Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

Arkadaşlar bu gün aldım telefonu ben de :) beyaz olarak :) Yarın denyimlerimi akşam da resimlerini eklemeye çalışıcam :) İlk izlenimler ekranı çok hoş :) sezgisel dokunma öyle ahım şahım bi özellik değil.. tipi de çok hoş bu arada :)

şu alanlardan ses yok umarm siz biseyler paylasırsınız,alanların ısmınıde konuyu açan arkadas yazarsa iyi olacak

telefonu alan ortadan kayboluyar ne oluyar la millete

• P.tesi iş başlıyo o zamana kadar elimden geldiğince forumda olurum :) Şuan teli şarja bağladım senkronizasyonlarımı yaptım dolmasını bekliyorum :) Bu arada telefon 2,3,7 sürümü kullanıyo ics arayüzü ve gb stabilitesi diyelim çok hoş olmuş,ayrıca klavyeye Türkçe karakterler eklenmiş harfler küçülmesine rağmen çok rahat basılıyo dokunmatik hassasiyeti de iyi yani..
  • Telefonu alan arkadaşlardan dinlemişlerse müzik yorumu alabilir miyiz acaba? Sony müzikçalarım var, onun ayarında sesi olsa yetecek bana da çok merak ediyorum sonucu. Bir de arka kapak veya ekran çizilmeye müsait mi, kılıf veya ekran filmi almak lazım gibi mi duruyor yani?
  • arka kapak müsait gibi ama ekrandan pek çekinmiyorum yine de ekran filmi falan iyi olur tabi... müzik performansını yarın deniycem yazarım yine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farfarax

Arkadaşlar bu telefon hepsi buradadan alınabiliyor mu artık ? Diğer mağazalara da henüz gelmemiş sanırım. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim :)

Telefonu henüz çok kullanan yok, + ları - leri tam olarak gün yüzüne çıkmadı. Bu telefonu alarak riske girmiş olur muyum ? Uzun süre kullanacağım çünkü.

HBden alırsam ilk kez internetten alışveriş yapmış olacağım bir sorun çıkar mı? Servise göndermek istediğim zaman işler kolay mı?

Bir de çok alakalı değil ama HB 22sine kadar 100 tl lik hediye çeki veriyormuş bu çekleri kullanmak istediğimiz zaman nasıl kullanıyoruz ? Herhangi bir kredi kartına ihtiyaç duyulmuyor değil mi çekleri kullanırken ?

Çekler için tüm detaylar burada yazıyor ;

http://www.hepsiburada.com/liste/CustomProducts.aspx?eid=2861

çekleri kullanmak için alt limitli bir alışveriş gerekiyordu önceden ama bu defasında yok sanırım, yada çok ince bir şekilde cümlelerin birisine geçirdiler . Eğer çekleri kullanmak için bir alt limit yoksa çok güzel olur :)

internetten telefon alman hiç bir sorun çıkarmaz. Türkiye distribütörlerinden hepsiburada alır sana yollar. Hee bir mağazadan alırsan, servis için ona verirsin o gönderir, hepsiburadadan alınca servise kendin gönderirsin...

• quote:

arka kapak müsait gibi ama ekrandan pek çekinmiyorum yine de ekran filmi falan iyi olur tabi... müzik performansını yarın deniycem yazarım yine :)

Görüşmede ses biraz az mı çıkıyor?
    Sessiz ortamda sıkıntı yokta, gürültü bi yerde karşı ses duymakta bi parça sıkıntı yaşıyorum..
  • bu arada konuyu açan arkadaş ortalarda yok sanırım,birini konu başkanı yapalım kullanıcıları listelesin,aktif incelemeler yapsın olmaz mı arkadaşlar,ortalık şenlensin..
  • hb den siparişi verdik hayırlısı bakalım telefon 900-100 hediye çeki=800
    800-40 world puan=760 tl 12 taksit

xperia u fiyatına geldi inşallah hb kandırmadıysa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

hb den siparişi verdik hayırlısı bakalım telefon 900-100 hediye çeki=800
    800-40 world puan=760 tl 12 taksit

xperia u fiyatına geldi inşallah hb kandırmadıysa :)

hayırlı olsun hesap doğru vatan in teb bonus kampanyasıyla aynı fiyata geliyor (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

quote:

arka kapak müsait gibi ama ekrandan pek çekinmiyorum yine de ekran filmi falan iyi olur tabi... müzik performansını yarın deniycem yazarım yine :)

Görüşmede ses biraz az mı çıkıyor?
    Sessiz ortamda sıkıntı yokta, gürültü bi yerde karşı ses duymakta bi parça sıkıntı yaşıyorum..

Bende bi sıkıntı yok hocam kutudan çıkardığından beri hiç ayar yapmadıysan bi çağrı yaparken ses açma tuşuna baş gelen çağrı sesi yükselmesi lazım ;)
  • günaydın arkadaşlar xperia p sabit bataryalı bir cihazmis sola nin bataryası sabit mi sök tak yapılan cinslerden mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece/Gündüz/Makro örnek fotoğraf çekimleri ne zaman ekleyeceksiniz ? Kulaklıkla müzik deneyiminizi ne paylaşacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Gece/Gündüz/Makro örnek fotoğraf çekimleri ne zaman ekleyeceksiniz ? Kulaklıkla müzik deneyiminizi ne paylaşacaksınız ?

hocam kameradan pek ümitlenme ışıklı alanlarda yeterli ama gece çekimi falan tırt... Yani kamera için alıcaksan başka bi tel bakmalısın... Kulaklığa biraz baktım iyi gibiydi ama detaylı bi inceleme yapamadım henüz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Gece/Gündüz/Makro örnek fotoğraf çekimleri ne zaman ekleyeceksiniz ? Kulaklıkla müzik deneyiminizi ne paylaşacaksınız ?

hocam kameradan pek ümitlenme ışıklı alanlarda yeterli ama gece çekimi falan tırt... Yani kamera için alıcaksan başka bi tel bakmalısın... Kulaklığa biraz baktım iyi gibiydi ama detaylı bi inceleme yapamadım henüz...

Ben cihazı yurt dışından aldım sayılır zaten, gelmesini bekliyorum. Merakımı gidermek için istiyorum bunları ve alacaklar için bilgi paylaşımı olmalı. Yoksa compact makinem var zaten. Müzik konusunda da w810i kadar varsa sorun yok benim için. Megabass falan var mı acaba android tellerde. ilk androidim olacak.

• megabass yok ben de eski w810 kullanıcısıyım :) Onun yeri dolmaz :) Beyaz aldım ben de en azından rengi benzedi :)
  • telefonlarla ilgili açılan konu başlıklarında genelde aynı soru var. sonuçta bu alet en temelinde telefon veya cep bilgisayarı işlevleri için üretilmiş. kamera ise ek bir fonksiyon. hiç birisinin kamerasının gece çekimlerinde iyi olacağını sanmıyorum. tabi bu sizin ne beklediğinize de bağlı olarak değişir. şöyle de birşey var pro makine kullananlar bile gündüz ışığıyla çekim yapmayı tavsiye ediyor. şimdi bunların da eti ne budu ne... onun dışında daha bakmadım ama anlık hatıra fotoları için yeterli olacağını düşünüyorum. eğer fotoğrafa merakınız varsa maddi gücünüze göre bi fotoğrafmakinesi bakmanızı tavsiye ederim. telefonsa benim çok hoşuma gitti. w302imden sonra ilk kez bir telefona bu kadar ısındım. şeklense resimlerinde görüldüğünden daha güzel. müzik konusunda da diğer telefonlarda farkedilemeyen arkada çalan diğer aletleri de fark edebiliyorsunuz. belki çok gürültülü dinlemeyi sevmediğim için beni tatmin etti. ama daha iyi bir kulaklıkla daha da iyi sonuçlar verir. diğer teknik detaylar hakkında birşey diyemiyemiyeceğim pek kullanmaya fırsatım olmadı. zaten daha bu konularda yeniyim öğrenmeye çalışıyorum. yani teli alıp kaçmadık :)

• Almak için belki ücretsiz internet paketi falan verir diye avea'nın kampanya yapmasını bekliyorum. Yapmazsa da ya sonycenter ya da hepsiburada'dan alacağım bakalım.

Bir de telefonun donanım özellikleri hakkında kafasında soru işaretleri olanlar şu kıyaslamaya bakabilir:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4408&idPhone2=4212

Görüldüğü üzere; ram ve işlemci iphone 4s'le aynı. Ekran boyutları ve pil kapasiteleri de birbirine yakın. Tabii ki iphone'un üstün olduğu yanları çok çok fazla ama yine de ben bu farklar için 1000 tl daha fazla vermeyi saçma buluyorum. Benim gibi ince, hafif, aşırı büyük ekranı olmayan, kaliteli görünümlü bir telefon almak isteyenler için oldukça hesaplı bir alternatif. Eğer müzik performansı da biraz olsun üst düzey olursa yanımda mp4 çalar taşımak zorunda da kalmayacağım için daha iyi olacak benim için.

• bu cihazı maximum veya bonus la en uygun nasıl-nereden alabiliriz?açıkçası avea ile satışa çıktığında şimdiki fiyatından (899tl) yüzde 10-15 daha uygun alınabilir diye düşünüyorum ama bu kartlara 6-12 taksitle 800tl gibi bir fiyata alıabilirsem iyi olur diye düşünüyorum.
    bu konuda fikri ve bilgisi olanlar ne düşünüyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN_06

bu cihazı maximum veya bonus la en uygun nasıl-nereden alabiliriz?açıkçası avea ile satışa çıktığında şimdiki fiyatından (899tl) yüzde 10-15 daha uygun alınabilir diye düşünüyorum ama bu kartlara 6-12 taksitle 800tl gibi bir fiyata alıabilirsem iyi olur diye düşünüyorum.
    bu konuda fikri ve bilgisi olanlar ne düşünüyor acaba?

bonus karta vatandan %30 indirimli 742 liraya alabilirsin 10 taksite
  • Yalnız vatan'daki %30 indirim sadece teb bonus'la oluyormuş bi telefon almak için kredi kartı mı alalım yani? Şu tek karta indirim olayı çok saçma...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.