Şimdi Ara

Sony Xperia Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Xperia arc S telefonumda yaklaşık 3 aydır şöyle bir sorunum var:

Telefon görüşmesi yaptığımda siyah ekran ile karşı karşıya geliyorum telefonum kapanmıyor ışıkları yanıyor ama ekranda hiç bir şey yapamıyorum, arayan kişiyi göremiyorum, dokunmatiğini kullanamıyorum vs.

Telefonun üst açma kapatma düğmesinde tuşları kilitlediğim zaman telefon yeniden siyah ekran oluyor.

Siyak ekran olduktan sonra bataryayı çıkarsanda eski haline dönmüyor. Yaklaşık bir kaç saat bekliyorum ekranın gelmesi için.

Telefonu usta bir telefoncuya götürdüğüm sensör hatası olabilir dedi değiştirdi, sorun değişmedi sensörü tekrardan çıkardık.
    Android yazılımını güncelledim, reset attım, fabrika ayarlarına dödüm ama değişen bir durum yok.
    Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarda gördüm youtube da bir çok videoda var

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: klebsiella

Arkadaşlar Sony Xperia arc S telefonumda yaklaşık 3 aydır şöyle bir sorunum var:

Telefon görüşmesi yaptığımda siyah ekran ile karşı karşıya geliyorum telefonum kapanmıyor ışıkları yanıyor ama ekranda hiç bir şey yapamıyorum, arayan kişiyi göremiyorum, dokunmatiğini kullanamıyorum vs.

Telefonun üst açma kapatma düğmesinde tuşları kilitlediğim zaman telefon yeniden siyah ekran oluyor.

Siyak ekran olduktan sonra bataryayı çıkarsanda eski haline dönmüyor. Yaklaşık bir kaç saat bekliyorum ekranın gelmesi için.

Telefonu usta bir telefoncuya götürdüğüm sensör hatası olabilir dedi değiştirdi, sorun değişmedi sensörü tekrardan çıkardık.
    Android yazılımını güncelledim, reset attım, fabrika ayarlarına dödüm ama değişen bir durum yok.
    Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarda gördüm youtube da bir çok videoda var

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Telefonunuz rootluysa işlemcinin en düşük çalışma frekansını biraz daha yükseğe ayarlayın. Telefonun uyanmaması durumu genelde bundan kaynaklanır. Siz de donanımsal bir sorun yoksa bunun gibi çözümleri deneyebilirsiniz. Custom rom kursanız bu sorunu hiç yaşamayacağınızı düşünüyorum.

• Dediklerinizi anlayamadım açıkcası :(
    nasıl rootluysa ne demek bu?
    root aşamalarını hiç denemedim araştırdım flashtool programı varmış ama denemedim açıkcası çünkü hata verdi..
  • ahh sonyy ahhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: klebsiella

Dediklerinizi anlayamadım açıkcası :(
    nasıl rootluysa ne demek bu?
    root aşamalarını hiç denemedim araştırdım flashtool programı varmış ama denemedim açıkcası çünkü hata verdi..

Telefonunuzu root ettiğinizde her şeyi yapmaya yetkili hale gelirsiniz. Bu sayede dediğim şeyleri ayarlayabilirsiniz. Şu anda telefon işlemci frekansını ayarlamanıza izin vermez.

Fakat bu yetkiye sahip olmanız doğrultusunda yanlış bir işlem yaparsanız telefon açılmaz hale gelebilir.

Size şöyle bir önerim olabilir. Hiç root yapmadan riske girmeden dediklerimi uygulayın.
    Sizin telefonunuzda Sony'nin Arc S Türkiye yazılımı yüklüdür, internetten yine Sony'nin çıkarttığı ama örneğin Fransa yazılımını indirip flashtool ile bunu yükleyebilirsiniz. Bu dosyalar .ftf şeklinde olur ona dikkat edin. Telefondaki tüm bilgileriniz silinecektir. Büyük ihtimalle sorununuz düzelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    LG G2 KAMERA LEKESİ SORUNU!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.