Şimdi Ara

Sony Xperia Pro-I fark yaratan kamera özellikleriyle geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu fiyata prof makina alırlar .başlamadan bitti sony. 

• anilk91 kullanıcısına yanıt

Dostum Sony kullanmasam haklısın dicem ama 2 tane Sony modeli kullandım 2'side rakiplerine oran ile berbattılar mesala Sony cihazlarda geçen yıla kadar ois bile yoktu. Şuan yani güncel 2 yıllık cihazlarında varmıdır bilmiyorum. Çünkü TÜrkiye ve bazı ülkelerden çekildiler. Yazılıma birşey demicem çünkü normal bir yazılım işte ahım şahım bir olayı yoktu Samsung kullanırken daha çok zevk alıyordum açıkcası. Tamam su altında haklısın ama farklı cihaz ile denediğimizde sorun olmuyor sadece Sony'de oluyordu sorun orda. Türkiye şartları için teknik servisi rezildi şikayet vardan kontrol etsen bile görülebiliyorki benim arkadaşımın başınada gelmişti. Simdiye kadar kullanmış oldugum 2 cihazından mennun kalmadım ama sony marka mp3 player var 15 yıldır hala çalışıyor taş gibi Sony'nin sorunu pazara ayak uyduramamak ve kullanıcıları dinlememek. Türkiye için eleştirilere baktığında herkesin söylediği kamera, tasarım ve fiyat ve sonuna kadarda haklılar.

• Çok ilginç ki GSMArena'ya göre fiyat Xperia Pro'dan daha uygun şekilde 1800 dolar civarında olacak. Yine de çok pahalı tabi...

• Sd888 yazıktır artık çıkartın şu sd898 işlemciyi yeni mimariye geçelim artık nerde kaldı arm v9 bekliyoruz yeni işlemcileri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.