Şimdi Ara

SONY XPERİA P için uyumlu uygulamalar ve sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
12.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorun var telefonu fabrika ayarlaına geri döndürdüm telefonun ortadaki çıkış düğmesine bastığım zaman bütün ekranda dikdörtgen şeklinde kenarlardan kırmızı bir çizgi oluşuyor 1 sn hemen yanıp sönüyor bu sorun nasıl çözülür bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toti_ufo

Arkadaşlar ben telefonu 1-2 hafta önce aldım.İçinde Flash player vardı ve internet sitelerindeki videoları izleyebiliyordum.Fakat İCS güncellemesi yapınca flash player otomatikman gitti.Şimdi apk olarak flashı kurarsam garantiden falan çıkar mı bir sorun olur mu

kardeş flash player bır uygulamadır ve teli garanti dışı bırakmaz dıyelimki bırakıyor servise yollarken programı siliverirsin olur biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangax

Arkadaşlar bir sorun var telefonu fabrika ayarlaına geri döndürdüm telefonun ortadaki çıkış düğmesine bastığım zaman bütün ekranda dikdörtgen şeklinde kenarlardan kırmızı bir çizgi oluşuyor 1 sn hemen yanıp sönüyor bu sorun nasıl çözülür bilen var mı?

tekrar fabrika ayarlarına dön belki düzelirr:-)
  • Yokmu başka öneri?

• video çekimlerimi izlerken videonun alt kısmı sağa sola sallanıyor bu durum normalmi? diğer arkadaşlardada oluyormu?
  • arkadaşlar xperia p de nasıl klasör oluşturabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontforget123

arkadaşlar xperia p de nasıl klasör oluşturabiliriz yardımcı olursanız sevinirim

ics kullanıyorsan,
    2 tane kısayolu ana ekranda üst üste getirdiğin zaman klasör otomatik oluşuyor.
  • arkadaşlar benim daha farklı bi sorunum var bataryayla ilgili. bu aralar bataryam %15 20 lere dustugunde telefonu kullanırken bı anda şarj bitti kapatılıyor diyor ve kapanıyor sonra acılmıyor batarya yeterli olmadığı için. şarja takıp açtıgımda ıse %20 lerde şarj gösteriyor acaba servise yollamalımıyım herhangi bi bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariskefeli61

arkadaşlar benim daha farklı bi sorunum var bataryayla ilgili. bu aralar bataryam %15 20 lere dustugunde telefonu kullanırken bı anda şarj bitti kapatılıyor diyor ve kapanıyor sonra acılmıyor batarya yeterli olmadığı için. şarja takıp açtıgımda ıse %20 lerde şarj gösteriyor acaba servise yollamalımıyım herhangi bi bilgisi olan var mı?

forumda şöyle bisey okumuştum telefonu kapalı şekilde 4 saat şarj edin
    düzelir. diye bir denermisin umarım işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: bariskefeli61

arkadaşlar benim daha farklı bi sorunum var bataryayla ilgili. bu aralar bataryam %15 20 lere dustugunde telefonu kullanırken bı anda şarj bitti kapatılıyor diyor ve kapanıyor sonra acılmıyor batarya yeterli olmadığı için. şarja takıp açtıgımda ıse %20 lerde şarj gösteriyor acaba servise yollamalımıyım herhangi bi bilgisi olan var mı?

Aynı sorun bende de var zaten şarjım ancak max 1 gün yetiyor o da son %15 den sonra kapanıyor, çözüm bulunca buraya da yazar mısınız?
  • arkadaşlar benim sony xperia p yi bilgisayara baglıyorum DMCI felan ve birsürü şey açılıyor ama içindeki fotoğrafları videoları müzikleri pc ye atamıyorum boş görünüyor neden böyle yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar öncelikle merhaba benimde xperia p im var bi sorun yaşıyorum wifi ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.....
    öncelikle iyi günler....yaklaşık 10gün önce bir sony xperia p telefonu satın aldım...güncellemesini yapıp son sürüm android yükledim kendisine düne kadar hiç bir sorunu olmamasına ramen sonra bir sorun belirdi bu konuda bilgi almak ve ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum!
    Sorunum wifi ile ilgili öncelikle telefonu kapayıp açtığımda wifi açık değilken bir sorun olmuyor ancak daha sonra wifi ı açtığımda bilinen ağ varsa direk bağlanıyor buraya kadar bir sorun yok ama daha sonra wifi ı kapatamıyorum...bilinen bi ağa bağlıyken wifi sekmesine gelip kapamam istiyorum fakat wifi daima açık kalıyor ve kapanmıyor diğer özelliklerimde bir sorun yok tabi bu durum pil süresini oldukça etkiliyior bu sorunu nasıl halledebilirim teşekkürler

Bende de aynı sorun var. Acaba haledebildin mi?

• aynı sorun bendede oldu malesef telefonu açıp kapatmak dışında bi çözüm yok gibi görünüyor birde yedekleyip fabrika ayarlarına döndürünce bir 1-2 ay götürüyo sonra tekrar oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedonur

arkadaşlar öncelikle merhaba benimde xperia p im var bi sorun yaşıyorum wifi ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.....
    öncelikle iyi günler....yaklaşık 10gün önce bir sony xperia p telefonu satın aldım...güncellemesini yapıp son sürüm android yükledim kendisine düne kadar hiç bir sorunu olmamasına ramen sonra bir sorun belirdi bu konuda bilgi almak ve ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum!
    Sorunum wifi ile ilgili öncelikle telefonu kapayıp açtığımda wifi açık değilken bir sorun olmuyor ancak daha sonra wifi ı açtığımda bilinen ağ varsa direk bağlanıyor buraya kadar bir sorun yok ama daha sonra wifi ı kapatamıyorum...bilinen bi ağa bağlıyken wifi sekmesine gelip kapamam istiyorum fakat wifi daima açık kalıyor ve kapanmıyor diğer özelliklerimde bir sorun yok tabi bu durum pil süresini oldukça etkiliyior bu sorunu nasıl halledebilirim teşekkürler

Bende de aynı sorun var. Acaba haledebildin mi?

aynı sorun bendede oldu malesef telefonu açıp kapatmak dışında bi çözüm yok gibi görünüyor birde yedekleyip fabrika ayarlarına döndürünce bir 1-2 ay götürüyo sonra tekrar oluyor..

• Arkadaşlar bu sd cardın dosyaları kaydettiği masaüstünde klasörü göremiyorum bulamıyorum bir yerde saklı mı yoksa bende mi bir sorun var bilen varsa söylesin
  • İşe yarar programlar bekliyorum..
  • merhaba, sony experia p de kulaklık takılı iken çağrı geldikten sonra kulaklıktan kapatınca müzik çalar devreye giriyor ve çalmaya başlıyor . müzik çaların devreye girmesini kapatabiliyormuyuz ?
  • çağrı elmeden önce müzik çalıyormuydu yani müzik çalarken mi çağrı geldi
  • müzik çalarken çağrı gelirse arama bitince müzik çalmaya devam eder..
  • arkadaşlar sizde de Full Hd Video kayıtlarını izlerken videonun alt kısmında sağa sola oynama oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.