Şimdi Ara

[ Sony Xperia P { 1 GHz DC | 4' qHD BE LCD | 8MP - 1080p | 16GB | HDMI - NFC ] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.224
Cevap
68
Favori
564.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kimi yerde 23 nisan deniliyor bakalım görücez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 21 Nisan 2012; 4:33:06 >
  • 7 mayısta ingilterede satışa sunuluyormuş. 330 pound dan bakalım bize ne kadara ve ne zaman gelecek aman turkcell getirmesinde isterse 1 ay geç gelsin. ya da turkcell getiriyorsa lütfen yazılımına dokunmasın sonra xperia s gibi yok pili yok güncellemesi uğraşmayalım.

bide fiyat çokta ucuz değil gibime geldi. en iyi ihtimal türkiyeye 1300 ten çıkar gibime geldi. ama bu fiyattan çıkması pek iyi olmaz zira donanım açısından daha ii teller var. sırf aliminyum gövde diye xperia s seviyesine çekilmezki. oda 380 pounddan çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: latagdab

7 mayısta ingilterede satışa sunuluyormuş. 330 pound dan bakalım bize ne kadara ve ne zaman gelecek aman turkcell getirmesinde isterse 1 ay geç gelsin. ya da turkcell getiriyorsa lütfen yazılımına dokunmasın sonra xperia s gibi yok pili yok güncellemesi uğraşmayalım.

bide fiyat çokta ucuz değil gibime geldi. en iyi ihtimal türkiyeye 1300 ten çıkar gibime geldi. ama bu fiyattan çıkması pek iyi olmaz zira donanım açısından daha ii teller var. sırf aliminyum gövde diye xperia s seviyesine çekilmezki. oda 380 pounddan çıkmıştı.

Clove'da bayağıdır satıştaydı Xperia P.http://www.clove.co.uk/sony-xperia-p-silver

275 pound, en azından Xperia S'ten daha ucuz, ayrıca bence bu cihaz S'ten daha güzel. Hem yeni bir ekran teknolojisi, hem yekpare alüminyum gövdesi, hem de 4" boyutuyla S'ten daha alınası bir cihaz. 1300 TL'den girerse çok iyi, Vatanda %25 indirim kovalarız, o zaman rahat alınabilir. Novathor U8500 kötü bir işlemci değil, Cortex A9 mimarisini kullanıyor. Mali 400 grafik birimi var ayrıca, Galaxy S II'deki ile aynı. Her ne kadar Xperia S'in altında konumlandırılmış olsa da S'in üstünde yer alabilecek bir cihaz P. Xperia S'in en önemli artısı hiç kuşkusuz 720p ekranı, 12 mp'lik kamerası. QHD ekran ve 8 mp'lik kamera P'ye de yeter, bana da yeter
  • Koskoca pre order ibaresini görmüyorsunuz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • param olsa direk alırım düşünmeden hemde.
    Bakalım ne kadar fiyat biçecekler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 21 Nisan 2012; 18:36:20 >
  • resmi sitede (sonymobile) "coming soon" ibaresiyle sundukları cihaz bakalım ne kadar yakında gelecek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedok

Koskoca pre order ibaresini görmüyorsunuz herhalde

Ön sipariş bir satış işlemi değil mi?
  • telefon biraz pahalı olacak gibi. s3 çıkıp da s2'nin fiyatı 1200 seviyelerine inince alıcı bulamayabilir. maksimum 1200den çıkmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

telefon biraz pahalı olacak gibi. s3 çıkıp da s2'nin fiyatı 1200 seviyelerine inince alıcı bulamayabilir. maksimum 1200den çıkmalı.

bende size katılıyorum ayrıca alabilmemiz için uygun olmalı yoksa 1300-1400 gibi çıkarsa insan 100 daha kor taksitle(1539 peşin 1492) gider S alır havası olur amirali aldım diye aksi taktirde P nin bir havası olmaz zaten piyasa ürünle dolacak yok One S One V evet direk Pyi etkilemeye bilir ama Sony 2011 Xperialardaki satış başarısını istiyorsa ki onlar baya iyiydi türkiyede arc neo/neoV ray tutuldu. bu senede iyi satışlar istiyorsalar Xperia P ve Xperia U nun fiyatları uygun gelmeli. Hayırlısı Bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

telefon biraz pahalı olacak gibi. s3 çıkıp da s2'nin fiyatı 1200 seviyelerine inince alıcı bulamayabilir. maksimum 1200den çıkmalı.
    Adı üstünde zaten ön sipariş fiziki olarak ürünü elinize almıyorsunuz ki talep toplama satışın ne zaman olacağı belli değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedok -- 21 Nisan 2012; 22:13:37 >
  • Telefon micro sim mi, avrupada normal boyutlu sim girişli modeli olmayacak mı?
  • Tedarigi geç yapılan ürünlerde de böyle, orda da satış işlemi gerçekleştiriliyor, fakat ürün tedarik edildikten sonra ulastiriliyor. Ön sipariş de öyle. Tedarik çok sonra, ödeme önceden yapılıyor. Maksat diğer e-ticaret sitelerinden önce satis yapmak. Sabırsızlıkla bekleyen müşterileri kapmak. Bence aceleye gerek yok, zira çok iyi indirimler oluyor, özellikle Vatan bilgisayarda... Kendi ülkemiz açısından yaptım tabii bu yorumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemuria.

Tedarigi geç yapılan ürünlerde de böyle, orda da satış işlemi gerçekleştiriliyor, fakat ürün tedarik edildikten sonra ulastiriliyor. Ön sipariş de öyle. Tedarik çok sonra, ödeme önceden yapılıyor. Maksat diğer e-ticaret sitelerinden önce satis yapmak. Sabırsızlıkla bekleyen müşterileri kapmak. Bence aceleye gerek yok, zira çok iyi indirimler oluyor, özellikle Vatan bilgisayarda... Kendi ülkemiz açısından yaptım tabii bu yorumu.

hocam zaten normal fyatı 330 pound yani. zaten on sıpars verdıgınız ıcın daha ucuza alıyorsunuz (275 pound)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

hocam zaten normal fyatı 330 pound yani. zaten on sıpars verdıgınız ıcın daha ucuza alıyorsunuz (275 pound)

Tamam işte, ilk müşterileri kapma çabasındalar, iyi de yapıyorlar. Diyorum ki keşke bizim ülkemizde de bir firma ön sipariş açsa, uygun fiyatlarla alsak gelir gelmez. Bizde bırak uygun satmayı, değerinin çok üstünde fiyatlara satılıyor ülkeye girer girmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemuria.

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

Tamam işte, ilk müşterileri kapma çabasındalar, iyi de yapıyorlar. Diyorum ki keşke bizim ülkemizde de bir firma ön sipariş açsa, uygun fiyatlarla alsak gelir gelmez. Bizde bırak uygun satmayı, değerinin çok üstünde fiyatlara satılıyor ülkeye girer girmez.

haklısınız bende 20 gun erken verıp parasını daha ucuza alacaksak beklerdim şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Telefon micro sim mi, avrupada normal boyutlu sim girişli modeli olmayacak mı?

evet telefon micro sim ve yan taraftan takılıyor. usb girişinin olduğu tarafta kapaklı bir kısım var oradan takılıyor.

Ayrıca nerde türkiyede ön sipariş mantığı adamlar bunu yapmayı kendilerine zarar sayıyor. Ürün gelsin piyasaya bakalım iyi gidecek gibiyse bizde satarız mantığı var herşey para için en büyüğünden en küçüğüne kadar.
  • arkadaşlar telefonun çıkışı mayıs sonuna ertelenmiş. bu gidişle bizim ülkemize gelmesi temmuzu bulacak. sanırım sony xperia s'in satışlarından memnun değil onu satmak için xperia p'yi geciktiriyor. ama yanlış yapıyor. böyle yaparsa çok müşteri kaybeder. bu gidişle telefon çıktığı zaman piyasada çok güçlü rakipleri olacak zaten.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_p_and_xperia_u_delayed_until_may_28-news-4139.php
  • günlerimiz beklemekle geçti zaten anasını sataym bişe beğeniyoruz zor bela parayı biriktiriyoruz bu seferde telefon çıkmak bilmiyor
  • Benim para hazır değil yinede çıksaydı iyi kötü yorum alırdık ona göre fikir sahibi olurdum.
  • adamlar belki u ve p yi birlikte çıkarmanın mantıklı olacağına karar vermiştir. O nedenle ikisi bir çıksın diye P yi ertelemiştir. Ancak rakipleri yol alırken onlar yerinde sayıyor. daha telefonlarla ilgili ne bir performans sonuçları var nede başka bir şey sırf hayaller şuanda. evet bizde daha parayı biriktiremedik hatta biriktirmeye başlayamadım ancak çıkaydı bi sonuçları göreydik biraz zaman geçeydi. bakalım ne gibi + ve - leri ortaya çıkacak. neyse bekleyelim şunun şurasında pazartesiye ne kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.