Şimdi Ara

Sony Xperia S mi, Galaxy S 2 mi, Motorola RAZR mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir kac gun icinde telefon alacagimda, ios tan androide gececek bir kisi olaraktan yardiminiza ihtiyacim var.

Bu saydigim telefonlardan hangisi almaliyim, 0 alacagim.

Xperia S?
    Galaxy s 2?
    Motorola RAZR (tasarimi cok guzel)

Tesekkurler.

• Xperia s
  • Galaxy S II kalitesini ispatlamış bir telefon. Hiç tereddütsüz alınır.
    Xperia S tasarımı herkesin hoşuna gitmesede (benim gitti) alınabilecek yeni modellerden en çok gözüme çarpan.
    Diğer model hakkında bilgim yok...

SII alma derim çünkü bir iki ay içinde SIII çıkınca moralin bozulacak ve eski telefonu almış olacaksın.
    Bu önemli değilse SII alınabilir...

Özellikle kamera, video gibi konular önemliyse birde yepyeni birşey olsun istiyorsan Xperia S al.
    Bence yeniyi almak her zaman için daha iyidir.
    Ben olsam üç - dört ay daha beklerim çünkü Sony nin yol haritasında yer alan Hayabusa kod adlı Xperi S tende üstün bir cihaz var. Hem
    bu cihazı hemde SIII ü görürüm. Elime alır incelerim... Ondan sonra hangisini alacağıma karar veriririm.
  • ssss xperia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-_bluedragon_-_ -- 14 Nisan 2012; 17:02:17 >
  • dostum xperia s aldim da bir kac arkadasim s2 nin ekraninin daha guzel oldugunu soyledi ne kadar dogrudur?
  • Xperia S aldım 3 gün dayanabildim. SII'ye geri döndüm. Ekranı Xperia S2in süper ama iş ekranla bitmiyor maalesef. ekran haricinde telefon bence SII'ye kafa tutamaz ki canlılık dersen ekranda zaten SII Super Amoled Plus Benim tercihim SII olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.