Şimdi Ara

Sony Xperia™ S | ANA KONU (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.491
Cevap
65
Favori
797.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xperia S için 6.0.A.3.76 rom'unu nereden bulabilirim arkadaşlar ?
  • SONY'nin kendi web sitesinde bu cihazın sürümü, Jelly Bean son sürüm olarak belirtilmiş. Daha güncelleme almayacak. Zaten bu cihaz artık ömrünü tamamladı. Özellikle pil performansı artık çok gerilerde. 1750 mAh batarya artık hiçbir modelde kullanılmıyor. Şirket telefonum olan LG L70 bile üst model bir cihaz olmadığı halde 2100 mAh bataryaya sahip ve rahat rahat gün boyu kullanabiliyorsunuz. Ben Xperia S'i satıp Xperia M4 aldım, çok çok rahatladım. Telefonun şarjı 2 gün rahat gidiyor. 2400 mAh bataryası var. Ayrıca 5.0 android mevcut sürüm ve SONY'nin resmi web sitesinde 6.0 alacağı da belirtiliyor.
  • arkadaşlar bu cihaza orijinal kitkat rom yüklemek mümkün mü? mümkünse bu romu nereden bulabilirim?
  • arkadaşlar ankarada olup bu cihaza 4.2 veya üstü orjinal rom yükleyecek bir arkadaş var mı :)
  • Yaklaşık 2 aydır Xperia s kullanıyorum xda daki bütün romlari yükledim (android 4.0.4 den 6 ya kadar ) en iyisini su an uCyan-12.1-b05.zip 5.1.1 rom tek sıkıntı şarjı çabuk bitiyor onu da powerbank ile çözdüm bu telefon için stabil kitkat yokbilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURADAN maıl alamıyorum sızde maıl calısıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 20 Mart 2016; 16:06:37 >
  • en son mesaji yine ben atmisim :)))

urunler temiz guzel. bi sekilde geldi. orjinale benziyor orjinal. olmasa da cok iyi kalitedeler belli.

Boylece ic kulaklik ses sorununu ve mikrofon sorununu cozecegiz :))

Xperia halen kullanip da bu iki sorundan muzdarip olmayan yoktur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilker_mania kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam inşallah olumlu sonuçla ayrılırsınız. Eğer memnun kalırsanız aldığınız sitenin veya dükkanın linkini alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hayırlı olsun hocam inşallah olumlu sonuçla ayrılırsınız. Eğer memnun kalırsanız aldığınız sitenin veya dükkanın linkini alabilir miyim?

Teşekkür ederim tabi önce takayım sonucu da buraya yazarım. Ancak hafta içi deneme fırsatım olacak haftasonuna doğru yazarım.
  • Bir hort da benden gelsin :)) ulan ilk android telefonum Galaxy Gio'yu kullandığım yıllarda şu telefona gıbta ile bakıyordum fakat o treni kaçırmıştım çoktan. Ta o zamanlardan zamanlardan Sony telefon kullanma isteği doğmuştu içime ama ancak 2 sene sonra yeni cihaz alacak fırsatı bulabildim ve gözü kapalı o senenin ilk amirali olan Z2'yi kullandım ve 3 buçuk senemi yedim o cihazla. Ulan o günlerden bugünlere vay arkadaş, beni Sony telefonlarına meftun eden modeldir kendileri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 30 Kasım 2017; 17:46:25 >
  • arkadaşlar Ali ekspress ten almış olduğum Sony Xperia S lt 26 cihazım için Simkart Yuvası yanlışlıkla iki tane geldi.
    bir tanesi fazla bekliyor almak isteyen olur sa benimle iletişime geçebilir...

• 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.