Şimdi Ara

Sony Xperia s mi , Samsung Galaxy S2 mi , iphone 4 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu telefonların arasında gidip gelmekteyim siz hangisini önerirsiniz kullanıcıları olarak + ve - leri nelerdir yardımcı olabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas83

Merhaba Arkadaşlar

bu telefonların arasında gidip gelmekteyim siz hangisini önerirsiniz kullanıcıları olarak + ve - leri nelerdir yardımcı olabilirmisiniz

Düşünmene gerek yok tabiki Samsung Galaxy S2...
  • experia si bikere salla geriye kalanlar çok farklı sikletlerin oyuncuları birisi android diğeri ios, iphone 2. elde herzaman para etsede şahsi fikrim s2 ama telefondan beklentine göre değişebilir olay
  • Xperia S ve iPhone 4 arasında seçim yap bence. Ben Xperia S öneririm.Kullananlar memnun,Sony'nin son teknolojilerinden ve fazla fiyat düşüşü yaşamayacağınızı öneririm.iPhone 4 çok fazla fiyat düşüyor.
  • S2 hala adından çokca sözettiren bi telefon akıllı telefon dünyasına bambaşka bi bakış açısı getiren bi telefon bence S2 yi tercih et , 4S i baştan ele bi kere hem iki telefondan daha düşük özelliklere sahip hemde daha pahalı , xperia s i önermememin sebebi ise hem çok sorunlu bi cihaz olması hemde malzeme kalitesi düşük o fiyatı bi telefona veripte bi anlık hatayla yere düşürüp paramparça olmasını izlemek bana koyar şahsen... benim fikrim bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

S2 hala adından çokca sözettiren bi telefon akıllı telefon dünyasına bambaşka bi bakış açısı getiren bi telefon bence S2 yi tercih et , 4S i baştan ele bi kere hem iki telefondan daha düşük özelliklere sahip hemde daha pahalı , xperia s i önermememin sebebi ise hem çok sorunlu bi cihaz olması hemde malzeme kalitesi düşük o fiyatı bi telefona veripte bi anlık hatayla yere düşürüp paramparça olmasını izlemek bana koyar şahsen... benim fikrim bu.

xperia s çok sorunlu demişsin evet sorunu var ama sadece sarı ekran sorunu var bu 1
    malzeme kalitesi düşük demişsin sen hiç eline aldın mı ? yada bu telefon hakkında en ufak birşey okudun mu ? alüminyum gövdenin üzerine kir tutmaz ve çizilmez nano kaplama yapılmış.bu durumda alüminyum gövde nasıl dağılsın?ayrıca sony nin kendi ürettiği kırılmaz çizilmez cam mevcut.pos kasmak uğruna bilgin olmayan konularda mesaj atıp milleti yanıltma istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

S2 hala adından çokca sözettiren bi telefon akıllı telefon dünyasına bambaşka bi bakış açısı getiren bi telefon bence S2 yi tercih et , 4S i baştan ele bi kere hem iki telefondan daha düşük özelliklere sahip hemde daha pahalı , xperia s i önermememin sebebi ise hem çok sorunlu bi cihaz olması hemde malzeme kalitesi düşük o fiyatı bi telefona veripte bi anlık hatayla yere düşürüp paramparça olmasını izlemek bana koyar şahsen... benim fikrim bu.

xperia s çok sorunlu demişsin evet sorunu var ama sadece sarı ekran sorunu var bu 1
    malzeme kalitesi düşük demişsin sen hiç eline aldın mı ? yada bu telefon hakkında en ufak birşey okudun mu ? alüminyum gövdenin üzerine kir tutmaz ve çizilmez nano kaplama yapılmış.bu durumda alüminyum gövde nasıl dağılsın?ayrıca sony nin kendi ürettiği kırılmaz çizilmez cam mevcut.pos kasmak uğruna bilgin olmayan konularda mesaj atıp milleti yanıltma istersen.

post kasmakla ne alakası var sarı ekran sorunu küçümsenecek bi sorunmu ? insanı telefondan soğutuyor her gün görüyoruz sarı ekran sorunundan bıktım , servisle uğraşmaktan bıktım gibi konular ? şahsen okadar para verdiğim bi cihazda servisle uğraşmak istemem ben sarı ekran sorunuyla uğraşmak zorunda değilim ayrıca batarya değiştirme hakkıda yok buda bi eksi falan filan işte ha ben S2 0 sorunlu bi cihaz demiyorum ama böyle kronik sorunları yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.