Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk sayfada yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Bu telefonu sıfır olarak bulmak mümkün mü türkiyede?

Var ama çok pahalı, fiyatını hak etmiyor. SP alınır 900 TL civarına, daha iyi...
  • Daha iyi olduğu görüşüne katılmıyorum.
    Spnin güncellemeden başka nesi var ki?
    Tasarım desen S daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Kardeşim ön kamera varmı varsa kaç mp

1.3 mp ön kamerası mevcut

• Eugnie kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız hocam, pek fark etmiyor, yakın cihazlar.

Batarya konusunda SP gayet iyi performans sunuyor. İşlemci bir nebze daha iyi. Daha güncel daha yeni ürün. Tasarım kişiden kişiye değişir. Bence de SP daha güzel tasarıma sahip, göreceli bişey. Siz önemsemeseniz bile bazı insanlar güncelleme alabilmeyi önemsiyor. Gerçi SP de 4.3 de kalacak muhtemelen ama...

SP kamera olarak belki geride kalır. Bir de dahili belleği 8 GB SP'nin, o yönü kötü. Onun dışında SP avantajlı şu durumda bana göre.

Güncel ve daha yeni cihazları tercih edecektir kullanıcılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Siz de haklısınız hocam, pek fark etmiyor, yakın cihazlar.

Batarya konusunda SP gayet iyi performans sunuyor. İşlemci bir nebze daha iyi. Daha güncel daha yeni ürün. Tasarım kişiden kişiye değişir. Bence de SP daha güzel tasarıma sahip, göreceli bişey. Siz önemsemeseniz bile bazı insanlar güncelleme alabilmeyi önemsiyor. Gerçi SP de 4.3 de kalacak muhtemelen ama...

SP kamera olarak belki geride kalır. Bir de dahili belleği 8 GB SP'nin, o yönü kötü. Onun dışında SP avantajlı şu durumda bana göre.

Güncel ve daha yeni cihazları tercih edecektir kullanıcılar.

Evet doğru ama güncelleme düşkünü birisi bu telefonu satın almaz gider Nexus 4 alır. Ayrıca Sp 8 gb dediniz S 32 gb kullanıyor ve bildiğim kadarıyla sd kart takılmıyor. Alacak kişinin zevkine kalmış bir şey.

Hocam açıkçası ben de şu an bu bütçeye telefon alsam ve android alsam SP alırım. S eskidi artık. Hem işlemcisi SP'ye nazaran daha düşük, hem de GPU'su. S'de Adreno 220, SP'de Adreno 320 var. Hafıza kartı takarsın, olur sana 16 GB, 32 GB... Kamerası bir tık kötü olabilir S'e göre, o da olsun... Kamera bu kadar önemliyse zaten bu telefonlar düşünülmemeli...

Güncel ve özellikleri daha yeni olan telefonu almak varken gidip de eski telefonu almak bence mantıksız. Tasarımı için alırsan bişey diyemem. Ki bence SP daha güzel bir tasarıma sahip. Bu da göreceli.
  • quote:

Hocam açıkçası ben de şu an bu bütçeye telefon alsam ve android alsam SP alırım. S eskidi artık. Hem işlemcisi SP'ye nazaran daha düşük, hem de GPU'su. S'de Adreno 220, SP'de Adreno 320 var. Hafıza kartı takarsın, olur sana 16 GB, 32 GB... Kamerası bir tık kötü olabilir S'e göre, o da olsun... Kamera bu kadar önemliyse zaten bu telefonlar düşünülmemeli...

Güncel ve özellikleri daha yeni olan telefonu almak varken gidip de eski telefonu almak bence mantıksız. Tasarımı için alırsan bişey diyemem. Ki bence SP daha güzel bir tasarıma sahip. Bu da göreceli.

Spde hafıza kartı yok diye biliyorum

Var hocam.
  • quote:

Var hocam.

Varsa iyi hocam .
    Ben yine fikrimde kararlıyım S alınası bir telefon .
  • Evet fiyatların maşallahı var 2 el temiz bulabilirsem bursa içinde alabilirim. Onun dışında Nexus 4 Motorola Moto-G almayı düşünüyorum.
  • Bende bu aralar telefona internerren android oyun indirdigimdd yukle kismi aktif olmuyor telefonu kapatip actigimda duzeliyor yine ayni sorunla devam ediyor. Bu sorunla daha oncedem karsilasan var mi ? Duzelmesi icin neler yapmam gerekiyor. Not:telefonum rootlu

Edit:Bu sorunu veri kaybi yasamadan nasil hallederim bilgisi olan paylassin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmare93 -- 26 Ocak 2014; 23:47:13 >
  • Konuyu devr almamla birlikte konuyla daha çok ilgilenileceğine söz veriyorum. Sorusu olanlar lütfen alıntılasın.

• Bursa içi temiz xperia s alacak varsa ezelden ulaşsın nisan 2012 de aldım çiziksiz temiz kullanıldı fiyatı 780 tl

• Nisan 2013 yanlış yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

Konuyu devr almamla birlikte konuyla daha çok ilgilenileceğine söz veriyorum. Sorusu olanlar lütfen alıntılasın.

Selam ben yukarda yazmistim oyle bi sorunla karsilasiyorum birde telefonda xperia klavyeyle yazarken klavye asagi kayiyor boslugu tiklattigimda klavyenin gelmesi gerekirken gelmiyor. Aradan on saniye gibi bir sure gecince geliyor. Bu iki sorumuda cevaplarsaniz sevinirimm.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmare93

quote:

Konuyu devr almamla birlikte konuyla daha çok ilgilenileceğine söz veriyorum. Sorusu olanlar lütfen alıntılasın.

Selam ben yukarda yazmistim oyle bi sorunla karsilasiyorum birde telefonda xperia klavyeyle yazarken klavye asagi kayiyor boslugu tiklattigimda klavyenin gelmesi gerekirken gelmiyor. Aradan on saniye gibi bir sure gecince geliyor. Bu iki sorumuda cevaplarsaniz sevinirimm.

Hocam üstteki soruyu bilemiyorum bilen arkadaşlar yardım edecektir.
    Diğer soru ise Google Play'den Swift Key Free yi indirin bir bakalım eğer devam ederse telefonu sıfırlamayı deneyin.

• quote:

quote:

quote:

Diğer soru ise Google Play'den Swift Key Free yi indirin bir bakalım eğer devam ederse telefonu sıfırlamayı deneyin.

Oncelikle cevabiniz icin tesekurler. Zaten A.I type klavyesini sorunsuz bir sekilde kullaniyorum sadece xperia klavyede boyle bir sorunla karsilasiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oncelikle cevabiniz icin tesekurler. Zaten A.I type klavyesini sorunsuz bir sekilde kullaniyorum sadece xperia klavyede boyle bir sorunla karsilasiyorum.

Hmm ilginç bir durum hocam ben ikisinide kullanıyorum herhangi bir gecikme olmuyor. Aslında bende çok uygulama vardı 3-4 saniyede açıyordu klavyeyi telefonu sıfırladım şimdi anında açılıyor.

• Bizim telefonlar 2. elde kaçtan gidiyor.Bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.