Şimdi Ara

Sony Xperia S Sarı Ekran Sorunu Olanlar (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
4
Favori
58.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar teleservise verip cihaz durumunu kontrol ettğimizde veri bulunamadı diye bir hata sizdede çıkıyormu ? teleservice deli eederiyor beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkl

arkadaslar teleservise verip cihaz durumunu kontrol ettğimizde veri bulunamadı diye bir hata sizdede çıkıyormu ? teleservice deli eederiyor beni

evet veriyor sistem güncellemesi varmış oyle dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kid Lazer

quote:

arkadaslar teleservise verip cihaz durumunu kontrol ettğimizde veri bulunamadı diye bir hata sizdede çıkıyormu ? teleservice deli eederiyor beni

çok saol acaba ne zaman düzelecek ki
  • quote:

quote:

quote:

valla sony pazartesi günü aradğımda parçalar bu hafta teslim edilecek cihazınızı bu hafta ya da en geç pazartesi alırsınız demişti 17sinde teslim ettim işallah 13üne kadar teslim edemezler de yine öttürürüm bu amatörleri

• Arkadaşlar bu sorun sadece xperia S'temi var şuan sola almayı düşünüyorum ondada böyle bir sorun ile karşılaşabilirmiyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

valla sony pazartesi günü aradğımda parçalar bu hafta teslim edilecek cihazınızı bu hafta ya da en geç pazartesi alırsınız demişti 17sinde teslim ettim işallah 13üne kadar teslim edemezler de yine öttürürüm bu amatörleri

beraber öttürelim olmamı yaw

• Arkadaşlar 2 3 gündür internete! Hızım bariz bir şekilde yavaşladı fakat yavaşlığın telefondan kaynaklandığını farkettim. Çünkü go master pro programiyla arkada çalışan programları kapatınca internetim tekrar hızlanıyor. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu fikri olan var mi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende xperia s aldım 2 hafta kadar oldu...

Herrhangi sıkıntı yok, ıcs 4 yüklü şuanda sıkıntısız kullanıyorum.

Sony dostuyum.Sizlerin yorumalrını okuyana kadar da öyleydi...Ama bir daha teleofn alacak olsam sizlerin şu yorumlarından sonra SONY ASLA....

Sizlerin bu sarı noktalar ne zaman çıkmaya başladı,Gittikçe büyüyor mu? sürekli duruyor mu? Korktum açıkcası....Eğer birşeyler yapınca çıkıyorsa 1 ay dolana kadar telefounu öyle kullanayım da servise göndreyim...

Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.... :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

Arkadaşlar bende xperia s aldım 2 hafta kadar oldu...

Herrhangi sıkıntı yok, ıcs 4 yüklü şuanda sıkıntısız kullanıyorum.

Sony dostuyum.Sizlerin yorumalrını okuyana kadar da öyleydi...Ama bir daha teleofn alacak olsam sizlerin şu yorumlarından sonra SONY ASLA....

Sizlerin bu sarı noktalar ne zaman çıkmaya başladı,Gittikçe büyüyor mu? sürekli duruyor mu? Korktum açıkcası....Eğer birşeyler yapınca çıkıyorsa 1 ay dolana kadar telefounu öyle kullanayım da servise göndreyim...

Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.... :S

arkadasım ilk android telefonu alacaktım dedim sony güveniyoruz, ilk defa pişman oldum bende aldıktan sonra aşırı zorlamadım bile tel 3 hafta sonra çıktı sonra bende biraz kullanıyım sonra servise veriyim dedim bekliyoruz

• Arkadaşlar ekranında sarı leke oluşan kişiler telefonun hangi seri olduğunu belirtseler çok daha iyi ve aydınlatıcı olur. Mesela benimki ABAB 2 ay oldu alalı ve zerre leke olayı yok, nazar değmesin. Hatta amcam da (yurt dışında oturuyor) ABAC var onda da leke olayı yok. Onunki 2,5 aylık.
  • AA serisi ile başlayanların hepsinde görülüyor AC serisi alın son seri ve bende kullanıyorum daha hiçbir sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benm telefonun serisi ne y acaba:)

TYPE :AAD-3880120-AV
    SI 1257-5382

LT26İ
    ABAB CB5
    12W16

Benim telefonun serisinde sorun var mı? varsa bu sorunu ortaya çıkartmam için ne ypammam lazsm:)
  • ABAB 2'ci part sanirim
  • arkadaşlar ben de almayı düşündüğüm için XDA forumlarında takip ediyordum cihazı. AC.. ile başlayan veya daha büyük olan (AD.. gibi) serilerde dokunmatik panel ile ekran arasında artık daha farklı marka bir yapıştırıcı var, dolayısıyla sarı ekran problemi çözülmüş. alındıktan sonra ilk haftasında çıkar gibi olsa da kısa bir süre sonra kenarlara doğru yayılarak kendini dışarı atıyormuş ve kayboluyormuş. sanırım şu an piyasanın en sorunsuz orta performans sınıfı cihazı. zaten üst-performanslarda da sorunsuz cihaz bulmak mümkün değil; tegra 3'ün ısınma ve pil problemleri, amoled ekranların yanma problemleri, snapdragon S4'ün 28Nm deki üretim sıkıntıları ve S3'e geri dönülmesi derken anlaşılan o ki quallcomm S3 çipseti hem grafik olarak tatminkar hem de ses kartı olarak çok başarılı. sony de bu çipsetten en iyi performansı çıkaran firma olmuş gibi görünüyor.

umarım bundan sonra cihaz alanların (yeni ya da garantiden değişimle) problemleri son bulmuştur ve herkes cihazının tadını çıkarabilir.

• Ya benm bu seride sıkıntı varmı?

Benm telefonun serisi ne y acaba:)

TYPE :AAD-3880120-AV
    SI 1257-5382

LT26İ
    ABAB CB5
    12W16

Benim telefonun serisinde sorun var mı? varsa bu sorunu ortaya çıkartmam için ne ypammam lazsm:)

Kullanırken korkuyorum ya, içime çok büyük bir kurt düştü arkadaşlar:s
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beraber öttürelim olmamı yaw

konu bireysel tüketim olduğu için toplu davanın geçerlilik kazanacağını zannetmiyorum ancak web'den anlayan biri bir blog oluşturup sony'nin bu anlamsız davranışlarına karşı şikayet imzası toplatabilir.

• zaten toplu dava için demedim ama telefonumu sorunlu bir şekilde alırsam duruma göre hareket ederim
  • quote:

zaten toplu dava için demedim ama telefonumu sorunlu bir şekilde alırsam duruma göre hareket ederim

ben sony'den aldığım yanıtı söylüyorum

ürünü alıp deneyin hala hatalıysa doğrudan dava açın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

quote:

Orijinalden alıntı: cossetti

Yoğun uğraşlar sonucu sarı ekran sorunu yüzünden 2 kez göndermiş olduğum 2.parti telefonum yenisi ile değiştirildi. Gelen yeni telefonumun serisi ACAF 12w26 .

Umarım En kısa zamanda hak ettiğinizi alırsınız arkadaşlar

AAAB ACAC ABAB Serileri piyasada suan dolasan seriler sanirim. Ama ACAF serisi varmi acaba piyasada? Ki servis sana bu seri'yi göndermisse sanirim o seride bir sorun yok kanimca..

hocam telefonu almadan serisini ogrenme ımkanımız varmı yada kutusunu acmadan
  • quote:

quote:

zaten toplu dava için demedim ama telefonumu sorunlu bir şekilde alırsam duruma göre hareket ederim

ben sony'den aldığım yanıtı söylüyorum

ürünü alıp deneyin hala hatalıysa doğrudan dava açın

bugün sistemden ögrenemedim diye sabah 8 teleservice gittim telefon onarılmış simdilik bir sıkıntı yok gibi biraz zorlayalım bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.