Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
11
Favori
33.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı daha görmeden boyutu hakkında fazla peşin hükümlü davranmıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santimetreler ortada arkadaşım.
    Bence tartışılacak bir durum yok hersey ortada.
    Gsmarenada compare yaparak kiyaslayabilirsiniz

• Telefonun kasası çok büyük gerçekten inanılmaz. G4le neredeyse kasa farkı yok ama arada yarım inç ekran farkı var. Bir de tasarım anlayışı sayesinde LG G4 kenarlara doğru inceldiği için, bir de curved olunca M5ten daha kompakt bir kullanım sağlıyor. Sanırım boşuna bekledim bu cihazı. Fiyatı da 1600e gelirse 1800-1900 verip G4 alırım açıkçası bu gidişle. Hadi bakalım neler olacak.

Shiftdelete videosunda da koca adamın eline zor sığıyordu 5 inç telefon, göz attım moralim bozuldu.

★ SONY XPERIA™ M5 | ANA KONU & FAN CLUB ★ 6.0

video:https://www.youtube.com/watch?v=bwDXbbInA-k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 23 Eylül 2015; 13:32:45 >

• Orta seviye diyerek Sony bilerek telefonun tasarimini kotu yapmis. Zaten sony telefonlarin kasa ekran orani berbat bunun dahada kotu altin rengi onden baakinca biraz daha az cerceve gosteriyor fakat ondada plastik kasada boyasi atinca nasil bir goruntu olacak merak konusu.

• real_king kullanıcısına yanıt
    m4 ile neredeyse aynı

hatta sadece mm'lik fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 23 Eylül 2015; 14:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

m4 ile neredeyse aynı

hatta sadece mm'lik fark var

+1doğru suan piyasadaki s6 ya dogru kaydım kayıyorum malesef boyut olarak benim için çok uygun.bende vazgeçti m5 den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Telefonun kasası çok büyük gerçekten inanılmaz. G4le neredeyse kasa farkı yok ama arada yarım inç ekran farkı var. Bir de tasarım anlayışı sayesinde LG G4 kenarlara doğru inceldiği için, bir de curved olunca M5ten daha kompakt bir kullanım sağlıyor. Sanırım boşuna bekledim bu cihazı. Fiyatı da 1600e gelirse 1800-1900 verip G4 alırım açıkçası bu gidişle. Hadi bakalım neler olacak.

Shiftdelete videosunda da koca adamın eline zor sığıyordu 5 inç telefon, göz attım moralim bozuldu.

video:https://www.youtube.com/watch?v=bwDXbbInA-k

samsunga laf ederken forumda adamlar note 5 5,7 inç olmasına ragmen küçültükçe küçültüyorlar.mühendislik yapıyorlar zaten forumda note serileri hariç samsunga laf ettim.sony almak istedim ama sd 810 tercihinde ısrarı garip kasa boyutları yüzünden s6 ya karar kıldım.lg g4 de haklısın başkan.bende alıcaktım ama kavis yüzünden soğudum.bu cihazı beklemenin anlamı yoktur bence.bana uygulama fotograf lazım bunuda samsung sonyden daha iyi yapıyor.sony lensiyle sonyden daha iyi sonuçlar veriyor.tek çare samsung kaldı.iphone da ideal ama bataryasına uyuz oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Orta seviye diyerek Sony bilerek telefonun tasarimini kotu yapmis. Zaten sony telefonlarin kasa ekran orani berbat bunun dahada kotu altin rengi onden baakinca biraz daha az cerceve gosteriyor fakat ondada plastik kasada boyasi atinca nasil bir goruntu olacak merak konusu.

+1bilinmeyenleri konuşmaya gerek yoktur bence başkan.kişiden kişeye değişir ama kasa cok büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Cihazı daha görmeden boyutu hakkında fazla peşin hükümlü davranmıyor musunuz?

konu sahibi samsunga göz kırpar oldum.o boyutlara tlfn cebe sığmaz.benim hiç aklıma gelmedi.5 inç olarak hesap ettim oh ideal boyut dedim forumda yazdım teknosada c4 denk gelince netten bir baktım boyutlara aman ALLAHIM buda ne cok büyük.

• boyut örnekleri olarak

Z2'den 1.8 mm kısa 1.3 mm daha dar
    M4'den 0.5 mm daha kısa 0.6 mm daha dar
    Z4(Z3+)'dan 1.3 mm daha kısa 0.1 mm geniş
    Z3'den 1 mm daha kısa genişlik olarak aynı

eğer saydığım telefonlar size uygunsa m5 de uygundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 23 Eylül 2015; 17:22:08 >
  • galiba benim için en mantıklısı htc one s telefonumu 200tlye satmak, üzerine para ekleyerek z3c yada huawei p7 almak daha mantıklı geliyor.

2ci seçenek yılbaşını bekleyim z5cye çökmek olacak.

m5 rüyası başlamadan bitti.

demekki neymiş bmw m5 ten şaşmayacakmışız
  • hamidowic kullanıcısına yanıt
    sizi soğutan şey nedir?
  • beni soğutan boyutu. yani 145 cmlik uzunluğu. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7464&idPhone2=6294&idPhone3=6901

linkte m5 g3 g4 karşılaştırması yaptım. madem aynı boyuta katlanacağım gidip g3 kullanırım nedenmi çünkü fiyatları aynı. hatta g3 daha ucuz bile kalabilir. yaptığım karşılaştırmada en ince telefon m5 hakkını yemeyelim

boyuta neden taktım?!?!? malum erkekler olarak telefonu cepte taşıyoruz. ben izmirde yaşıyorum yılın 9 ayı yaz. terlediğinizde yada sıcakladığınızda o telefon cepten bacağa yapıştığındaki hissedilen rahatsızlık hissi beni tav ediyor.

ben ne güzel z3c alacaktım, kapakları aç kapa derken kopar dedim ve m4ü gördüm öğrendimki 8 gbmiş. aman tanrım didim ve bakınmaya başladım derken m5 i gördüm ufff dedim süper. sonra bir arkadaş boyut konusunda uyandırdı sağolsun ve vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanucan

boyut örnekleri olarak

Z2'den 1.8 mm kısa 1.3 mm daha dar
    M4'den 0.5 mm daha kısa 0.6 mm daha dar
    Z4(Z3+)'dan 1.3 mm daha kısa 0.1 mm geniş
    Z3'den 1 mm daha kısa genişlik olarak aynı

eğer saydığım telefonlar size uygunsa m5 de uygundur

+1500

• m5 parmak okuyucu olmayacakdı dimi beyler
  • patren kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olmayacak.
  • Ben mi yanlış değerlendiriyorum yoksa bu M5 cidden mi çok iyi bir kamera ile gelecek?

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7464&idPhone2=6901&idPhone3=6849

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk5101 -- 23 Eylül 2015; 21:41:17 >
  • selcuk5101 S kullanıcısına yanıt
    CMOS EXMOR RS IMX 230 farkı

sony bu sensörü samsung felan satarsa kendi kafasına sıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 23 Eylül 2015; 21:58:37 >
  • Xperia M5'in ekran kasa oranını beğenmeyenler yine Sony'nin ürettiği Xperia C5 Ultra modeline yönelebilirler.Zira C5 modelinde rakip orta düzey modellerinde göremeyecekleri bir çerçeve inceliğine sahip olabilirler ve ekran kasa oranı takıntısı olan arkadaşlar bu takıntılarını C5 modelinde fazlasıyla giderip tatmin olacaklardır düşüncesindeyim.

Fakat ben de dahil olmak üzere bu modeli gerçek anlamda merak edip satın alma konusunda ciddi düşünen çoğu arkadaşın M5'den sırf ekran kasa oranı yüzünden vazgeçeceğini düşünmüyorum. Zira bu modeli bekleyen çoğu ciddi alıcı forumdaşlar sahip olduğu donanım ergumanı nedeniyle zaten gani gani memnun durumdalar.

Ayrıca yinelemek gerekirse M5'i satın alacak olan çoğu arkadaş 1400-1600TL fiyat bandında sahip olduğu ve kullanıcısına sunacağı donanım gücü ve amiral gemi modellere göz kırpan teknik konfigirasyon özellikleri nedeniyle bekliyor ve sabırsızlanıyor...
    Ama görüyorum ki bazı arkadaşlar sırf ekran kasa oranı ve çerçeve inceliği yüzünden bu sınıfta böylesine iddaalı bir modeli es geçebilecek durumdalar.Ben böyle düşünen arkadaşlara saygı duymakla beraber anlamakta zorluk çektiğimi de belirtmek istiyorum.

Bu düşüncede olan arkadaşlardan tek bir ricam var.Malum düşünceleri sebebiyle madem ki konu sizin ilginizi artık çekmiyor ve daha ürün piyasaya çıkmadan bu kadar kati suretle kararlarını değiştirmiş durumdalar o halde Xperia M5 konusunda onları bağlayan bir sebep kalmamışsa dilerlerse diğer almayı düşündükleri modellerin konularına eşlik edebilirler.Sakın yanlış anlaşılmasın.Böyle diyerek onları konudan uzaklaştırmak gibi bir çabam asla olamaz bilakis ilgilendikleri modellerin de kusursuz modeller olmadıklarını takdirlerine bırakıyorum.

• Almayi düşünüyorum ama 1600 de düşündürüyor zira 1600 civarına g4 alma imkânı, 1700 civarına z3 alma imkânı var.. Ama bu tel 1300 olursa o zaman tereddut edilmez.. Bence şüpheye düşen arkadaşlar bu noktada takiliyorlar..
    C4 ve M4 fiyatlandırması, C5 ve M5 e de nakledilirse, yanı C5 in 100 lira altı olursa , almak için cidden süper bir alternatif olur..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.