Şimdi Ara

Sony Xperia M5 Kapanma Sorunu Cihaz 2 Haftalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2 hafta önce teknosadan almış olduğumuz M5 ilk haftadan sonra kendi kendine sürekli kendini tekrarlamak suretiyle kendini kapatıyor.

Cihaz sarj aleti dışında hiçbir şekilde açılmıyor. Evdeyken tamamda dışarıda ciddi anlamda sıkıntılar yaşamamıza sebeb oluyor.Kamerası hızı vs. cihazdan çok çok memnunuz.Tek sıkıntı kapanma..

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yönlendirme adına yardımcı olmasını rica ediyorum.

Zaman kaybetmeden servise gidelim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 2 Ocak 2016; 14:24:58 >

• Kardesim ayni sorun bende de vardi 3hafta kullandim telefonu telefon tekrar kapandi ve hic bir sekilde acilmadi sony musteri hizmetlerini aradim o kadar cok ilgilendilerki sonra siz telefonu iade edin burdan dosyanizi hazirladim ben dediler gittim verdim telefonu simdi degisim cikti telefonun gelmesini bekliyorum bence sende sony nin musteri hizmetlerini ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki M5 lerin kronik sorunu bu. Pil kaynaklı olduğu belirlendi. Bu konuyla ilgili baya sıkıntı yaşayan var. Araştırmıştım baya. Android telefonlar başlığı altında M5 kullanıcı kulübü var. Oraya bakarsanız detaylı bilgi bulabilirsiniz.
  • sakın uğraşmayın direk servise götürün iade edin 1 ayı dolmadıysa para iadesi isteyip yenisini alın ama değişim istemeyin garnati sürenizden düşer ve toplama cihaz verirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.