Şimdi Ara

Sony Xperia Miro Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu telefonu almaya karar verdim sizce nasıl bir telefon almaya değer mi? 629tl fiyatı, 52tl den başlayan taksitlerle %25 indirim
    http://www.gold.com.tr/U209199/Sony-Xperia-Miro-ST23-Beyaz-Cep-Telefonu
    Diğer modelleri anasının gözü dedirtecek derecede pahalı ucmuş, ha birde kamerası 720p hd kayıt yapar mı bu telefon acaba ve hd video gösterir mi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panorama_ömer16 -- 9 Kasım 2012; 2:49:34 >

• ben de bu telefonu merak ediyorum..fiyat+özellik bakımından iyi görünüyor..kullanan varsa yorumlayabilir mi???????
  • 3.5" ekranda 320x480 piksel çözünürlüğüyle çöp bir model diyebiliriz. 300TL ve altına belki alınabilir ama 600 küsüre kesinlikle uzak durulmalı. O fiyata az daha eklenip Sola çok daha uygun bir model bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

3.5" ekranda 320x480 piksel çözünürlüğüyle çöp bir model diyebiliriz. 300TL ve altına belki alınabilir ama 600 küsüre kesinlikle uzak durulmalı. O fiyata az daha eklenip Sola çok daha uygun bir model bence.

+1
  • çözünürlük düşükmüş değmez.
  • Teşekkürler bilgileriniz için ben de vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panorama_ömer16 -- 14 Kasım 2012; 18:08:45 >
  • 1 haftadır bu telefonu kullanıyorum ve süper bir telefon. almak isteyenlere tavsiye ederim.aklınıza soru işareti gelmesin şarjı 1,5 gün gidiyor. kamerası harika viber ve whatsapp açık ve kullanıyorum dokunmatiği süper.alacakların dikkatine.

syg.
  • kamerası harika demişsin de gündüz oda ışığında nasıl çekiyor gözle görülür kararma var mı ?Bende boyle bi sorun varda merak ediyorum acaba özelliğimi böyle diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoKNaR__

kamerası harika demişsin de gündüz oda ışığında nasıl çekiyor gözle görülür kararma var mı ?Bende boyle bi sorun varda merak ediyorum acaba özelliğimi böyle diye

Hocam ortam ışığının etkisinden kaynaklı olabilir. Yani ortam ışığının kameraya dik gelmesi neden olmuş olabilir. Bu da her telin kamerasında olan bir şey zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tl den fazlasını hak etmeyen bir telefon.
  • resim çekeceğim zaman ışığı arkama alıyorum.profesyonel makinalarda bile aynı çıkar görüntü.bir dahaki resminde ışığı arkaya alarak denemelisin :)
  • Telefonu 3 gündür kullanıyorum . Almadan önce araştırmaya vaktim olmadı pek ama aldıgım için gayet memnunum . Şuanda hiçbi problem yaşamadım telefon ile ilgili . Sarjı cok fazla kullansan bile 2 gün dayanıyor diyebilirim . (uyuyokende bi eliniz telefondaysa 1 gün gidebilir :)) Kamerası bence harika . Çektiğim fotoğraflar gayet kaliteli oluyor .. Alıcak arkadaşlar önceki yorumlara bakıp almamazlık etmesinler diyebilirim . Gayet güzel bir telefon .
  • donanimina gore pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece tasarıma önem verenler düşünebilir ama bence biraz daha eklenip u veya sola tercih edilmeli.
  • Bugün itibariyle beyaz rekli miromu almış bulunuyorum gayet stabil ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ilk android tecrübem değil optimus p970 kullanmıştım oda gayet iyiydi.Ama pişman olmayacağa benziyorum bu telefonu aldığıma.Özellikle beyaz renk gayet iyi duruyor bence.internet, mesaj, zaman zaman da oyun oynayanlar için yeterli bence oyun müptelası olanlar ve büyük ekrandan hoşlananlar için yeterli olmayacaktır.İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clarence7

Bugün itibariyle beyaz rekli miromu almış bulunuyorum gayet stabil ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ilk android tecrübem değil optimus p970 kullanmıştım oda gayet iyiydi.Ama pişman olmayacağa benziyorum bu telefonu aldığıma.Özellikle beyaz renk gayet iyi duruyor bence.internet, mesaj, zaman zaman da oyun oynayanlar için yeterli bence oyun müptelası olanlar ve büyük ekrandan hoşlananlar için yeterli olmayacaktır.İyi forumlar

ben de geçen ay aldım beyaz miro
    çok beğendim hiç pişman olmam gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Orijinalden alıntı: Clarence7

Bugün itibariyle beyaz rekli miromu almış bulunuyorum gayet stabil ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ilk android tecrübem değil optimus p970 kullanmıştım oda gayet iyiydi.Ama pişman olmayacağa benziyorum bu telefonu aldığıma.Özellikle beyaz renk gayet iyi duruyor bence.internet, mesaj, zaman zaman da oyun oynayanlar için yeterli bence oyun müptelası olanlar ve büyük ekrandan hoşlananlar için yeterli olmayacaktır.İyi forumlar

ben de geçen ay aldım beyaz miro
    çok beğendim hiç pişman olmam gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

sadece tasarıma önem verenler düşünebilir ama bence biraz daha eklenip u veya sola tercih edilmeli.

siz performans açısından diyorsunuz heralde arkadaşım ? ben u yerine bu telefon derim geçen elimde baktım kurcaladım biraz çok hoşuma gitti çok hızlı telefon u da tabi öyle ama u nun hafıza problemi var bilioyruzki 4 gb dahili var sd girişi yok ayrıca u bundan daha dar bi ekranı var bunun boyu u ile aynı ve daha geniş u ya göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkraziel

quote:

sadece tasarıma önem verenler düşünebilir ama bence biraz daha eklenip u veya sola tercih edilmeli.

siz performans açısından diyorsunuz heralde arkadaşım ? ben u yerine bu telefon derim geçen elimde baktım kurcaladım biraz çok hoşuma gitti çok hızlı telefon u da tabi öyle ama u nun hafıza problemi var bilioyruzki 4 gb dahili var sd girişi yok ayrıca u bundan daha dar bi ekranı var bunun boyu u ile aynı ve daha geniş u ya göre

evet hafıza problemı olabilir ama performans açısından u kesinlikle mirodan daha iyi ayrıca u da hafıza problemı olabilir ama miroda donanım yönünden zayıf olan bi telefona ne kadar uygulama yükleyebilirsinki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkraziel

quote:

evet hafıza problemı olabilir ama performans açısından u kesinlikle mirodan daha iyi ayrıca u da hafıza problemı olabilir ama miroda donanım yönünden zayıf olan bi telefona ne kadar uygulama yükleyebilirsinki

biraz daha açabilirmisiniz konuyu donanım yönünden zayıf demişsiniz uygulama derken iyi uygulamalar yüklenmiyormu yani ben skype whatsap facebook twitter gibi uygulamaları verimli kullanamammı ? U da 1 ghz işlemci var ve bence tasarım olarak bu telefon u dan iyi uzun ince bir telefon u bu st23 miro iste boyu u ile aynı fakat u dan daha geniş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.