Şimdi Ara

sony xperia s öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ithalat garantili Sony Xperia S LT26i 969 tl sıfır. 24 ay Delta Servis garantisi altında. Bu telefonu almak istiyorum ama sizce alınabilir mi? Bu fiyata çok daha iyi bir ürün var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz bu konuda ?
    http://www.bizdeuygun.com/LT26i.html?ref=akakce&v=1.11.8#1

• çok mu zor bir soru sordum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet 52

Merhaba arkadaşlar, ithalat garantili Sony Xperia S LT26i 969 tl sıfır. 24 ay Delta Servis garantisi altında. Bu telefonu almak istiyorum ama sizce alınabilir mi? Bu fiyata çok daha iyi bir ürün var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz bu konuda ?
    http://www.bizdeuygun.com/LT26i.html?ref=akakce&v=1.11.8#1

Az daha çıkarsanız galaxy S3 veya nexus 4 alırsınîz.Şu an alınacak telefon nexus 4 tür.Yada beklenmelidir.1 gb ram devri bitiyor.Seneye zorlanabilirsiniz o yüzden S 3 bile önermiyorum.Ucuz olduğuna bakmayın bir kaç ay sonra full hd 2 gb ramli cihaz kaynıcak heryer.O yüzden sıfır satanlarda 2. El satanlarda bolca elinden çıkarmaya çalışıyor şu günlerde.Zamanınız varsa bekleyin yoksa nexus 4 alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öneriniz için teşekkürler :) ama maksimum 1000 tl çıkabilirdim bu da zar zor zaten. siperiş verildi xperia s aldım :) tekrardan teşekkürler.
  • selam ,

bende bu cihazı almak içn birkaç gündür araştırma yapıyorum, ancak okuduğum ekran sararma sorunu biraz soğuttu beni diyebilirim. siparişi vermişsiniz , hayırlı olsun gelen cihazın arka kapağını açıp hangi seri ile başladığına bakabilirmisiniz?
    AAAB ACAC ABAB Serileri ekranda sararma sorunu olan ( en azından AAAB serisi) seriler diye biliyorum, ama ACAF ile başlıyorsa sıkıntı yok diye okudum. Aldığınız fiyat gayet iyi...
  • quote:

öneriniz için teşekkürler :) ama maksimum 1000 tl çıkabilirdim bu da zar zor zaten. siperiş verildi xperia s aldım :) tekrardan teşekkürler.

Hayırlı olsun.Bütçenize göre gayet iyi bir seçim olmuş.İyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: headcoach

quote:

öneriniz için teşekkürler :) ama maksimum 1000 tl çıkabilirdim bu da zar zor zaten. siperiş verildi xperia s aldım :) tekrardan teşekkürler.

Hayırlı olsun.Bütçenize göre gayet iyi bir seçim olmuş.İyi günlerde kullanın.

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagogel

selam ,

bende bu cihazı almak içn birkaç gündür araştırma yapıyorum, ancak okuduğum ekran sararma sorunu biraz soğuttu beni diyebilirim. siparişi vermişsiniz , hayırlı olsun gelen cihazın arka kapağını açıp hangi seri ile başladığına bakabilirmisiniz?
    AAAB ACAC ABAB Serileri ekranda sararma sorunu olan ( en azından AAAB serisi) seriler diye biliyorum, ama ACAF ile başlıyorsa sıkıntı yok diye okudum. Aldığınız fiyat gayet iyi...

evet bende duydum o sorunu. Sonraki serilerinde bu sorun giderilmiş galiba. inşallah böyle bir sorunla karşılaşmam yoksa hevesimiz de kursağımızda kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagogel

selam ,

AAD olarak yazıyor serisi inşallah sorun yaşamam
  • Satın aldığınız cihazın sorunlu seri olup olmadığını tecrübeli arkadaşlar bize yazarsa seviniriz...
  • wifi ile bağlanamıyorum yaa. wifi ağını görüyor şifreyi de girip bağlan deyince ip kaydediliyor deyip orada kalıyor tekrar bağlanmaya çalışıyor ama olmuyor. çözüm seçenekleri arasında modem kanal ayarını 11 e getirdim, cihazın yazılımını güncelledim, fabrika ayarlarına getirdim ama olmadı. şimdiden böyle yaparsa bu çekeceğimiz var yaa bunun bir çözümü yok mu acaba ?
  • kendim el ile ip ve dns vererk o şekilde bağlanabildim sonunda wifi sorununu böyle çözdüm
  • bende alıcam da hocam memnun musun telefondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaturgut27

bende alıcam da hocam memnun musun telefondan

ben de daha yeni aldım telefonu. Şimdilik ne dersem yalan olur. bu telefonlarda da sarı ekran sorunu olduğunu duydum da inşallah öyle bir sorun yaşamam. donanım olarak gayet iyi 1 gündür kullanıyorum daha çok erken yorum yapmak için ama şimdilik bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet 52 -- 13 Şubat 2013; 9:07:34 >
  • şarjı durumu nasıl çok gitmiyo diyolardı
  • 1050 tl ye xperia ion var etmeyin eylemeyin arkadaşlar ithalat garantili ve faturalı
  • telefonu elinden düşürmezseniz şarjı 1 gün dayanmaz. Ama ortalama 1 gün kadar ancak gider veya daha da az olabilir. Ben şimdilerde çok kurcaladığım için sabah şarjdan alsam akşama kadar bitiyor o şekilde yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet 52 -- 14 Şubat 2013; 8:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

1050 tl ye xperia ion var etmeyin eylemeyin arkadaşlar ithalat garantili ve faturalı

ben kredi kartıyla taksitli aldığım için biraz da xperia s almayı uygun gördüm. vade farkıyla telefon peşin fiyatından daha pahalıya geliyordu. arada donanım bakımından da fazla bir fark göremedim ama ion bence daha şık görüntü olarak elimi kolumu bağlayan kredi kartıyla taksitte vade farkının fiyata etki etmesi oluyordu durum bundan ibaret
  • mfb9605
    Bugün; 22:35:25
    Merhaba arkadaşlar ben yeni bir cihaz almak istiyorum ve sony experia s ile iphone 5 arasında kaldım gönlüm tasarımından dolayı experia diyor ama ıphone ise başlı başına bir teknoloji benim için işletim sistemlerinin pek önemi yok ve özellikleri hemen hemen birbirini karşılıyor sizce bu iki cihazdan hangisini seçeyim veya siz hangisini seçerdiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.... Özellikle bu iki cihaz kullanıcılarının yorumları da çok önemli şimdiden hepinize şimdiden teşşekkür ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.