Şimdi Ara

Sony Xperia S Sarı Ekran Sorunu Olanlar (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
4
Favori
58.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21.gün mahkemeye gitmek ve sony ile 'kavga' etmek
  • Tek avukatla toplu dava mi acsak beyler?? Tüketici mahkemelerinde böyle bir uygulama var mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kgbg

Tek avukatla toplu dava mi acsak beyler?? Tüketici mahkemelerinde böyle bir uygulama var mi??

Dostum bu işin toplu mahkemesi falan olmaz.Eğer 20 işgününü geçtiyse ver hakem heyetine dilekçeni veya ver Tüketici Mahkemesine en geç 3 ay içinde sonucun ve paran elinde olur.Ya gidersin 0 bir Xperia S alırsın(ki en az 150 TL karın olur.Kullanmış olduğun günler yanına kar kalır).Ya da kafana uyan başka telefon alırsın olur biter.

Mahkemeye ya da hakem heyetine vermekten çekinmeyin arkadaşlar.Siz Teleservice'e muhtaç olacağınıza onlar size muhtaç olsun.Olsun ki sizden sonrakilere daha iyi hizmet verebilmek için çıkış yollarını arasınlar.
  • bende 20 iş günün geçmesini bekliyorum sinirlerimi hoplatıyorlar birde teleservisin onarım sayfası bozuk mu benimki açılmıyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: progress

quote:

Tek avukatla toplu dava mi acsak beyler?? Tüketici mahkemelerinde böyle bir uygulama var mi??

Dostum bu işin toplu mahkemesi falan olmaz.Eğer 20 işgününü geçtiyse ver hakem heyetine dilekçeni veya ver Tüketici Mahkemesine en geç 3 ay içinde sonucun ve paran elinde olur.Ya gidersin 0 bir Xperia S alırsın(ki en az 150 TL karın olur.Kullanmış olduğun günler yanına kar kalır).Ya da kafana uyan başka telefon alırsın olur biter.

Mahkemeye ya da hakem heyetine vermekten çekinmeyin arkadaşlar.Siz Teleservice'e muhtaç olacağınıza onlar size muhtaç olsun.Olsun ki sizden sonrakilere daha iyi hizmet verebilmek için çıkış yollarını arasınlar.

aynen

sakın teleservice'in gözünün yaşına bakmayın böyle kabadayı gibi konuşanlara haddini bildirin. birkaç ay önce motorola yüzünden icralık ettim kendilerini kuzu gibi 2 3 dakika içinde arayıp kasko ücreti dahil olmak üzere tam meblağyı ödettim kendilerine.

• Bugün nexusla takas ederek xperia s almayı düsünüyorum.Bu sarı ekran sorununun olup olmayacağını anlamanın bir yolu var mı hangi üretim serisinde sorun yok acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Bugün nexusla takas ederek xperia s almayı düsünüyorum.Bu sarı ekran sorununun olup olmayacağını anlamanın bir yolu var mı hangi üretim serisinde sorun yok acaba bilgisi olan var mı?

+1 aynen hangi üretim serisinde bunu yasamayiz?
  • bildiğim kadarıyla ACAC serisi ile takas yapıyorlar muhtemelen bu seridir ya da netten araştır xperia s son seri diye
  • Yoğun uğraşlar sonucu sarı ekran sorunu yüzünden 2 kez göndermiş olduğum 2.parti telefonum yenisi ile değiştirildi. Gelen yeni telefonumun serisi ACAF 12w26 .

Umarım En kısa zamanda hak ettiğinizi alırsınız arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cossetti

Yoğun uğraşlar sonucu sarı ekran sorunu yüzünden 2 kez göndermiş olduğum 2.parti telefonum yenisi ile değiştirildi. Gelen yeni telefonumun serisi ACAF 12w26 .

AAAB ACAC ABAB Serileri piyasada suan dolasan seriler sanirim. Ama ACAF serisi varmi acaba piyasada? Ki servis sana bu seri'yi göndermisse sanirim o seride bir sorun yok kanimca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

quote:

Yoğun uğraşlar sonucu sarı ekran sorunu yüzünden 2 kez göndermiş olduğum 2.parti telefonum yenisi ile değiştirildi. Gelen yeni telefonumun serisi ACAF 12w26 .

AAAB ACAC ABAB Serileri piyasada suan dolasan seriler sanirim. Ama ACAF serisi varmi acaba piyasada? Ki servis sana bu seri'yi göndermisse sanirim o seride bir sorun yok kanimca..

Genel bölümde aynı seriden bir arkadaşa daha gönderilmiş...Artık sıkıntı yaşanmasın istiyorum..Şuan uğraştığım sorunlardan dolayı büyük bir hevesle aldığım telefondan soğudum..

• quote:

quote:

quote:

Genel bölümde aynı seriden bir arkadaşa daha gönderilmiş...Artık sıkıntı yaşanmasın istiyorum..Şuan uğraştığım sorunlardan dolayı büyük bir hevesle aldığım telefondan soğudum..

soguduysan bana hediye et ben isitirim :P
  • quote:

Hocam hayırlı olsun bendede ACAF serisi var ve şu ana kadar sorun yok.bizimliler en son seri sorun tamamen halledilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

quote:

Hocam hayırlı olsun bendede ACAF serisi var ve şu ana kadar sorun yok.bizimliler en son seri sorun tamamen halledilmiş.

sizin cihazda garantiden degisimdenmi geldi yoksa siz sifir aldiginiz zamanmi ACAF serisi olarak cikti.?
  • quote:

quote:

Teşekkürler umarım bundan sonra sorun yaşamayız
  • quote:

Seri dava var ankarada olanlar için yardımcı olabilirim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

sizin cihazda garantiden degisimdenmi geldi yoksa siz sifir aldiginiz zamanmi ACAF serisi olarak cikti.?

hocam isviçreden aldım ben ordakilerin çoğu son seri

• quote:

Orijinalden alıntı: Kid Lazer

bildiğim kadarıyla ACAC serisi ile takas yapıyorlar muhtemelen bu seridir ya da netten araştır xperia s son seri diye

netten araştırdım bulamadım alacağım cihazda ADAD yazıyormuş sanırım bu yeni seri oluyor değil mi? inş ilerde problem cıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

quote:

Orijinalden alıntı: Kid Lazer

bildiğim kadarıyla ACAC serisi ile takas yapıyorlar muhtemelen bu seridir ya da netten araştır xperia s son seri diye

netten araştırdım bulamadım alacağım cihazda ADAD yazıyormuş sanırım bu yeni seri oluyor değil mi? inş ilerde problem cıkmaz.

yeni cihaz alıyorsan endişelenmene gerek yok al ilk gün makinayı zorla program indir hepsini çalıştır oyun oyna vs.

sonra siyah temalı bir pencereye gir ve özellikle ekranın alt kısmını incele.. renkte açılma varsa direkt götür ya para iadesi al ya da sağlam ürün

ancak bu kadar olaydan sonra son seride de sorun yaşancağını pek zannetmiyorum

• Ben telefonumu aşırı ısınmasından dolayı servise gönderdim 2.part abab kafama takıldı sonra ısınma normalmiş ancak 3 dakika nette boş boş gezinsem dahi telefonun arka kamera ve cevresi cehennem gibi ateş atıyorudu :) ısınması ıcın oyun oynamama gerek yok kendi menüsünde bos bos 2 dakika gezinsem ısınma başlıyodu bu normalmi aynı problemi sizde yaşıyomusunuz bosunamı gonderdım acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.