beni düşündürdüğü için alıp almama konusunda hala kararsızım ..

şuan aklımda olan z3c yi almak. oda elbet z5 serisi satışa çıktığında ucuzlıcak o zamanın gelmesini beklemek en mantıklısı bence...

m5 te en güzel olcak şey bana göre c5 ultrada da aynısı olan flash hariç ön kamera gayet iyi çekim yapıyor.. teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: adam john

valla hocam eğerki iki yıldan faza bir telefon kullanmıyor iseniz z5 almanıza gerek yok. ve performans açısından da z3 ile m5 arasındaki farkı belkide hissedemiceksiniz. farklar ne olur derseniz??

şarj sureleri, güncelleme ve de kamerada (olursa oda bilemiyorum) fark görürsünüz.. programlarla yapılan testlerdeki farklı göremiceğiniz için benim tavsyem z3 olurdu. eğerki büyük ekran alma gibi bir şartınız yoksa z3c en iyi olabilir....

m5 fiyat ve şarj süresi konusunda beni düşündürdüğü için alıp almama konusunda hala kararsızım ..

şuan aklımda olan z3c yi almak. oda elbet z5 serisi satışa çıktığında ucuzlıcak o zamanın gelmesini beklemek en mantıklısı bence...

m5 te en güzel olcak şey bana göre c5 ultrada da aynısı olan flash hariç ön kamera gayet iyi çekim yapıyor.. teşekkürler..

ben compactları sevmiyorum ekran en az full hd olması lazım benim için bir de pil önemli sony bu konuda iyi diyorlar ama m5 in bataryası c5ten kötü ve açıkçası tasarım olarakta c5 daha iyi z5 büyük ihtimal çok pahalı olacak o yüzden onu düşünmüyorum bir telefona 2000 üstü vermeyi düşünmüyorum hele ki 2 sene sonra eskiyecek bir şeye böyle bir yatırım akıl karı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

Omni balans tasarımında yüksek ekran oranı beklemeyin hayal onlar Sony'i LG sanmayalım

Bu da omnibalance ama çerçeveler rahatsız edici düzeyde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 2 Ekim 2015; 19:44:18 >
  • M5'in şarj sorunu yaşayacağını zannetmiyorum.2630mAh bataryası var ve önceki M4 de 2400 idi.Rahatlıkla 1.5 gün gidiyordu M4.
    M5 de her nekadar Full HD bir ekran olsada +200mAh farkı bir nebzede olsa kapatacaktır.Ayrıca Helio x10 sanıldığı aksine batarya canavarı değil.Asenkron çalışabildiğini duymuştum.Ayrıca M5 1600TL'ye kadar alınabilecek en iyi alternatif orta-üst sınıf telefondur.Kimse bana 2 yıl önceki Z2 yi savunmasın.Z3 bile almak ister miyim bilemiyorum.Zira z3+ VE M4 Aqua ile birlikte gelen şarj soketinin açık olduğu halde su geçirmemeye devam etmesi beni gerçekten cezbetti.Onun için ya Z3+ yada M5 alacağım.Ama M5'e daha yakınım.Z5 iyi hoş fakat o kadar para dökmeye gerek bulmuyorum.Çok üst düzey bir model evet ama şahsen extreme buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 2 Ekim 2015; 20:27:16 >
  • Bu telefon sanırsam xperia ZL ve omni balans tasarım değil arkaası xperia sp nin biraz üst seviyesi şeklinde.

omni balans tasarımın arkası ve önü cam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 2 Ekim 2015; 20:38:56 >
  • Bu arada bir hususu belirtmek isterim.Açmış olduğum başlığın ve dolayısıyla forumun düzeni ve disiplinini bozan üyelerin forumdan gerekli cezaları alarak uzaklaştırıldığını görüyoruz.Demek ki neymiş konuşurken dikkat edecekmişiz.Birbirimize karşı tartışırken dahi saygılı olmamız gerektiğini idrak edemeyen bazı kişiler olabiliyor maalesef.
    Neyse ki "Donanım Haber" son derece adil ve gerekli cezai yaptırımları uygulayan kontrol mekanizması sağlam bir forum.Bizlerde bu sayede forumda bilgi ve deneyimlerimizi paylaşıp birbirimizle dayanışma halinde olabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

Bu telefon sanırsam xperia ZL ve omni balans tasarım değil arkaası xperia sp nin biraz üst seviyesi şeklinde.

omni balans tasarımın arkası ve önü cam olur

Evet telefon Xperia ZL ve omnibalance tasarım dili ile tasarlananan bir cihazdır. Bunu ben söylemiyorum, Sony söylüyor.

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-zl/features/#design

• Bu M5 değil gibi sanki...
  • Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Değil zaten, yazdığım mesajı oku.

• Hala tık yok arkadaşlar haberi olan yada soran yokmu ne zaman çıkacak?
  • Daha telefon çıkmadan eskidi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonlar ne zaman satışa çıkacak ülkemizde?
  • Açıklamalara göre bu ay satışta olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Açıklamalara göre bu ay satışta olacak.

Acaba ne zaman olur ki bu ayin sonuna dogru mu

• 10undan sonra

• Yok mu haber?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.