Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sbubu

Burda bulunan giris HDMI dimi tv dekide ozaman iki ucu HDMI olursa direk telefondan tv ye HDMI baglanmayabilir yani smartdock her here tasimakmi gerek baska tv ye takmak icin kusura akma bilmiyorum ondan

motorola atrıxde de buna benzer bı aparat var. notebooka benzer bır aparat. Telefonu baglıyorsuunuz, ıster wı fı ıstersenız de 3g uzerınden ınternete baglanıyorsunuz. Ekran buyuk oldugu ıcın tıpkı bır bılgısayarda ne yapıyorsanız(fılm seyretmek ve oyun oynamak) aynıısını bu dock sayesınde yapabılıyorsunuz. Scroll.com adresıne gırersenıız atrıxın ıncelemesınde var. Bı aparat ayrı satılıyormus. Ben atrıx kullanmıyorum ama boyle aparatların olması sızı dızustu derdınden kurtarır. Tabı acıl durumlarda ve cok kısıtlı ıslemlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Bu telin xperia S den farkı ne ?

Alüminyum kasa , daha küçük white magic ekran , saat hızı düşük ancak daha üst düzey mimariye sahip işlemci, daha kötü kamera vs.

p nin işlemcisi saat hızı bakımından daha yavaş olmasına rağmen daha üst düzey mi sınıf olarak??

bu arada daha kötü kamerayı neye istinaden söyledin dostum merak ettim.. eğer sensörleri aynı ise 8 mp daha iyi olacaktır çünkü ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

quote:

quote:

Alüminyum kasa , daha küçük white magic ekran , saat hızı düşük ancak daha üst düzey mimariye sahip işlemci, daha kötü kamera vs.

p nin işlemcisi saat hızı bakımından daha yavaş olmasına rağmen daha üst düzey mi sınıf olarak??

bu arada daha kötü kamerayı neye istinaden söyledin dostum merak ettim.. eğer sensörleri aynı ise 8 mp daha iyi olacaktır çünkü ;)

P' nin işlemcisi Cortex A9 tabanlıdır, S'in işlemcisi ise Cortex A8'in bir miktar modifiye edilmiş bir versiyonudur, daha eski bir teknolojidir. Dikkatli okursanız P'nin işlemcisi daha iyidir demedim, daha üst mimariye sahip dedim. Bu da saat hızı bakımından xperia s yüzde 50 önde olmasına rağmen saf performans anlamında büyük bir fark olmayacak demektir.
    Kamera konusuna gelince aynı sensörlere sahip oldukları durumda 8 mp nasıl olup da 12 mp'den üstün oluyor merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensorler bire bir aynı ise (boyut, malzeme vs.) 8mp'deki pixeller daha fazla ışık alır 12'ye gore aktif alan daha fazla olduğu için. Sanırım bunu kastetmis arkadas.
  • 1300 ma batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

1300 ma batarya

batarya hakkaten düşük ya ama yeni teknoloji diyolar bakalım bi tel. çıksın incelensin ona göre bakcaz p mi s mi
  • quote:

1300 ma batarya

yeni işlemci whitemagic ekran teknolojisi 4inç ekran boyutu en az 1650mah kadar dayanacktır şarjı metinn ol
  • quote:

quote:

quote:

quote:

P' nin işlemcisi Cortex A9 tabanlıdır, S'in işlemcisi ise Cortex A8'in bir miktar modifiye edilmiş bir versiyonudur, daha eski bir teknolojidir. Dikkatli okursanız P'nin işlemcisi daha iyidir demedim, daha üst mimariye sahip dedim. Bu da saat hızı bakımından xperia s yüzde 50 önde olmasına rağmen saf performans anlamında büyük bir fark olmayacak demektir.
    Kamera konusuna gelince aynı sensörlere sahip oldukları durumda 8 mp nasıl olup da 12 mp'den üstün oluyor merak ettim

dostum bunun farkını biliyorum fotograf çekiyorum yarı prof olarak ama tam yazıya dökemiyorum... başka türlü bir örnek vereyim..

lens - ekran çözünürlüğü olsun
    pixel - ekran boyutu olsun mesela

nasıl ekranlarda ayn pixel çözünürlüklü iki ekranda, ekran boyutu küçük olannın pixel yogulugu daha fazla oluyor ve görüntü kalitesi çözünürlük bazında daha iyi oluyor onun gibi..

çünkü fotoğrafın kalitesini belirleyen pixel i değil lensidir.. isterse 24 mp koysun lensi 8 mplik ile aynı ise bu 8 mp den daha kaliteli olacagı anlamına gelmiyor bilakis daha kalitesiz oldugu anlamına geliyor ;) umarım anlatabilmişimdir.

quote:

Sensorler bire bir aynı ise (boyut, malzeme vs.) 8mp'deki pixeller daha fazla ışık alır 12'ye gore aktif alan daha fazla olduğu için. Sanırım bunu kastetmis arkadas.

anlatmak istedigim böyle birşey ;)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bunun farkını biliyorum fotograf çekiyorum yarı prof olarak ama tam yazıya dökemiyorum... başka türlü bir örnek vereyim..

lens - ekran çözünürlüğü olsun
    pixel - ekran boyutu olsun mesela

nasıl ekranlarda ayn pixel çözünürlüklü iki ekranda, ekran boyutu küçük olannın pixel yogulugu daha fazla oluyor ve görüntü kalitesi çözünürlük bazında daha iyi oluyor onun gibi..

çünkü fotoğrafın kalitesini belirleyen pixel i değil lensidir.. isterse 24 mp koysun lensi 8 mplik ile aynı ise bu 8 mp den daha kaliteli olacagı anlamına gelmiyor bilakis daha kalitesiz oldugu anlamına geliyor ;) umarım anlatabilmişimdir.

quote:

Sensorler bire bir aynı ise (boyut, malzeme vs.) 8mp'deki pixeller daha fazla ışık alır 12'ye gore aktif alan daha fazla olduğu için. Sanırım bunu kastetmis arkadas.

anlatmak istedigim böyle birşey ;)

Tamamdır eksik biliyorsam kabul ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzhn61

quote:

1300 ma batarya

yeni işlemci whitemagic ekran teknolojisi 4inç ekran boyutu en az 1650mah kadar dayanacktır şarjı metinn ol

üstad her değeri düşük batarya için bu tür söylemler çıkıyor ama hep fos çıktı. umarım bu sefer dediğin gibi olur ve kullanıcıları tatmin eder. tşk
  • batarya değeri düşün olmasına rağmen xperia s kadar bekleme konusma süreleri var bunları göz önüne alınız lütfen..
    bu arada white magic güzel teknoloji gerçekten çok merak ediyorum aşağıdakide güzel reklam olmuş :)

http://www.youtube.com/watch?v=AYh0dgBg-ZE
  • quote:

batarya değeri düşün olmasına rağmen xperia s kadar bekleme konusma süreleri var bunları göz önüne alınız lütfen..
    bu arada white magic güzel teknoloji gerçekten çok merak ediyorum aşağıdakide güzel reklam olmuş :)

+1 bu arada reklamda güzelmiş hatunda güzelmiş henry gibi bacakları var upuzun
  • ...ben de bir sürü telefonu araştırıp inceledikten sonra, 4 yıllık motorola V3i ile olan bağımı koparıp, smartphone lardan birine geçiş yapacağım.
    htc sensation, sensation xe, motorola atrix, iphone 4s... derken sony xperia p ve htc one s i beklemeyi tercih ediyorum. umarım beklentilerime karşılık verirler
  • bende xperia p nin çıkmasını bekliyorum ama demin abim barcelonaya gitti orada htc one s satışa çıkmış bakalım alması için 500euro para werdim inşallah bulurda alır kendi pasaportunada kayıt ettircek o yüzden sıkıntı kalmayacak ama tek sorunum 490-500euro civarında alabilecekmi inşallah bulur
  • quote:

bende xperia p nin çıkmasını bekliyorum ama demin abim barcelonaya gitti orada htc one s satışa çıkmış bakalım alması için 500euro para werdim inşallah bulurda alır kendi pasaportunada kayıt ettircek o yüzden sıkıntı kalmayacak ama tek sorunum 490-500euro civarında alabilecekmi inşallah bulur

aşağıdaki siteye bak istersen. ingilteredeki satış fiyatı var (420 pound vergiler dahil =505 euro). ispanyolcam olmadığı için ancak bunu bulabildim.

http://www.clove.co.uk/smartphones/htc-smartphones
  • quote:

quote:

batarya değeri düşün olmasına rağmen xperia s kadar bekleme konusma süreleri var bunları göz önüne alınız lütfen..

+1 bu arada reklamda güzelmiş hatunda güzelmiş henry gibi bacakları var upuzun

o ne biçim don
  • donda sıkıntı var doğru farketmemişim
  • tr de ne zaman satışa çıkacağı hakkında bi bilgi var mı arkadaşlar ?
  • haziran başı diyorlardı ama inş. daha erken gelir.bence Xperia S ten daha sağlam makine olacak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.