Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

CİHAZ ELİMDE SUAN İNCELEME AMACLİ

METAL KASA DEGİL PLASTİK USTTE BİRİ SORMUSTU

ARKASİ CAM DEGİL PLASTİK

OİS OLMAMASİNİNİ BEGENMEDİM GECE KOTU CEKİM YAPİYOR

KİSACA BOYLE SORUNUZ VARSA SORUN !!

SSler ile destekler misin hocam
  • TEKNOLOJİUZMANI10 kullanıcısına yanıt
    this is a bildirim ledi
     ★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

this is a bildirim ledi
     ★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

+1

• Arka kamera ile flaş arasındaki mesafe alışılmışın dışında bir tasarım yaratmış. Var mıdır bu konu hakkında bir fikri olan, yani herhangi bir avantaj yaratmak için midir bu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

arkadaşlar elin japonunun ürettirdiği cihaz için birbirinizi incitmeye değmez.
    elbette gönüller en iyisini ister ama alım gücü belirler herşeyi. 1600tl maaş almayan büyük çoğunluk var memlekette.
    5inç telefon öncelikle 5,5 boyutunda olmamalı.

+1
  • Omni balans tasarımında yüksek ekran oranı beklemeyin hayal onlar Sony'i LG sanmayalım
  • Piyasada yerini alsa ve incelesek kafalarda ki sorular cevap bulsa... Türkiye'de yapılan incelemeler beni nedense tatmin edemedi. Sony xperia M5 için çok bekledim bu arada Sony "Z" serisine üç yeni telefon ekledi Z5,Z5C ve Z5 Premium içlerinde en alınası benim için Z5 olur gibi dururken M5'e haksızlık yapmış olmak istemiyorum. Yıllar önce her şey ne kadar kolaydı şimdi telefon almak büyük denklemler incelemesine döndü arkadaş.... yok işlemciye bakalım yok ısınıyor yok bu daha iyi yok şunun şurası böyle değilmiş aslında diye... diye... kaybolduk içlerinde. Ben bir cihazı alıp kullanım ömrü fiziksel ve donanımsal olarak bitene kadar kullanan biriyim bir aldığım telefon uzun soluklu olur. Peki sizce de işler artık bir garip olmadı mı ? böyle hisseden tek ben miyim gerçekten ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyu -- 26 Eylül 2015; 21:42:13 >

• quote:

Omni balans tasarımında yüksek ekran oranı beklemeyin hayal onlar Sony'i LG sanmayalım

Nedir peki hocam bu Omni Balans tasarımı tam olarak, yani bir özelliği var mıdır diğer telefon tasarımlarına göre?
  • quote:

Omni balans tasarımında yüksek ekran oranı beklemeyin hayal onlar Sony'i LG sanmayalım

Zaten Omnibalance tasarımından kimsenin yüksek ekran oranı beklediği yok, en azından z3+ kadar olsa bile kurtarırdı. Orta seviye diye telefonu itin bir yerine sokmaya gerek yoktu.
  • Bohemians B kullanıcısına yanıt
    anlatmaya bile gerek yok aslında ama özetle klasik xperia z tasarımı z5'e kadar geldi o alt boşluklar ve düşük ekran kasa oranı hiç değişmeyecek ne zaman ki sony yeni bir tasarım çizgisine geçer ozaman g3 veya g4 gibi bir ekran kasa oranı ortaya çıkar.

telefonun arkası ve önü cam olduğu için çerçeveler yandan biraz geniş olur ki ekranı yapıştırma payı kalsın

üstte kamera, ahize ve suya dayanıklı kulaklık girişi boşluğun sebeplerinden biri

altta yine suya dayanıklı usb girişi ve su girmemesi için geniş yapılan hoparlör ve birde mikrofon girince işe genişlik artıyor ön ve arka camı yapıştırmak için konulan boşlukta var tabi

yan boşlukların bir diğer sebebide sony nin klasik düğmesi düğmeyi içeri gizleyemezsin cam yapıştırma payı olduğu için düğme sağ taraftan biraz dışarı genişliyor sola doğru genişlik ise simetri sağlamak için var

telefonun anakartı içerde boşlukta durduğu için arkadan bastırın içeri biraz göçmesi normal telefonu büküncede anakart boşluğu yüzünden alet biraz eğliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Zaten Omnibalance tasarımından kimsenin yüksek ekran oranı beklediği yok, en azından z3+ kadar olsa bile kurtarırdı. Orta seviye diye telefonu itin bir yerine sokmaya gerek yoktu.

bende bu cevabı artılarım arkadaş +1
  • Omnibalance cakmasini huaweide kullaniyor ama "kalasbalans" yapmiyor.
    Kenarlar ince ve kibar.
    Misal p7 eski bir cihaz ama hala kibar. P8 keza cok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamidowic kullanıcısına yanıt
    işte bende onu diyorum ya SONY'i LG veya herhangi kasa büyüklüğüne önem veren markayla kıyaslamak hata, sony kendi tasarım çizgisine göre hareket ediyor diğer markalar daha küçük kasaya büyük ekran sığdırabilir

mesela sony gibi alt ve üst geniş iphone 4/4s 5/5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 27 Eylül 2015; 13:01:38 >
  • Bu arada Sony Z5 Compact beklediğinizden pahalıya gelecek. 1800-1900 hayal. Almanya satış fiyatı 550 Euro olarak belirlenmiş. Eurodan karşılığı 1870 Liraya geliyor zaten. Tr fiyatı da hiçbir zaman bundan düşük gelmemiştir. 2000-2100 bekliyorum. M5 fiyatı açıklanmadı hala ama 1599 olur gibi.
  • Kissed by Fire kullanıcısına yanıt
    550 euro nun icinde vergilerde var. O vergiler dustukten sonra hesaplayin fiyati. Kutu icerigi de farkli olacak Turkiye de. Kulakliklar dusuk kaliteli modellerden secilecek onceden oldugu gibi. Yine 1999 gibi rakamlardan girer compact.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Bu arada Sony Z5 Compact beklediğinizden pahalıya gelecek. 1800-1900 hayal. Almanya satış fiyatı 550 Euro olarak belirlenmiş. Eurodan karşılığı 1870 Liraya geliyor zaten. Tr fiyatı da hiçbir zaman bundan düşük gelmemiştir. 2000-2100 bekliyorum. M5 fiyatı açıklanmadı hala ama 1599 olur gibi.

Kesinlikle katılıyorum
  • Hindistan'da en düşük 1.800 Tl civarında şuan.
  • https://www.flickr.com/photos/46080780@N02/

burda M5 ile çekilmiş resimler var ( not başka telefonlarlada çekilmiş var ona göre incelerseniz iyi olur )
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

https://www.flickr.com/photos/46080780@N02/

burda M5 ile çekilmiş resimler var ( not başka telefonlarlada çekilmiş var ona göre incelerseniz iyi olur )

Teşekkür ederiz hocam. Güzel bir paylaşım olmuş.
  • Bohemians B kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam ben gibi bazı kişiler kamera konusunda hassas oluyor ama çok tatmin edici gelmedi bana renkler soluk ve gece cekimlerinde ışıklarda kamaşma mı diyim bunu tam ifade edemedim bu oluşuyor sene olmuş nereeyse 2016 hala bu sorunu çözemediler bunu yapmayan telefonlarda var...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.