Şimdi Ara

Sony Xperia Ray ST18i Kamera Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonuma android 2.3.6 yüklüydü.
    Daha sonra 4.0.4 yazılımını indirip Flashtool ile telefona yükledim.
    Hiçbir sorun yaşamadım, herşey kusursuz ilerliyordu..
    Fakat kameraya girdiğimde ''Maalesef Kamera Durdu'' hatası alıyorum.

Neden böyle oluyor ki? Yazılımı silbaştan kurdum ve şu anda telefon rootsuz.
    Eksik olan ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneDayy -- 26 Temmuz 2013; 15:31:35 >

• Kimse Sony kullanmıyor mu ?
  • Benimde st18i vardı Ics'ye geçtiydim sıkıntı olmamıştı.büyük ihtimal yüklediğin yazılımda bi hata var.yapacağın işlem android 2.3.4ü geri yükleyip sonra yine Ics'ye yükseltmek istiyosan sonynin pc domanion programını pc'ne kur cihazını bağla güncellemeni öyle yap.ben bukadar uğraşmak istemiyorum diyosan sonynin sitesinden orjinal romu indirip onu flashlayp kur.ama ilk anlattığım daha sağlıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redrewil

Benimde st18i vardı Ics'ye geçtiydim sıkıntı olmamıştı.büyük ihtimal yüklediğin yazılımda bi hata var.yapacağın işlem android 2.3.4ü geri yükleyip sonra yine Ics'ye yükseltmek istiyosan sonynin pc domanion programını pc'ne kur cihazını bağla güncellemeni öyle yap.ben bukadar uğraşmak istemiyorum diyosan sonynin sitesinden orjinal romu indirip onu flashlayp kur.ama ilk anlattığım daha sağlıklı

Hocam 2.3.4 e dönersen düzelir diyorsun yani?
    2.3.4 ü yüklerken Pc Comanion'a bağlamama gerek var mı, yoksa 2.3.4'ü indirdiğim gibi direk flash ile yükliyeyim mi?
  • Hocam 2.3.4e döndüğünde eğer donanımsal yani teknik bi arıza yoksa düzelicektir.android 2.3.4e nasıl dönceğini aşağıki linkde anlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_77161125/tm.htm

Ayrıca 2.3.4e döndükten snra ben ics yi yüklemek istiyorum dyosan pc domanion prog. Kurduktan sonra cihazını pc'ye bağladığında o sana yeni yazılım güncellemesi var diyecek onla üst sürüm ics yi yüklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redrewil -- 26 Temmuz 2013; 20:29:01 >
  • quote:

Hocam 2.3.4e döndüğünde eğer donanımsal yani teknik bi arıza yoksa düzelicektir.android 2.3.4e nasıl dönceğini aşağıki linkde anlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_77161125/tm.htm

Ayrıca 2.3.4e döndükten snra ben ics yi yüklemek istiyorum dyosan pc domanion prog. Kurduktan sonra cihazını pc'ye bağladığında o sana yeni yazılım güncellemesi var diyecek onla üst sürüm ics yi yüklersin

Hocam yine beceremedik..
    2.3.4'e döndüm fakat kamera kullanılamıyor yazıyor.
    Donanımsal sorunu olmadığına eminim, marketten başka bir kamera uygulaması indirdiğim zaman, sürücü bulunamadı uyarısı alıyorum.

Yazılım yüklemek için Telefonu PC'ye bağladığımda Update Center'ı yüklemiyorum, bununla bir ilgisi olabilir mi?
    Kafayı yedim ya

• Hocam yeni yazılım attın tele kamerayı görmesi lazım .teli felan düşürdüysen sıkıntı olabilir.garantisi varsa gónderin.yoksa sağlam bi telefoncuya göster

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam yeni yazılım attın tele kamerayı görmesi lazım .teli felan düşürdüysen sıkıntı olabilir.garantisi varsa gónderin.yoksa sağlam bi telefoncuya göster

Telefonu düşürmedim bile, ne saçma iştir arkadaş ya.
    Neyse hocam modern teknolojinin tüm imkanlarını kullandık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.