Şimdi Ara

SONY XPERİA P için uyumlu uygulamalar ve sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
12.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: truva_17_

Arkadaşlar xperia p kullanıcıları olarak bu sayfayı takip ederek paylaşımda bulunmaya ve konuyu güncel tutmaya gayret edelim, bu vesileyle bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.

Ilk öncelikle. Size duyarlığı niz için. Teşekkürler. Ederim ewet burda amaç. Bir birbirimize yardimci. Olmak teli Kullanan. Arkadaslar beğendik leri oyun ve. Uygulamaları tavsiye ederlerse memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toti_ufo

Arkadaşlar ben telefonu 1-2 hafta önce aldım.İçinde Flash player vardı ve internet sitelerindeki videoları izleyebiliyordum.Fakat İCS güncellemesi yapınca flash player otomatikman gitti.Şimdi apk olarak flashı kurarsam garantiden falan çıkar mı bir sorun olur mu

Kesin bi bilgim olmamakla beraber bence garanti. Dışı. Kalmaz. Sonuçta. Bu bir. Uygulamaları garantiye. Yollayacagin zaman. Siliverirsin olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyıl123 -- 5 Aralık 2012; 0:21:14 >
  • Arkadaşlar igo'nun 480x800 çözünürlükte olan sürümünü yüklüyorum 960x540 olan sürümün apk dosyasına tıkladığımda uygulama yüklenmedi "adı aynı olan farklı imzaya sahip mevcut bir paket zaten yüklü" uyarısı alıyorum. Sorun nedir acaba?
  • quote:

Arkadaşlar igo'nun 480x800 çözünürlükte olan sürümünü yüklüyorum 960x540 olan sürümün apk dosyasına tıkladığımda uygulama yüklenmedi "adı aynı olan farklı imzaya sahip mevcut bir paket zaten yüklü" uyarısı alıyorum. Sorun nedir acaba?

ilk kurduğun igo yu sil sana çözünürlügü uyumlu olan apk dosyasını kur sorun hallolur daha dikkatli okuyun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyıl123 -- 5 Aralık 2012; 20:50:02 >
  • akyıl kardeşim sana izlediğim yolu anlatayım istersen, böylece eksik ya da yanlış yaptığım bişey varsa daha kolay buluruz. Öncelikle vermiş olduğun linkden indirdiğim igo dosyasını rardan çıkartıp bilgisayar bağlantısını kullanarak pc yardımıyla telefona atıyorum, ardından telefona gönderdiğim igo klasörü içerisinden 480x800 çözünürlüğündeki apk dosyasını kesip telefona tekrar yapıştırıyor ve devamında bu apk'yi apk instaler yardımıyla çalıştırıp igo programını telefona kuruyor ve programı çalıştırıp ayarları yapıyor ve igoyu kapatıyorum. Sonra bu kurulum yaptığım apk yi siliyorum, ve diğer rar dosyasını rardan çıkartıp aynı yolu izleyerek telefona gönderiyor ve 540x960 çözünürlüğünü kuran apk yi çalıştırdığımda uygulama yüklenmedi, aynı adı ve farklı imzayı taşıyan bir uygulama zaten yüklü uyarısı alıyorum.
  • Tamam arkadaşım, kurdum sonunda, yardımın için teşekkür ederim
  • quote:

Tamam arkadaşım, kurdum sonunda, yardımın için teşekkür ederim

Önemli değil kardesim nerde hata yapıyormuşsun bulabildin mi eğer anlatımdan kaynaklı ise anlatımı tekrar düzenliyecem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyıl123 -- 5 Aralık 2012; 22:32:10 >
  • Aslında kafası karışan ben değilmişim telefonmuş meğer:), telefonu kapatıp açtım ve kapatmadan önce hata veren igo restart yaptıktan sonra çalıştı.
  • quote:

Aslında kafası karışan ben değilmişim telefonmuş meğer:), telefonu kapatıp açtım ve kapatmadan önce hata veren igo restart yaptıktan sonra çalıştı.

Hallettigine sevindim

• arkadaşlar öncelikle merhaba benimde xperia p im var bi sorun yaşıyorum wifi ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.....
    öncelikle iyi günler....yaklaşık 10gün önce bir sony xperia p telefonu satın aldım...güncellemesini yapıp son sürüm android yükledim kendisine düne kadar hiç bir sorunu olmamasına ramen sonra bir sorun belirdi bu konuda bilgi almak ve ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum!
    Sorunum wifi ile ilgili öncelikle telefonu kapayıp açtığımda wifi açık değilken bir sorun olmuyor ancak daha sonra wifi ı açtığımda bilinen ağ varsa direk bağlanıyor buraya kadar bir sorun yok ama daha sonra wifi ı kapatamıyorum...bilinen bi ağa bağlıyken wifi sekmesine gelip kapamam istiyorum fakat wifi daima açık kalıyor ve kapanmıyor diğer özelliklerimde bir sorun yok tabi bu durum pil süresini oldukça etkiliyior bu sorunu nasıl halledebilirim teşekkürler
  • merhaba,wifi ile yazılımsal sorun olabilir,birde güç denetimi araçları uygulamaları kur,bi de öyle açıp kapamayı dene derim, belki düzelebilir veya çalışabilir..
  • teşekkürler ancak telefonda sorun varsa servisemi gitmeliyim sizce öyle bir durummu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: züttürük

teşekkürler ancak telefonda sorun varsa servisemi gitmeliyim sizce öyle bir durummu?

Yalındam arkadaşın da dedigi gibi açıp kapatmaya yarayan araçlar var onları bi dene olmaz sa aynı güncelleme yaptığın yerde sorun çözme yada problem çözme gibi bir şey ver onu bi yap derim yarın daha detaylı bi açıklama yaparım

• Geliş Tarihi:
    2012-11-29
    Bitiş Tarihi:
    2012-12-06
    Tamir Bilgisi:
    TELEFONUNUZDA MEKANIK PARCA DEGISTIRILMISTIR, TELEFONUNUZA GUNCEL YAZILIM(SOFTWARE) YUKLENMISTIR, Genel Kontrol Yapilmistir., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISITR.
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.
  • format atmayı denediniz mi birde play store"de bazı programlar var işe yarayabilir...
  • teşşekür ederim. güzel programlar..
  • Arkadaşlar merhaba benimde telefon açıkken belli bir süre sonrasında wifiyi kapatamıyorum.Ancak telefonu kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor.Uyku moduna girdiğinde ve sonrasında wifi açık olmasına rağmen internete bağlanamıyorum ve wifiyi açıp kapatamıyorumda.Nasıl çözülür bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangax

Arkadaşlar merhaba benimde telefon açıkken belli bir süre sonrasında wifiyi kapatamıyorum.Ancak telefonu kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor.Uyku moduna girdiğinde ve sonrasında wifi açık olmasına rağmen internete bağlanamıyorum ve wifiyi açıp kapatamıyorumda.Nasıl çözülür bilen var mı?

Farika ayarlarına geri yükle o zaman düzelmesi lazım

• telefon ekranı siyah oldugu zmn yukarda sağda yeşil bi ışık yanıyor cok rahatsız etmiyor ama nasıl geçer ?
  • O şarzlı olduğunu gösterir uyku modunda kapanması gerekiyor pil ayarlarından halledebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.