Şimdi Ara

Sony Xperia Miro Sizce Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkraziel

quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

quote:

quote:

sadece tasarıma önem verenler düşünebilir ama bence biraz daha eklenip u veya sola tercih edilmeli.

siz performans açısından diyorsunuz heralde arkadaşım ? ben u yerine bu telefon derim geçen elimde baktım kurcaladım biraz çok hoşuma gitti çok hızlı telefon u da tabi öyle ama u nun hafıza problemi var bilioyruzki 4 gb dahili var sd girişi yok ayrıca u bundan daha dar bi ekranı var bunun boyu u ile aynı ve daha geniş u ya göre

evet hafıza problemı olabilir ama performans açısından u kesinlikle mirodan daha iyi ayrıca u da hafıza problemı olabilir ama miroda donanım yönünden zayıf olan bi telefona ne kadar uygulama yükleyebilirsinki

biraz daha açabilirmisiniz konuyu donanım yönünden zayıf demişsiniz uygulama derken iyi uygulamalar yüklenmiyormu yani ben skype whatsap facebook twitter gibi uygulamaları verimli kullanamammı ? U da 1 ghz işlemci var ve bence tasarım olarak bu telefon u dan iyi uzun ince bir telefon u bu st23 miro iste boyu u ile aynı fakat u dan daha geniş

dediğiniz programları açar ama u çift çekirdek miro tek çekirdek ,uygulamaları miroda da kullanırsın eğer hafızayı sorun ediyorsan solaya bak ama ondada ön kamera yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sadece tasarıma önem verenler düşünebilir ama bence biraz daha eklenip u veya sola tercih edilmeli.

siz performans açısından diyorsunuz heralde arkadaşım ? ben u yerine bu telefon derim geçen elimde baktım kurcaladım biraz çok hoşuma gitti çok hızlı telefon u da tabi öyle ama u nun hafıza problemi var bilioyruzki 4 gb dahili var sd girişi yok ayrıca u bundan daha dar bi ekranı var bunun boyu u ile aynı ve daha geniş u ya göre

evet hafıza problemı olabilir ama performans açısından u kesinlikle mirodan daha iyi ayrıca u da hafıza problemı olabilir ama miroda donanım yönünden zayıf olan bi telefona ne kadar uygulama yükleyebilirsinki

biraz daha açabilirmisiniz konuyu donanım yönünden zayıf demişsiniz uygulama derken iyi uygulamalar yüklenmiyormu yani ben skype whatsap facebook twitter gibi uygulamaları verimli kullanamammı ? U da 1 ghz işlemci var ve bence tasarım olarak bu telefon u dan iyi uzun ince bir telefon u bu st23 miro iste boyu u ile aynı fakat u dan daha geniş

dediğiniz programları açar ama u çift çekirdek miro tek çekirdek ,uygulamaları miroda da kullanırsın eğer hafızayı sorun ediyorsan solaya bak ama ondada ön kamera yok

ben telefonu elimde denedim ve hani çok fazla kasıcağını düşünmüyorum 1 ghz ve 800 mhz hızların arasında fark var tabiki ama yani sonuç olarak iyi olduğunu düşünüyorum tabi bu konuda daha farklı düşünebilir herkes ve bana yetebilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum birde bu jelly bean güncellemesi gelirmi bu telefona ?

• kamerası kotu dıyen arkadasa soruyorum buradan led ekran bi telefonun kamerası nasıl kotu olabılır galaxy w galaxy ıce nokıa asha gıbı nokıa c7 gıbı telefonlarla aynı yerı aynı zamanda aynı sekılde cektıgım zamanlar oldu ve her zaman sony kalıtesını ortaya koydu ıcın cok rahat bı sekılde alabılırsın kardesım sımdıden hayırlı ve ugurlu olsun sudan etkılenmıyo (uzerıne su bardagını devırdım hıc bı sorun cıkmadı) ekran cızılmıyo yere dusurdum cunkı kucuk bı not : 3g destegı var ama arama secenegı hıc bır xperia larda yok anca tango vs gıbı programlar gerekıyo.
    @panorama_ömer16
  • xperia mıronun ekranı ve kamerası gayet yeterlı daha bugun 20-25 tane resım cektım,ustelık cantamda canon makına vardı.Fıyatına gore cok ıyı bır model bence cızılmez ekran gayet yeterlı bır fotograf performansı ıncecık ve guzel batarya ıle f/p olarak cok ıyıdir Mıro..
  • telefonu 2 yıldır kullanıyorum tek tavsiyem paranızı buna harcamayın aldığım güne lanet ediyorum resmen...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.