Şimdi Ara

Sony Xperia P için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesi dağıtılmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sony, resmi blogundan yaptığı açıklamayla Xperia NXT serisinin ortanca modeli Xperia P için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini dağıtmaya başladıklarını duyurdu. Önümüzdeki haftalarda dünya genelindeki tüm Xperia P sahipleri ICS işletim sistemi versiyonunu cihazlarına kurabilecek.

Yeni Walkman, Album ve Movies medya uygulamalarını içeren sistem güncellemesi, bekleme süresini 4 katına çıkaran bekleme modunda iyileştirmeler yapacak, gelişmiş özellikleriyle yeni kilit ekranı, boyutlandırılabilir ana ekran araçları, mobil veri kullanımı için yönetim seçenekleri ve yenilenmiş çoklu görev arayüzünü beraberinde getirecek.

Güncelleme bölge ve operatörünüz için hazır hale geldiğinde akıllı telefonunuzun uyarı çubuğunda OTA yükseltme ibaresini göreceksiniz. Dilerseniz buradaki internet aracı ya da Windows için PC Companion ve Mac için Bridge programları aracılığıyla güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. İlk etapta Avrupa'da dağıtılmaya başlaması beklenen yükseltme, kısa sürede Türkiye ve diğer bölgelere yayılacak.

Ice Cream Sandwich güncelleme takviminde sıranın Xperia U, Xperia sola ve Xperia go'da olduğunu müjdeleyen Sony Mobile, resmi blogu üzerinden kullanıcılarını bilgilendirmeye devam edecek. 

• Bizde Neo V için JELLY BEAN isteriz !!!

• malum kisi bekleniyor.

• Xperia S'de ics web browserı tamamen iyileştirmişti.P'deki takılmalar da hallolursa süper olur.

• Son zamanlarda yukuberk i goremiyoruz bu tip konularda noldu acep :D

• P deki sürüm numarası S'den yüksek S'e de güncelleme gelebilir.
  • yukuberk nerede ya, neyse, sony-make.believe
    adamlar internet tarayıcısı üzerinden bile telefon güncelleme imkanı veriyor yahu daha ne olsun :)

nese kendi adıma yorumlarsam, biraz geç kalmadı mı bu ya ./

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklenen arkadaş geldi
    Sony yine tam zamanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde adamlar hiç performans olayından bahsetmemiş. İlk haliyle hiç akıcı bir telefon değildi.
    İlk haliyle devam ederse kimsenin öyle hantal çalışan bir telefonu alacağını sanmıyorum.

• Yine bir işe yaramayacak bir SONY ICS güncellemesi.

Yavaşlık,takılma aynen devam

Sony'nin ICS'si çok berbat kimseye tavsiye etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsinapsis -- 17 Ağustos 2012; 23:55:23 >
  • tebrikler sony e. bir de bişey merak ettim,bilal akgündüz yeni mi yazıyor burda yoksa varmıydı

• bugün türkiyede xperia p 4.0 ICS dağıtılmaya başlamıştır.bilginize....

• xperia u modeline 4.0.3 ne zaman gelecek bir bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeandark1713

quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

xperia u modeline 4.0.3 ne zaman gelecek bir bilgisi olan varmı ?

Bu ayın sonuna doğru

kardesım eyw.verdıgın bılgı ıcın :)
  • peki P ye jely bean gelicek mi?
  • Whatsapp, Mesajlar gibi uygulamaları telefon kilitliyken iPhone'daki gibi direk açıp uygulamaya gitme şansım var mı?
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen haftasonu Vatan Bilgisayar'dan 1098 liraya aldım ben de. Biraz önce de İCS yükledim telefon üzerinden. Her şey iyi hoş ama albüm(eski galeri)ye giremiyorum. Albüme tıklıyorum, yukarıda albüm yazıyor siyah bir ekran geliyor ve bir önceki ekrana atıyor.Kameradan resimlerime bakayım dedim; yine aynı şey oldu. Telefonu sıfırladım ama düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srctr

Merhaba arkadaşlar. Geçen haftasonu Vatan Bilgisayar'dan 1098 liraya aldım ben de. Biraz önce de İCS yükledim telefon üzerinden. Her şey iyi hoş ama albüm(eski galeri)ye giremiyorum. Albüme tıklıyorum, yukarıda albüm yazıyor siyah bir ekran geliyor ve bir önceki ekrana atıyor.Kameradan resimlerime bakayım dedim; yine aynı şey oldu. Telefonu sıfırladım ama düzelmedi. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.

yazılımı şura üzerinden yeniden yükle hocam http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ önce programı indirip kur sonra telefonu bağla o seni yönlendirir

• arkadaşlar merhaba,
    yurt dışından alınan telefonlarda güncelleme sıkıntısı olduğunu okudum. var mı böyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay

arkadaşlar merhaba,
    yurt dışından alınan telefonlarda güncelleme sıkıntısı olduğunu okudum. var mı böyle bir şey?

ics güncellemesi bölge bölge dağıtılıyor bazı ülkelerde hala dağıtılmamış .alacağınız ülkede çıkıp çıkmadığını çıktıysa (sonraki güncellemeler için ) türkiye sürüm tarihiyle arasındaki farkı dikkate alırsanız mağdur olmamış olurusunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.