Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LSG

quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

quote:

Simi taktım rehber'i getirmedi,? İlk akıllı telefonum, dk 1 gol 1, salağa döndüm direk... Neden gelmemiştir rehber beyler?

İlk olarak şunu söyleyebilirim; telefon şıklık konusunda aşmış benim görüşüm,
    Elde duruşu harika, tam bir takım elbise telefonu, boyutlar benim beklentimi karşılıyor, ince telefon saplantısı biri olarak 9,9 mm yeterince tatmin edici.

Telefonun arka kısmına değinmek istiyorum, P U S''deki dandik hissiyat bu telefonda gelmedi, farklı bir malzeme olabilir mi bilmiyorum, ya da bana öyle geldi, tam bilemiyorum..

Hocam rehbere gir orda içe aktar diye bi seçenek çıkıcak ona tıkla simi tele kaydedersin ;) daha sonra da menü tuşuyla yedekle sürekli aynı işlemi yapmazsın :)

Eyvallah azizim, oldu, çok teşekkürler...

Takıldığınız konular olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam ;) Kulaklık performansını test etme imkanınız oldu mu bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83
    telefonu bende görmedim ama dış sesi hakkında şu video sana fikir verecektir.
    U, Sola, Ace2 karşılaştırma

Video için teşekkür ederim

Özetlemek gerekirse ;

* Ekran görüntü kalitesi olarak ; Sola > U > Ace2
    * Ses çıkış kalitesi olarak ; Sola > U > Ace2 (Ace2 müzik değil, video ile test ediliyor)
    * Oyun performansları eşit sayılır ama, Ace2 ile daha basit bir oyun test ediliyor
    * Antutu test programına göre Sola > U > Ace2 sıralaması gerçekleşiyor
    * Web Browser olayında ise bariz, yüksek bir fark çıkıyor ve Ace2 >> Sola=U
    * Kamera'da ise Sony'lerin kalitesi ekranla birleşince çok büyük olmasada Ace2'den daha iyi gibi görünüyor

Kişisel kanaatim video'yu izledikten sonra bu yönde yanlız, web olayına çok bozuldum. İnş. Dolphin v.s browserlar ile Sony'de de problem yaşamayız...

bazı telefonlarda standart web tarayıcı kötü performans sergiliyor..
    açıkçası benim beklentimde programla o eksikliği kapatmak..
    bi arkadaş yazmıştı bir program arkada 10 sekme açıkken yinede kasma yapmıyor programı kapatmıyor diye o program yüklenebilir sorunu çözecektir.
    ama Ace2 ekran berbat ona yapabilecek birşey yok.

• quote:

quote:

quote:

telefonu bende görmedim ama dış sesi hakkında şu video sana fikir verecektir.
    U, Sola, Ace2 karşılaştırma

Video için teşekkür ederim

Özetlemek gerekirse ;

* Ekran görüntü kalitesi olarak ; Sola > U > Ace2
    * Ses çıkış kalitesi olarak ; Sola > U > Ace2 (Ace2 müzik değil, video ile test ediliyor)
    * Oyun performansları eşit sayılır ama, Ace2 ile daha basit bir oyun test ediliyor
    * Antutu test programına göre Sola > U > Ace2 sıralaması gerçekleşiyor
    * Web Browser olayında ise bariz, yüksek bir fark çıkıyor ve Ace2 >> Sola=U
    * Kamera'da ise Sony'lerin kalitesi ekranla birleşince çok büyük olmasada Ace2'den daha iyi gibi görünüyor

Kişisel kanaatim video'yu izledikten sonra bu yönde yanlız, web olayına çok bozuldum. İnş. Dolphin v.s browserlar ile Sony'de de problem yaşamayız...

bazı telefonlarda standart web tarayıcı kötü performans sergiliyor..
    açıkçası benim beklentimde programla o eksikliği kapatmak..
    bi arkadaş yazmıştı bir program arkada 10 sekme açıkken yinede kasma yapmıyor programı kapatmıyor diye o program yüklenebilir sorunu çözecektir.
    ama Ace2 ekran berbat ona yapabilecek birşey yok.

Opera Mobile zaten çok hızlı ne gerek var Ace 2 almaya ki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

quote:

Veee nihayet Sony Xperia Sola sahibiyim....

Şarj süresi oyun performansı kamerası vs hakkında bi kaç ufak incelme yaparsan 3 gün içinde acayip makbule geçer kardeşim ön kamera hdmı umrumda değil de sırf şu ram yüzünden ace 2 yi beklesemmi diye teredütte kaldım sen bi inceleme yapta aklımda soru işareti kalması kardeşim

Sola ile Ace 2 karşılaştırılamaz modeller. Çünkü

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4559&idPhone2=4408

Sony öncelikle fiziksel olarak daha hafif bir model.

Daha sonra ace 2 super amoled bir ekrana sahip değil; fakat sony Bravia engine ekrana sahip yani daha kaliteli.
    yine ekran konusunda 3.8" e karşılık 3.7" ki ekran çözünürlüğü sony'nin daha iyi. hem ekranın küçüklüğü hemde çözünürlük yüksekliği ile pixel sayısı daha fazla.

ace 2'nin 768 mb sony'nin 512 mb Ram'i var ki bu konuda ace daha iyi ama ıcs destekli çıkmıyor tabiki.

son olarak değinmek istediğim nokta, her ne kadar ram iyi de olsa 800 mhz'a karşılık sony 1 ghz sunuyor ki bu devirde dual core'lar bence 1 ghz'dan aşağı çıkmaması lazım.

Bu nedenle kağıt üzerinde sola daha üstün duruyor.

• evet bende katılıyorum Sola bu fiyata alınacak en iyi telefon an itibari ile bide stoklarda olsa ((:
    Malzeme kalitesi bile gösteriyor samsung oyuncak gibi tasarım olayını ciddiye almıyor adamlar.
  • Çoğu yerde stoklarda ! morfare'yi ve hepsisony'yi tavsiye ederim. Ben erteleme taksitli bir yer arıyorum. hizlial ve teknosa erteleme olayını yapıyor ama oralarda telefon var. Yoksa 10-12 taksit ile çoğu yerden alınabiliyor telefon
  • Telefon güneş altında çok başarısız sayılmaz, net oldugunu söyleyemem ama iş görüyor..
  • quote:

Çoğu yerde stoklarda ! morfare'yi ve hepsisony'yi tavsiye ederim. Ben erteleme taksitli bir yer arıyorum. hizlial ve teknosa erteleme olayını yapıyor ama oralarda telefon var. Yoksa 10-12 taksit ile çoğu yerden alınabiliyor telefon

paralel ithalat olayından canım yandı o yüzden her siteden alışveriş yapmıyorum.
    hb stokta yoktu tedarik süreci bazı ürünlerde çok bekletiyor o yüzden oradanda almadım.
  • Aldığım Sony Center Marmara Forum'daki bu arada.
    4 tane geldiğini söyledi satıcı, Siyah ve Beyaz..

Taksit öteleme soran arkadaş vardı, Fınansbank' Kartında 3 ay öteleme yapıyorlar..
    Blg....
  • Dün eşime beyazını aldık gayet şık ve hafif sony center den net hızı gayet güzel ilk açılışta menü biraz kasar gibiydi ama sonra gayet akıcı oldu tavsiye ederim almak isteyenlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Çoğu yerde stoklarda ! morfare'yi ve hepsisony'yi tavsiye ederim. Ben erteleme taksitli bir yer arıyorum. hizlial ve teknosa erteleme olayını yapıyor ama oralarda telefon var. Yoksa 10-12 taksit ile çoğu yerden alınabiliyor telefon

paralel ithalat olayından canım yandı o yüzden her siteden alışveriş yapmıyorum.
    hb stokta yoktu tedarik süreci bazı ürünlerde çok bekletiyor o yüzden oradanda almadım.

dediğim 2 firmada Sony Yetkili satıcısı ! hepsisony'den ben alışveriş yapmadım ama duyumlarım bir problem çıkmadığı yönünde. morfare'den ise PS3 almıştım ve sorun yok

@LSG taksit ötelemeyi ben istiyorum ama söylediğin yer sanırım İstanbul'da ! Malesef gitmem mümkün değil...

• morfare telefona hediye olarak bide usb şarj cihazı veriyo şuanda 1 tam şarj doldurabiliyomuş... Biraz araştırıp ordan alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

bu telefonu alanlardan acil ınceleme beklıyorz 1000 tl ye samsung s advance buldum 768mb ram acaba advance mi alsam,gercı bır sony hastalıgı var ama kararsız kaldım
    ne dersınız?

nerede buldun acaba o fiyatı s advance'ı ??? Düşünülebilir bir model bence :D ama paralel ithalat olmadığını varsayarak söylüyorum.

gitti gidıyorda eleman dun almıs telpadan satıyordu .ama vazgectm ben samsung hep aynı model sola alıcam

• hepsı burada worlde 2 ay erteleme yapıyor 40 tl worldpuan verıyor tel 860 a gelıyor.stoklardaysa almak lazım ne dersiniz?

• vatanda %25 indirimle 820 ye falan gelir demişsiniz ama geçen sefer vatanda %25 indirim olduğunda htc one v 899 yerine 750 tl ye satılıyodu. sola da bu fiyata satılabilir.

birde bu 50gb depolama olayı nasıl oluyo. internet istiyosa int. paketindenmi gidiyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

hepsı burada worlde 2 ay erteleme yapıyor 40 tl worldpuan verıyor tel 860 a gelıyor.stoklardaysa almak lazım ne dersiniz?

superhızlı gönderıymıs 24 saatte kapıda dıyor .,

• quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN
    birde bu 50gb depolama olayı nasıl oluyo. internet istiyosa int. paketindenmi gidiyo?

Tam olarak nasıl bir işlem yapılıyorda 50 GB oluyor bilmiyorum ama, bireysel kullanımda normal üyelere 5 GB veriyor. Veri alışverişi olacağından hali ile internet bağlantısı gidecektir, paketiniz varsa paketten yoksa GPRS tarifeleri üzerinden fatura edilir.

Ayrıca hepsiburada'da stoklarda ve ürün hızlı teslimatta. Öğleden önce sipariş verin, ertesi gün gelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

Tam olarak nasıl bir işlem yapılıyorda 50 GB oluyor bilmiyorum ama, bireysel kullanımda normal üyelere 5 GB veriyor. Veri alışverişi olacağından hali ile internet bağlantısı gidecektir, paketiniz varsa paketten yoksa GPRS tarifeleri üzerinden fatura edilir.

Ayrıca hepsiburada'da stoklarda ve ürün hızlı teslimatta. Öğleden önce sipariş verin, ertesi gün gelir

Marketten Box programını indirip kaydolduğunuzda otomatik olarak 50 GB hak tanınıyor.Yeni çıkan tüm Xperia'larda böyle benim bildiğim

• telefonda micro sim mi kullanılıyor?
  • quote:

Telefonu Sony Center'dan aldım, evede yeni geldim cihaz ile.
    Çalışana Sola var mı dedim, var dedi, "Ver".. Aramızda başka dialog geçmedi.

Peşin fiyatı 900 TL dedi, 950'yi 2 takside bölerek aldım.Ucuzlayacaktır falan düşünmedim, teknoloji alırken ucuzlar mantığı bana pek uymuyor.

kazık yemişsin 870 e 12 ay taksitle verirdim sana sola yı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.