Şimdi Ara

SONY XPERİA M5 SU GEÇİRDİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, mart ayında xperia m5 almıştım. geçtiğimiz pazartesi havuza gittik, arkadaşlarım ısrar edince fotoğraf video falan çekelim dedik. telefonu havuzdan çıkardım iyice kuruladım sonra sim kartını taktım fakat sim kartını görmedi. aradan bi gün geçti. sabah kalktığımda telefon tamamen kapanmış durumdaydı ve kameraları buğulanmıştı. bayram dolayısıyla servise götüremedim sizce garanti bunu karşılar mı? veya karşılamazsa nerden nasıl yardım alabilirim?
    not: telefon hala açılmıyor. güç düğmesine basılı tutunca ışık yanıyor sonra yine kapanıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxies -- 10 Temmuz 2016; 11:53:10 >

• benim de aynısı oldu daha yeni. garanti servisine göndercem cuma günü. sen naptın gönderdin mi
  • eğer telefonun özelliklerinde su geçirmezlik (seviye) mevcutsa her türlü servis karşılamak zorundadır. kusurlu mal verilmiştir. aynı durum ekranlar içinde geçerli. ekranda beyaz benek, sarılaşma, ölü piksel mevcutsa garanti kapsamı karşılamalıdır. karşılamazsa tüketici haklarına başvurmalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 su kaçtı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.