Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayir yok geçmeyi düşünüyor musun ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Hayir yok geçmeyi düşünüyor musun ??

kafam karışık açıkçası cihazımdan sıkıldım değiştirmek istiyorum ama benim önceliğim sağlam kasa iyi bir kamera bildirim ledi olmaması çok garip sony genelde hep koyardı ki m4 de bile var
  • eray_07_91 E kullanıcısına yanıt
    M4 te de yok tu ama ??

• quote:

M4 te de yok tu ama ??

var hocam solda ufak ondan eminim bir sorumda şarjı nasıl gidiyor
    Yogun kullanım 1 gün az da 36 saat kulanım

• quote:

Yogun kullanım 1 gün az da 36 saat kulanım

kameraya kötü demişsin ama öve öve bitirilmiyo işin garibi g4 s6 yla kıyaslanıyor tek sıkıntı benim için şuan çerçeve boya atar mı başka bir düşüncem yok verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
    Boya atmaz merak etme kamerada OİS yok o yüzden s6 da da g4 de de ois var o yüzden hocam mp değeri onemsiz
    86 s6nin puanı
    85 g4
    M5 79 o.K hocam OİS olmazsa o telefon benim için sıfırdır

• quote:

Boya atmaz merak etme kamerada OİS yok o yüzden s6 da da g4 de de ois var o yüzden hocam mp değeri onemsiz
    86 s6nin puanı
    85 g4
    M5 79 o.K hocam OİS olmazsa o telefon benim için sıfırdır

M5'i G3 ile kamera açısından karşılaştırabilir misiniz?
  • Bildirim ledi yok ne demek ya?

• TEKNOLOJİUZMANI10 kullanıcısına yanıt
    quote:

M4 te de yok tu ama ??

1.Xperia M4'de bildirim led ışığı bulunmaktadır.

Kanıt:https://support.sonymobile.com/tr/xperiam4aqua/userguide/Status-and-notifications Linkteki sayfada sondan ikinci satırda bildirim ışığı ibaresi ve onunla ilgili talimatları okuyacaksın.

2.Xperia M5'in önü ve arkası cam! Gorilla Glass değil fakat "scratch resistant glass" yani sadece çizilmeye karşı dayanıklı olan bir meteryal içeriyor.

Kanıt:https://www.youtube.com/watch?v=uG0jTQBVIdA SDN ekibinin yaptığı Xperia M5 inceleme videosunda (27dk'lık video) videonun 5.dakika 20.saniyesinde (5:40) M5'in ön ve arkasının cam olduğu söyleniyor ve dikkatli bakıldığında anlaşılabiliyor.

Kanıt 2:https://www.youtube.com/watch?v=1uxJCaBPC6U Donanım Haber'den saygıdeğer Erdi Özüağ; Xperia M5 için yapmış olduğu incelemede ön ve arka kısmın cam olduğunu dile getiriyor.

3. Xperia M5'in kamerasının gece çekimin kötü olduğunu söylersin.Fakat çoğu kamera testini M5 başarıyla geçiyor.4K çekim testinde bile amiral modellerden daha iyi sonuç çıkarıyor.Isınıp kapanmaması açısından*

Ve gece çekimlerinde Exmor RS sayesinde söylediklerinin aksine gayet başarılı sonuçlar çıkarıyor.

Kanıt:https://www.youtube.com/watch?v=kMMFgOZPUPc Bu linkteki videoda Iphone 6 vs Xperia M5 gece çekimleri karşılaştırıyor.Sonuç, kesinlikle tatmin edici.

Şimdi tüm bu hakikatlere rağmen kalkmış diyorsun ki kasa plastik, bildirim ledi yok kamerası gece kötü çekiyor v.s... Söylesene kardeş,senin amacın nedir?

İnsanları niçin yanlış yönlendirirsin? Sen bilmez misin ki bu forumdaki arkadaşlar teknoloji konusunda doğruları öğrenmeye yatkın ve araştıran eden bilinçli insanlar!
    Ama her arkadaş bazı konuda çok iyi bilmiyor olabilir ve bilmek zorunda da değil zaten.Sen böyle yaparak onları yanıltabilirsin ancak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kissed by Fire kullanıcısına yanıt
    Telaşlanmayın hocam, Xperia M5'de bildirim ledi bulunuyor.

(Bakınız)
    http://support.sonymobile.com/tr/xperiam5/userguide/Status-and-notifications
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk5101

Walla 1600leri duydukça vazgeçmeye doğru ben de kayıyorum. Şimdi M5, 1600 olunca Z5c kaç olacak 1900 mu? O zaman Z3 neden almasın insanlar. Telefon fena değil tamam da 1600 de güzel para..
    Bizde bir hastalık vardır ya " benim cihaz en mükemmel cihaz" , sanırım arkadaş da aynı hastalıktan muzdarip..

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

1. Çoluk çocuk diye hitap ettiğin kişi 30 yaşında.İspatlamak zorunda olmasamda çok istersen younow da yayın yapıyorum.Ordan gösterebilirim kimliğimi. Ki bu yapmak istediğim en son şeydir!

2. Ben mesajımda nasıl ki size saygı çerçevesinde düzgün bir üslup kullanıyorsam siz de bana olan mesajlarınızda saygılı olmak zorundasınız.Bu forumun en eski üyelerinden birisi olarak sizi üslubunuzdan mütevellit esefle kınıyorum.

3. Mesajımı kendi istediğiniz gibi yorumlamışsınız malesef.Ayrıca Sony'e dair hiçbir çıkarım olmadığını ve icabında bazı arkadaşlardan gelen sorulara nesnel olarak cevap verdiğimi ve diğer markaların ilgili modellerini tavsiye ettiğim dahi görülmüştür.Konumuzun eski mesajlarında bunu rahatlıkla görebilirsiniz.

İyi bayramlar dilerim...

Millete bere cahil diye hitap ediyorsun.bana da ahkam kesiyorsun aklı sıra,ben 2006 dan beri bu forumdayım.senin gibi marka yalakasını çok gördüm.yası 30 kafa 12 falan sen önce objektif ol.sen önce dürüst ol,adil ol,insanları düzgün yönlendir.eksiyi artı yı konuş ki insanlar faydalansın.ALLAHIN fanboyu seni.bu donanım habere yaş sınırlandırlaması getirilmesi lazım acilen.kreşe döndü iyice.

• Ben gereği kadar objektifim.Ve hakikati konuşurum.Kanıtlarla anlattım yukarda.Koskoca Donanım Haber'in editörü Erdi bey yalan mı söylüyor? Bunu mu demek istiyorsun sen?! Adam anlatmış zaten inceleme videolarında tüm eksi ve artısı apaçık anlatılıyor.Daha neyin derdindesin anlamıyorum.Marka yalakası olsaydım G3 mü M5 mi OIS vs SteadyShot mı? daha iyi sorusuna M5 daha iyi derdim.Ama demedim.Çünkü ben zaten objektif,dürüst ve adilim.Bilmem anlatabildim mi!

Artık seninle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.Uzatmazsan sevinirim.Aksi halde gereğini yerine getirmekle mükellefim.

Saygılarımla...

• real_king kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, yukarıdaki arkadaşın dediği doğru, hem saygı maygı diyorsun, hem de millete hakaret edip saldırıyorsun.

Bak bu Gsmarena'nın M5 incelemesinden alınmış bir pasaj :

"Expensive finish like glass and metal reserved for the high-rolling Z series, the Xperia M5 has been treated to plastic but still manages a stylish appearance."

Çeviri : " Cam ve metal gibi pahalı malzemeler, çok satan Z serisi için düşünülmüştür, Xperia M5 plastikten yapılmıştır ama gene de şık görüntüye sahiptir. "

Camla kaplanmış plastik mi yoksa sadece plastik mi bilmiyorum açıkçası. Mesele Xperia C5 Ultra için de kimi yerde plastik arka kapak deniyor, kimi yerde de camla kaplanmış ki mümkündür çünkü tıpkı camda olduğu gibi baktığından kendini net görebiliyorsun. Erdi Bey'in veya Shiftdeletedeki adamların yalan söylediğini sanmam ama yanılıyor olabilirler. En iyisi telefonun çıkışını beklemek kesin yargı için.

M5'in kamerasının kötü olduğunu düşünmüyorum, arka kamerada aynı sensor C5de de kullanılmış ve gece fotoları oldukça başarılı, düşük noise, ışık patlaması minumumda, detaylar yerinde vs. 4K video bence gereksiz evinde 4K tv yoksa.

• real_king kullanıcısına yanıt
    Kardes vana inanmiyorsun degilmi sdn AC BAK arka plastik çam değil çerçevesi plastik tmm kardeş

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Tmm olur

• haklisiniz valla öyle adam yok m5 süper falan tmm iyide ben telefonda olanı söylüyorum bildirim Işığı var ama mesaj gelince yanmiyor sadece şarjda farkettim
    Haklisiniz adam yok sen Kandırıyorsunuz diyor neyse yaş sınır alması sart ben de 20 yaşındayım âma mantiksiz yorum yapmiyor um

• KAMERADA OİS OLMAMASI KÖTÜ STEADYSHOT HİCBİR ZAMAN OİS KADAR BASARİLİ DEĞİL

M5 TE SADECE SARJDA YANAN BİLDİRİM LEDİ VAR

YANLAR PLASTİK METAL DEGİL !!

KAMERA TEK FLAŞ VE F2.0

ON KAMERÂ 13 MP

ÇERÇEVELER ÇOK KALIN

ÇOK HIZLI ŞARJ OLMUYOR

KAMERADA G3 Ü AZ GEÇİYOR AMA OİS DE G3 DAHA BAŞÂRILI

İMX 230 CMOS SENSORLU KAMERA

KİSACA BÖYLE ....

• arkadaşlar elin japonunun ürettirdiği cihaz için birbirinizi incitmeye değmez.
    elbette gönüller en iyisini ister ama alım gücü belirler herşeyi. 1600tl maaş almayan büyük çoğunluk var memlekette.
    5inç telefon öncelikle 5,5 boyutunda olmamalı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.