Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

@farukyavuz;
    Xperia U almak istiyorsan gönül rahatlığıyla al çünkü Sony'nin bir uygulamasıyla ücretsiz 50 GB depolama alanı yapılıyor.50+4=54 GB hafıza bana göre yeter.

hocam bu verilen depolama alanına müzik attık diyelim bu müzikleri dinlemek için hep internete bağlı olmamız gerekecek değil mi ?
  • quote:

@farukyavuz;
    Xperia U almak istiyorsan gönül rahatlığıyla al çünkü Sony'nin bir uygulamasıyla ücretsiz 50 GB depolama alanı yapılıyor.50+4=54 GB hafıza bana göre yeter.

Bu çok güzel bir şey 50yi öpüp başıma koyarım ama hocam bunun için sürekli internet paketi kullanmam gerekmeyecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

dostum dizayndan bahsedermisin biraz fotodakinden çok farklımı? iyi kötü yönleri nedir ilk bakışta?

Elde keyif verdi açıkcası, uzun süredir bekledigim icinde haz arttı...
    Fotoda biraz büyük gözüktü ama boyutları itibari ile çok beğendim, tabletvari telefonlardan hoslanmayanlar için çok ideal....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia telefonların hafızası 50 GB’a çıkıyor

Sony Ericsson Xperia kullanıcıları internetten indirdikleri fotoğraf, müzik ve videoları telefona sığdırma kaygısını artık taşımayacak. Sony Ericsson ve Box.net, Xperia akıllı telefon kullanıcılarına internette 50 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor. Kampanyaya 2012 yılsonuna kadar katılan Xperia kullanıcıları depolama hizmetinden ömür boyu ücretsiz yararlanabilecekler.

Sunulan ücretsiz internet depolama hizmeti; Xperia kullanıcılarının telefondaki müzik, resim, video dosyalarıyla diğer belgeleri internete yükleyerek dünyanın neresinde olursa olsun paylaşabilmelerini sağlıyor. Xperia kullanıcıları internete yüklenen bu dosyalara dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve Box.net uygulamasını destekleyen tüm akıllı televizyonlarla (Smart TV) istediği zaman, istediği yerden ulaşabilecek.

Anıları sonsuza kadar saklama ayrıcalığı Xperia’da

Kullanıcıların doğum günlerinden tatillere ve iş seyahatlerine kadar hayatın en önemli anlarını özelleştiren fotoğraf ile videoları internette sonsuza kadar saklamasına ve paylaşmasına izin veren yeni Sony Ericsson internet depolama hizmeti X10′la başlayan Xperia serisi tüm akıllı telefonlarda sunuluyor.

Sony Ericsson Xperia kullanıcılarının bu hizmetten ömür boyu ücretsiz yararlanmak için 2012 sonuna kadar Android Market’ten “Box for Android” uygulamasını telefonlarına indirip Box hesabına giriş yapmaları yeterli olacak.
    Bugün dünya çapında 8 milyon kullanıcı ve 100 bin şirkete hizmet veren Box, kullanıcıların internete yükledikleri dosyaları bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar gibi internete bağlı tüm cihazlarla paylaşmasına izin veriyor. 50 GB depolama alanı, yaklaşık 50 bin belge, fotoğraf ve sunumun saklanmasına izin veriyor ve böylece standart bir kullanıcının tüm depolama ihtiyacını karşılıyor.

Sony Ericsson Pazarlama Genel Müdürü Steve Walker konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Xperia akıllı telefon kullanıcılarının giderek daha fazla resim çekmesi, müzik dinlemesi ve video izlemesine bağlı olarak ellerindeki içeriği internete yükleyip diğer bilgisayarlar ve mobil cihazlarla paylaşabilmelerini istedik. Xperia ve Box, kullanıcılara istediği dosyaya istediği yerden ulaşma imkanı tanıyarak akıllı telefonları internet yaşamının ayrılmaz bir parçası yapacak.”

• Mantık olarak internet gerektiriyor.Ya PC'nin internetinden yararlanırsınız ya da internet paketi yaparsınız.
  • Bu arada tek seferde 100 MB ve günlük olarak 2 GB'dan fazlasını yükleyemiyorsunuz.
  • Anladım ama gereken paket veri'yi operatörler ücret temin etmeden sağlama gibi bir zorunluluğa nasıl tabi tutulacak ki. Keza internet hızına göre değişecek veri aktarımı da sorun çıkarabilir. Şarkının videonun ara belleğe alınırken takıntı yapması gibi. Muhtemelen bu hafızayı wifi erişimiye ücretsiz kullanabiliriz.

• quote:

Bu arada tek seferde 100 MB ve günlük olarak 2 GB'dan fazlasını yükleyemiyorsunuz.

Aynen bu şekilde. Güzel hizmet ki zaten Sony haricinde birçok firmanın bulut servisini bu şekilde kullanabiliriz. Portatif bir avantajı ise yok.

• @farukyavuz;
    Merak ettiklerini bize zaman gösterecek.
  • quote:

@farukyavuz;

Zaman ve teknolojinin değişkenligini dikkate aldığımızda güncel imkanların şu anda örnek olarak bu konunun sonucu : Telefonda ya minimum 8gb veri alanı ya da harici depolama alanı gerekli. :)
    hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

@farukyavuz;

Zaman ve teknolojinin değişkenligini dikkate aldığımızda güncel imkanların şu anda örnek olarak bu konunun sonucu : Telefonda ya minimum 8gb veri alanı ya da harici depolama alanı gerekli. :)
    hayırlısı :)

Teknoloji ışık hızıyla gelişiyor.Yakında orta segment telefonlar da 1 GB ram'den az olmayacak mesela daha neler gelecek bekleyip görücez.Zaten bu harici depolama olayını diğer firmalarda getirmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Veee nihayet Sony Xperia Sola sahibiyim....

Hayırlı olsun !
    Beyazmı aldın siyahmı ? Müzik ses seviye ve kalitesi nasıl ? Kutu içeriğinden enkran koruyucu çıkıyormu ? Çıkan kulaklıklar kulak içi tiplerdenmi ?

Çok oldu ama kusura bakma lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Hayırlı olsun !
    Beyazmı aldın siyahmı ? Müzik ses seviye ve kalitesi nasıl ? Kutu içeriğinden enkran koruyucu çıkıyormu ? Çıkan kulaklıklar kulak içi tiplerdenmi ?

Hocam ben telefonu cuma günü aldım kutudan ekran koruyucu çıkmıyor 2adet smart tag 1 adet mikrofonlu kulaklık 1 adet şarj aleti var sd kartta çıkmıyor telefon nette gram kasmıyor yüksek performans isteyee oyunların bazılarında kasma var kamerası felan oldukça iyi daha önce foto koymuştum ordan bakabilirsin şarj süresi telefonu kullandıkça artıyor ve yeterli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus48

quote:

quote:

Hayırlı olsun !

Hocam ben telefonu cuma günü aldım kutudan ekran koruyucu çıkmıyor 2adet smart tag 1 adet mikrofonlu kulaklık 1 adet şarj aleti var sd kartta çıkmıyor telefon nette gram kasmıyor yüksek performans isteyee oyunların bazılarında kasma var kamerası felan oldukça iyi daha önce foto koymuştum ordan bakabilirsin şarj süresi telefonu kullandıkça artıyor ve yeterli oluyor

Teşekkür ederim. Birde kulaklıklar, kulak içi olan tiptemi ? Telefonun dışarı verdiği müzik sesi yeterlimi ve kalitelimi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: morpheus48

quote:

quote:

Hayırlı olsun !

Teşekkür ederim. Birde kulaklıklar, kulak içi olan tiptemi ? Telefonun dışarı verdiği müzik sesi yeterlimi ve kalitelimi ?

telefonu bende görmedim ama dış sesi hakkında şu video sana fikir verecektir.
    U, Sola, Ace2 karşılaştırma

• By40bir,

Kulaklıklar kulak ici değil....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

quote:

Simi taktım rehber'i getirmedi,? İlk akıllı telefonum, dk 1 gol 1, salağa döndüm direk... Neden gelmemiştir rehber beyler?

İlk olarak şunu söyleyebilirim; telefon şıklık konusunda aşmış benim görüşüm,
    Elde duruşu harika, tam bir takım elbise telefonu, boyutlar benim beklentimi karşılıyor, ince telefon saplantısı biri olarak 9,9 mm yeterince tatmin edici.

Telefonun arka kısmına değinmek istiyorum, P U S''deki dandik hissiyat bu telefonda gelmedi, farklı bir malzeme olabilir mi bilmiyorum, ya da bana öyle geldi, tam bilemiyorum..

Hocam rehbere gir orda içe aktar diye bi seçenek çıkıcak ona tıkla simi tele kaydedersin ;) daha sonra da menü tuşuyla yedekle sürekli aynı işlemi yapmazsın :)

Eyvallah azizim, oldu, çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83
    telefonu bende görmedim ama dış sesi hakkında şu video sana fikir verecektir.
    U, Sola, Ace2 karşılaştırma

Video için teşekkür ederim

Özetlemek gerekirse ;

* Ekran görüntü kalitesi olarak ; Sola > U > Ace2
    * Ses çıkış kalitesi olarak ; Sola > U > Ace2 (Ace2 müzik değil, video ile test ediliyor)
    * Oyun performansları eşit sayılır ama, Ace2 ile daha basit bir oyun test ediliyor
    * Antutu test programına göre Sola > U > Ace2 sıralaması gerçekleşiyor
    * Web Browser olayında ise bariz, yüksek bir fark çıkıyor ve Ace2 >> Sola=U
    * Kamera'da ise Sony'lerin kalitesi ekranla birleşince çok büyük olmasada Ace2'den daha iyi gibi görünüyor

Kişisel kanaatim video'yu izledikten sonra bu yönde yanlız, web olayına çok bozuldum. İnş. Dolphin v.s browserlar ile Sony'de de problem yaşamayız...

• quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

bu telefonu alanlardan acil ınceleme beklıyorz 1000 tl ye samsung s advance buldum 768mb ram acaba advance mi alsam,gercı bır sony hastalıgı var ama kararsız kaldım
    ne dersınız?

nerede buldun acaba o fiyatı s advance'ı ??? Düşünülebilir bir model bence :D ama paralel ithalat olmadığını varsayarak söylüyorum.

• benchmarklarda 5.000 civarı puan alıyor
    5830i inin şu askerlerin kılıçları salladığı yerde 9-13 arası fps alırken sola 40 tan aşağı düşmüyor
    Ace 2 nin benchmarklarını bulamadım yakında oda gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 18 Temmuz 2012; 12:00:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.