Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence dock denen şey optimus one gbi bazı kutularda olur bazılarnda olmaz. (Optimus one de bazılarında araç şarj tutucusu hediyeydi. ;) ) yeni xperialar bence ray, arc gbi modelleri byağı ucuzlatr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

kutu içeriğinde dock olacağını sanmam sonuçta çoğu kullanıcı kullanmaz dock'u kutu içeriğine koyup fiyatı arttıracaklarına ayrı satarlar. benim asıl merak ettiğim bu telefonun performansı. dual core falan ama şu gpu olayı çok kafamı karıştırdı. 250 euroluk xperia u'da novathor olması da performans konusunda şüphelendiriyor beni. piyasada novathor kullanan galaxy s advance var fakat grafik performans testi bulamadım. umarım bu telefon çıktığında s2 ayarında olur yoksa s3 çıktığında ucuzlayacak olan s2 karşısında pek şansı olmaz.

aslında xperia p yi genel itibariyle şık tasarımı alüminyum kasası benim almamda daha cazip kılıyor hani s2 ye hiçbakmam bile.. ama htc one s diye bir cihaz giriyor piyasaya nisanda onun kasasıda galiba seramik alüminyum karışımı bişeymiş 7mm kalınlıgında ve snapdragon s4 ü kullanıyoki kafamı çok karıştırdı karşılaştırma yapsak hangisi ağır basar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Bugun s modelini inceledm bayldm bu p nezaman gelcek yahu? :)

temmuzmuş :(

mayısta avrupada haziranda turkıyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

quote:

kutu içeriğinde dock olacağını sanmam sonuçta çoğu kullanıcı kullanmaz dock'u kutu içeriğine koyup fiyatı arttıracaklarına ayrı satarlar. benim asıl merak ettiğim bu telefonun performansı. dual core falan ama şu gpu olayı çok kafamı karıştırdı. 250 euroluk xperia u'da novathor olması da performans konusunda şüphelendiriyor beni. piyasada novathor kullanan galaxy s advance var fakat grafik performans testi bulamadım. umarım bu telefon çıktığında s2 ayarında olur yoksa s3 çıktığında ucuzlayacak olan s2 karşısında pek şansı olmaz.

aslında xperia p yi genel itibariyle şık tasarımı alüminyum kasası benim almamda daha cazip kılıyor hani s2 ye hiçbakmam bile.. ama htc one s diye bir cihaz giriyor piyasaya nisanda onun kasasıda galiba seramik alüminyum karışımı bişeymiş 7mm kalınlıgında ve snapdragon s4 ü kullanıyoki kafamı çok karıştırdı karşılaştırma yapsak hangisi ağır basar acaba?

htc one s donanım olarak oldukça önde. eğer qualcommun dediği doğru ise tegra 3ten bile daha güçlü yeni snapdragonlar. üstelik adreno 225 gpusu da çok iyi. yaklaşık 1500 lira para veriyoruz bu cihazlara ben en az 2 yıl götürmesini isterim one s de bunu verebilecek bir telefon. tabi fiyatı xperia p'ye göre yüksek. ama ben cebime sığacak çok büyük olmayan ve şık bir cihaz alıyorum one s biraz iri. eğer paran varsa ve tasarımını sevdiysen one s almanı tavsiye ederim. ya da sony'nin yeni telefonlarını tanıtmasını bekleyebiliriz.
  • quote:

quote:

bnm için onmlı olan kullanım kolaylıgı ve saglamlıktır. ben xperia s i bile 4.3 dıe almıyorum one s 4.7 ınc bıldıgım kadarıyla ki su andaki neom bile işlemcısı her seyı donmadan yapıyor cıft cekırdek 1ghz yenı nesıl 2 cekırdeklı ıslemcı cok ıyı arc s 1.4 ghz ama ondan ıyı performans verıo. ben one s teki donanımı napıyım? cızım programlarınımı kullanacam telefondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

bnm için onmlı olan kullanım kolaylıgı ve saglamlıktır. ben xperia s i bile 4.3 dıe almıyorum one s 4.7 ınc bıldıgım kadarıyla ki su andaki neom bile işlemcısı her seyı donmadan yapıyor cıft cekırdek 1ghz yenı nesıl 2 cekırdeklı ıslemcı cok ıyı arc s 1.4 ghz ama ondan ıyı performans verıo. ben one s teki donanımı napıyım? cızım programlarınımı kullanacam telefondan

sizin söylediginiz 4.3 inc olan ve işlemcisi süper performanslı olan htc one x.. 4 çekirdekli.. one s 16 gb dahili hazıfa 9 u kullanulabilir arttırılamaz hafıza.. xperia p 13 kullanılabilir.. :) one x tamam da one s i tercih etmem xperia p ye.. zaten one x le aynı kategoride degiller ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

quote:

sizin söylediginiz 4.3 inc olan ve işlemcisi süper performanslı olan htc one x.. 4 çekirdekli.. one s 16 gb dahili hazıfa 9 u kullanulabilir arttırılamaz hafıza.. xperia p 13 kullanılabilir.. :) one x tamam da one s i tercih etmem xperia p ye.. zaten one x le aynı kategoride degiller ;)

dogrudur one x le karıstırdım
  • aslında benim merakla çıkmasını ve almayı beklediğim zaten xperia p ama bu one s i görünce biraz iştahım kabardı diyebilirim ama biliyorum ki o özelliklere göre one s in fiyatı baya tuzlu olacak.. o yüzden biz alüminyumum verdiği sağlamlık hissinin ve pda da bence en normal boyut olan 4inç ekranın tadını çıkaralım
  • ONE S in öyle iştah kabartacak bir fazlası yok yahu ONE X ile karıştırıyorsunuz :) yukarıda da dedim :)
  • Bu telin xperia S den farkı ne ?
  • one x 4 çekirdekli tegra 3 ama one s deki işlemci cortex a15 arkadaşlar o yüzden a9lu dualcorelardan çok üstün. diğer özellikleri hemen hemen aynı ama performans olarak xperia p'den oldukça önde. tabi pahalı da. ben parası olan arkadaşlara yeni nesil işlemci almalarını tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Bu telin xperia S den farkı ne ?

Alüminyum kasa , daha küçük white magic ekran , saat hızı düşük ancak daha üst düzey mimariye sahip işlemci, daha kötü kamera vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

one x 4 çekirdekli tegra 3 ama one s deki işlemci cortex a15 arkadaşlar o yüzden a9lu dualcorelardan çok üstün. diğer özellikleri hemen hemen aynı ama performans olarak xperia p'den oldukça önde. tabi pahalı da. ben parası olan arkadaşlara yeni nesil işlemci almalarını tavsiye ederim.

+1 bende seninle aynı fikirdeyim o yüzden iştahımı kabarttı demiştim ama tuzlu olacağı için xperia p
  • Bütün araştrmalarm p diyor. Tam istedgm gbi ins fiyatıda iyi olur. Zaten ilk çktğnda alamam ama bikaç ay snra alcam inş kafaya taktım.
  • Bataryası iyi olur ise bunu alabilirim.. en az 2 gün giden bi tel lazım bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Bataryası iyi olur ise bunu alabilirim.. en az 2 gün giden bi tel lazım bana..

Androidden 2 gün beklemek... Biraz zor
  • Arkadaslar almanyada mediamarkt ta one s ve xperia s i inceledim cok karisiklar söyle xperia s in inanin aarka kapagi numunede acilmasindan dolayi incelemesi bile zordu ekran süper fotolar camurlu one s uzun dis ses iyi degil ama güzel telefon birde 16 gb tin 10 nunu kullanmak hic hos degil kamera camurlu oldugu halde xperia s derim one s kamerada zoom da berbat fakatttt yarin yine inceleyecegim bekleme süresi 700 saat yaziyordu arkadaslar xperi s te 410 yda 430 saatti tam hatirlamiyorum batarya olarak yazilansa iyidi

Ama ben xperia p yi bekliyorum onuda görmek istiyorum benim icin foto kamera ve dis ses önemli onda bunlar nasil acaba gelsin inceliyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

Arkadaslar almanyada mediamarkt ta one s ve xperia s i inceledim cok karisiklar söyle xperia s in inanin aarka kapagi numunede acilmasindan dolayi incelemesi bile zordu ekran süper fotolar camurlu one s uzun dis ses iyi degil ama güzel telefon birde 16 gb tin 10 nunu kullanmak hic hos degil kamera camurlu oldugu halde xperia s derim one s kamerada zoom da berbat fakatttt yarin yine inceleyecegim bekleme süresi 700 saat yaziyordu arkadaslar xperi s te 410 yda 430 saatti tam hatirlamiyorum batarya olarak yazilansa iyidi

Ama ben xperia p yi bekliyorum onuda görmek istiyorum benim icin foto kamera ve dis ses önemli onda bunlar nasil acaba gelsin inceliyecegim

dostum yarın one s i daha detaylı incelermisin kamerasını aç foto çek şu one x gibi çok seri foto çekiyormu bir bak ayrıca dış malzemesi nasıl seramik diyolardı kalitelimi batarya durumu falan daha detaylı bir inceleme bekliyoruz..xperia p ninde çıkmasını dört gözle bekliyorum orada daha önce çıkacağı için onunda incelemelerini bekliyoruz senden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sbubu

Arkadaslar almanyada mediamarkt ta one s ve xperia s i inceledim cok karisiklar söyle xperia s in inanin aarka kapagi numunede acilmasindan dolayi incelemesi bile zordu ekran süper fotolar camurlu one s uzun dis ses iyi degil ama güzel telefon birde 16 gb tin 10 nunu kullanmak hic hos degil kamera camurlu oldugu halde xperia s derim one s kamerada zoom da berbat fakatttt yarin yine inceleyecegim bekleme süresi 700 saat yaziyordu arkadaslar xperi s te 410 yda 430 saatti tam hatirlamiyorum batarya olarak yazilansa iyidi

dostum yarın one s i daha detaylı incelermisin kamerasını aç foto çek şu one x gibi çok seri foto çekiyormu bir bak ayrıca dış malzemesi nasıl seramik diyolardı kalitelimi batarya durumu falan daha detaylı bir inceleme bekliyoruz..xperia p ninde çıkmasını dört gözle bekliyorum orada daha önce çıkacağı için onunda incelemelerini bekliyoruz senden

Daha önceki incelememden söyliyebilirim evet one x gibi seri foto cekiyor fotolari xperia s gibi net ama camurumsu degil fakat fotoda zoom yapilinca berbat oluyordu telefon tek elle menüler rahatlikla kullanilior fakat üst kisima erismek zor uzun telefon.Telefon saglam ele alinca belli ediyor hafif fakat dis ses az ve denemedeki telefonun arka kisminda emniyet amacli takilan aletten dolayi yere koyupta ses deliklerini kapatiyormu cok merek ettim magazada yapamadigimdan merak ediyorum cünki o ses delikleri elle kapatince ses tamamen kapaniyor kapali kutu gibi telefon yani birde cekilen fotograflarda sanki renler biraz abartilmis gibi geldi xperia s le yanyana koydum ayni foto cektim kirmizilar htc one de gercekten cok koyuyudu

simdilik bu kadar incelemem
  • Bastan söylemeyi unuttum burasi xperia p konusu fakat suan kararsiz kalanlar icin yazdim incelememi xperia p benide cok cekiyor bi gelsin inceliyecegim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.