Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: Adidas_741

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

avea uyuyor hala,bugün bir bayiye gittim,sola mı o ne dedi sonra biz sony satmıyoruz vs.vs. iyice kabak tadı verdi bu iş..

çoğu avea bayi habersiz sorduğunda sanki 1 kilo şeker istemişizde şekerin burda ne işi var der gibi bakıyorlar

ayrıca sony center elamanlarıda bi o kadar cahil bunları nasıl işe alıyorlar anlamıyorum tamam kız güzelde biz kozmetik ürünü almayacaz teknolojiden anlamıyorsa işi nedir en azından ismine aşina ol bizim öyle telefonumuz yok diyecekler nerdeyse gelecekmi gelmeyecek mi fiyatının bilmiyorlar

Suçlu o bayide bekleyen elemanlarda değil, onlara bilgilendirme yapmayan sony Türkiye sorumluluları.Bu elemanlar oturupta nette sony hangi modeli çıkarmış diye takip etme zorunlulugu yok, hadi diyelim bazıları araştırıyor, ee napacak üst yönetimi arayıpta şöle model yapmışız nezaman Türkiye'ye gelir diye mi soracak? biraz anlayışlı olun.Ayrıca Cahil diye nitelendirmekte sizin cahilliğinizi gösteriyor kusura bakmayın.

sony center avukatı geldi beyler dağılın

Evet avukatım, at gözlüğüyle bakmaya alışmışlara bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum.Sana fazla geldiyse sen bildiğin gibi takılmaya devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

avea uyuyor hala,bugün bir bayiye gittim,sola mı o ne dedi sonra biz sony satmıyoruz vs.vs. iyice kabak tadı verdi bu iş..

çoğu avea bayi habersiz sorduğunda sanki 1 kilo şeker istemişizde şekerin burda ne işi var der gibi bakıyorlar

ayrıca sony center elamanlarıda bi o kadar cahil bunları nasıl işe alıyorlar anlamıyorum tamam kız güzelde biz kozmetik ürünü almayacaz teknolojiden anlamıyorsa işi nedir en azından ismine aşina ol bizim öyle telefonumuz yok diyecekler nerdeyse gelecekmi gelmeyecek mi fiyatının bilmiyorlar

Suçlu o bayide bekleyen elemanlarda değil, onlara bilgilendirme yapmayan sony Türkiye sorumluluları.Bu elemanlar oturupta nette sony hangi modeli çıkarmış diye takip etme zorunlulugu yok, hadi diyelim bazıları araştırıyor, ee napacak üst yönetimi arayıpta şöle model yapmışız nezaman Türkiye'ye gelir diye mi soracak? biraz anlayışlı olun.Ayrıca Cahil diye nitelendirmekte sizin cahilliğinizi gösteriyor kusura bakmayın.

Evet avukatım, at gözlüğüyle bakmaya alışmışlara bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum.Sana fazla geldiyse sen bildiğin gibi takılmaya devam et.

evet bana fazla geldi

Sony sanki yılda 30 telefon çıkartıyor bu yıl çıkarttığı telefon sayısı 4 bunuda takip edemiyorsa çalışanlar bence cahildir

Muhasebeciyim işim gereği binlerce yeni çıkan kanunu takip ediyorum dikkat edin işim gereği

O işi yapıyorsan takip edeceksin sony sola geldimi diye sorunce mal mal bakmaycaksın en azından bir iki cümle kurma zekan ve kapasiten olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: o_delibas

Acaba kamerasi nasil? Cekilmis fotolar var mi?

konuya bi göz atmalısın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet bana fazla geldi

Sony sanki yılda 30 telefon çıkartıyor bu yıl çıkarttığı telefon sayısı 4 bunuda takip edemiyorsa çalışanlar bence cahildir

Muhasebeciyim işim gereği binlerce yeni çıkan kanunu takip ediyorum dikkat edin işim gereği

O işi yapıyorsan takip edeceksin sony sola geldimi diye sorunce mal mal bakmaycaksın en azından bir iki cümle kurma zekan ve kapasiten olacak

arkadaşlar bende sony center da calısıyorum , suan da sony nin bütün telefonlarını ezbere biliyorum , bu işler kendini geliştirmekle ve işini sevmekle bitiyo , o yüzden bu işte calısıyorsan biraz merak duyup araştırman gerekir

• incelikte 9.9mm ama ekran çıkıntısıylamı 9.9 mm yoksa xperia yazan alt bölümde mi 9.9 mm ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet bana fazla geldi

arkadaşlar bende sony center da calısıyorum , suan da sony nin bütün telefonlarını ezbere biliyorum , bu işler kendini geliştirmekle ve işini sevmekle bitiyo , o yüzden bu işte calısıyorsan biraz merak duyup araştırman gerekir

Merak duymayanlarında bu iş alanlarında çalıştıgını unutmamak gerek diyorum bende.Sırf merak duymuyor diye CAHİL damgası yemesini de kınıyorum.

• bugün erzurum sony center a sordum sipariş verdik en geç perşembe günü gorürsünüz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan Bilgisayar

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-sony_xperia_sola_wh-xperia-sola-cep-telefonu%28beyaz%29/productdetails.aspx?I_ID=61472

%25 indirimli günlerde cihaz 850 TL gibi bir fiyat ile satılacak ! (şimdilik; Bonus,Axess,Advantage %8 indirim ile 976 TL)

Hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-sola/productDetails.aspx?productId=telcepericesola&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICESOLA-B

899 TL gibi bir fiyata satılıyor ve çoğu karta peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor

Morfare

http://www.morfare.com/asp/product/5820/Sony-Xperia-Sola-Beyaz-Android-Akilli-Cep-Telefonu

899 TL gibi bir fiyata satılıyor ve Sony CP-ELS Taşınabilir Güç kaynağı hediye !
    Peşin fiyatına; Bonus 10 taksit / World 8 taksit / Asyacard 12 taksit yapıyor

Hepsi Sony

http://www.hepsisony.com/?urun-4572-Sony-Xperia--MT27I-W--Xperia-Sola.html

899 TL gibi bir fiyata satılıyor ve çoğu karta peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor, kargo ise bedava

Teknosa, Gold, Bimeks mağazalarında ise henüz satış yok !

• bir kaç aydır telefon arıyorum. teknoloji konusunda da baya geriyimdir. en son kullandığım bilgisayarımın ekran kartı agp idi senesini hatırlamıyorum bile. hele androiddir tablettir akıllı telefondur hiç alakam yoktu. okulda kalıp ders çalışırken internet lazım olmaya başlayınca tablet alayım demiştim. onu da abim söyledi. yoksa 10 kiloluk laptopu yanımda taşıyacaktım. ama telefonumda da sıkıntılar başlayınca akıllı telefon alayım dedim. telefon deyince eski alışkanlık sonylere yöneldim. ilk ilgimi çeken telefon ray oldu. ama biraz inceleyip ihtiyaçları düşününce ekran ufak dedim. arc s alayım dedim ama o kadar para verince p alayım dedim baktım o kadar çıktık madem öyle s olsun dedim baktım 1600 e gelmişiz. geri arc s almaya karar verdim. onun da kendi hafızası ufak dediler falan velhasıl ray ile başlayıp bu telefona kadar geldim. ama haala da ekran boyutu konusunda tereddütüm var. 3.7" döküman okurken yeter mi emin değilim.
    ayrıca akıllı telefon hakkında hiç birşey bilmeyen ben telefon tezgahtarlarından 2 ayda daha çok bilgi edindim. tamam piyasada olmayan telefonu bilmezsin. sattığın telefonu da mı bilmezsin arkadaş. hele bi tanesi xperia s ilk çıktığında 1200 dedi. hem de türkcell bayiğinde. dedim bak hocam yanlış olmasın. yok doğrudur bilmem ne. hemen ver dedim o zaman. gitti. elinde kutuyla geldi. kartı verecem 1600 dedi. bir de kaça bölüyüm diye de soruyor. aynı eleman htc one v için de 1400 demişti. başka bir tanesi u için hafıza kartı takıldığına dair iddialaştı falan. bazısı biliyor bazısı da benden bile bilgisiz. bu cahillik değil ama yaptığın işe müşteriye saygısızlık. en azından sattığın ürünün fiyatını ve belli başlı özelliklerini bil. çok içimde kalmışsa demek ki.
    bu arada bu aveanın sattıklarında avea rom falan yüklü oluyor mu? ne olduğunu bilmiyorum ama yüklü olmasa daha iyi olurmuş galiba.
    bu da hayatımın ilk forum yazısı olarak tarihe geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Vatan Bilgisayar

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-sony_xperia_sola_wh-xperia-sola-cep-telefonu%28beyaz%29/productdetails.aspx?I_ID=61472

%25 indirimli günlerde cihaz 850 TL gibi bir fiyat ile satılacak ! (şimdilik; Bonus,Axess,Advantage %8 indirim ile 976 TL)

Hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-sola/productDetails.aspx?productId=telcepericesola&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICESOLA-B

899 TL gibi bir fiyata satılıyor ve çoğu karta peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor

Morfare

http://www.morfare.com/asp/product/5820/Sony-Xperia-Sola-Beyaz-Android-Akilli-Cep-Telefonu

899 TL gibi bir fiyata satılıyor ve Sony CP-ELS Taşınabilir Güç kaynağı hediye !

Hepsi Sony

899 TL gibi bir fiyata satılıyor ve çoğu karta peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor, kargo ise bedava

Hocam vatan stoksuz girmiş şuan da bence stoklara gelince fiyata da bi ayar çekerler çünkü piyasaya göre uçuk olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maf60

bir kaç aydır telefon arıyorum. teknoloji konusunda da baya geriyimdir. en son kullandığım bilgisayarımın ekran kartı agp idi senesini hatırlamıyorum bile. hele androiddir tablettir akıllı telefondur hiç alakam yoktu. okulda kalıp ders çalışırken internet lazım olmaya başlayınca tablet alayım demiştim. onu da abim söyledi. yoksa 10 kiloluk laptopu yanımda taşıyacaktım. ama telefonumda da sıkıntılar başlayınca akıllı telefon alayım dedim. telefon deyince eski alışkanlık sonylere yöneldim. ilk ilgimi çeken telefon ray oldu. ama biraz inceleyip ihtiyaçları düşününce ekran ufak dedim. arc s alayım dedim ama o kadar para verince p alayım dedim baktım o kadar çıktık madem öyle s olsun dedim baktım 1600 e gelmişiz. geri arc s almaya karar verdim. onun da kendi hafızası ufak dediler falan velhasıl ray ile başlayıp bu telefona kadar geldim. ama haala da ekran boyutu konusunda tereddütüm var. 3.7" döküman okurken yeter mi emin değilim.
    ayrıca akıllı telefon hakkında hiç birşey bilmeyen ben telefon tezgahtarlarından 2 ayda daha çok bilgi edindim. tamam piyasada olmayan telefonu bilmezsin. sattığın telefonu da mı bilmezsin arkadaş. hele bi tanesi xperia s ilk çıktığında 1200 dedi. hem de türkcell bayiğinde. dedim bak hocam yanlış olmasın. yok doğrudur bilmem ne. hemen ver dedim o zaman. gitti. elinde kutuyla geldi. kartı verecem 1600 dedi. bir de kaça bölüyüm diye de soruyor. aynı eleman htc one v için de 1400 demişti. başka bir tanesi u için hafıza kartı takıldığına dair iddialaştı falan. bazısı biliyor bazısı da benden bile bilgisiz. bu cahillik değil ama yaptığın işe müşteriye saygısızlık. en azından sattığın ürünün fiyatını ve belli başlı özelliklerini bil. çok içimde kalmışsa demek ki.
    bu arada bu aveanın sattıklarında avea rom falan yüklü oluyor mu? ne olduğunu bilmiyorum ama yüklü olmasa daha iyi olurmuş galiba.

Sana mesaj attım ona bak sana yardımcı olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

quote:

Vatan Bilgisayar

Hepsiburada

Morfare

Hepsi Sony

Hocam vatan stoksuz girmiş şuan da bence stoklara gelince fiyata da bi ayar çekerler çünkü piyasaya göre uçuk olmuş :)

Vatan o parayla o telefonu satamaz, sözde indirim yaparlar gerçek fiyatından biraz geriye düşer ve telefonun piyasasını bilmeyen müşterilerde sazan gibi atlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maf60

bir kaç aydır telefon arıyorum. teknoloji konusunda da baya geriyimdir. en son kullandığım bilgisayarımın ekran kartı agp idi senesini hatırlamıyorum bile. hele androiddir tablettir akıllı telefondur hiç alakam yoktu. okulda kalıp ders çalışırken internet lazım olmaya başlayınca tablet alayım demiştim. onu da abim söyledi. yoksa 10 kiloluk laptopu yanımda taşıyacaktım. ama telefonumda da sıkıntılar başlayınca akıllı telefon alayım dedim. telefon deyince eski alışkanlık sonylere yöneldim. ilk ilgimi çeken telefon ray oldu. ama biraz inceleyip ihtiyaçları düşününce ekran ufak dedim. arc s alayım dedim ama o kadar para verince p alayım dedim baktım o kadar çıktık madem öyle s olsun dedim baktım 1600 e gelmişiz. geri arc s almaya karar verdim. onun da kendi hafızası ufak dediler falan velhasıl ray ile başlayıp bu telefona kadar geldim. ama haala da ekran boyutu konusunda tereddütüm var. 3.7" döküman okurken yeter mi emin değilim.

Şimdi döküman okumak için bu ekran küçük gelecektir note ve s2 benzeri ekranlı 4.3" en az boyutlu ekranlar sizin için daha iyi olur

Küçük ekranda aslında sorun olmaz sonuçta ben ace mde dahi nette gezinebiliyorum gerektiğinde yakınlaştırma yapıp gerekli bölgeyi okuyup kaydırırsınız ama bir note ekranı kadar rahat olmaz ama iş görür

tezgahtarlara pek güvenmeyin satıncaya kadar var olmadığını anladığınızda telefonu almanızla kalırsınız

ALCATEL ONE TOUCH 995 4.3 inç

Motorola ATRIX 4.00 inç

ekran olarak solada iş görür alternatif olarak söylediklerimede göz atmanızda fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 17 Temmuz 2012; 20:06:13 >

• Telefonu edinen arkadaşlar kulaklıkla müzik performansı konusunda bi değerlendirme yapabilir mi acaba ? Şuan neo kullanıyorum müzik konusunda hiç memnun değilim... Sola iyiyse almayı düşünüyorum..
  • quote:

%25 olmadığı sürece vatanın fiyatları gayet normal (kendilerine göre) 1060 TL indirimsiz fiyatı %25 indirim uygulanırsa 848 TL yapıyor. Vatanın normal fiyat stratejisi yanii, kdv bizden kampanyası ile piyasa fiyatlarına inerler, %25 ile piyasadan %5 gibi bir indirimle satarlar...
  • quote:

quote:

%25 olmadığı sürece vatanın fiyatları gayet normal (kendilerine göre) 1060 TL indirimsiz fiyatı %25 indirim uygulanırsa 848 TL yapıyor. Vatanın normal fiyat stratejisi yanii, kdv bizden kampanyası ile piyasa fiyatlarına inerler, %25 ile piyasadan %5 gibi bir indirimle satarlar...

Bence indirimsiz fiyatı da bu olmamalı..Değiştirirler diye tahmin ediyorum sony'ler de standart bi fiyatlandırma var çünkü... Ama vatan indirimlerinde sürekli gösterdiği fiyatı göstermez zaten yüksek gösterip indirim yapar ki belli bi zamandır % 25 indirimlere de ara verdi söz de % 50 ye kadar indirimler diye bişiler yaptı ama tutmadı :) İnş 850 altında olur ve biraz uyguna alınabilir hocam...

• @waspsich

NEO'mu kullanıyorsun ? Bende NEO kullanıyordum ve çok neğenerek almıştım ve memnundum. Sırf dahili hafızasının 320 MB olmasından dolayı sattım cihazı. 5GB dahili hafıza hayli hayli işimi görecek + hafıza kartı tabiki. Sola'da beni tek üzen HDMi çıkışı olmaması
  • Hoş bir tasarımı var telefonun.
  • quote:

@waspsich

NEO'mu kullanıyorsun ? Bende NEO kullanıyordum ve çok neğenerek almıştım ve memnundum. Sırf dahili hafızasının 320 MB olmasından dolayı sattım cihazı. 5GB dahili hafıza hayli hayli işimi görecek + hafıza kartı tabiki. Sola'da beni tek üzen HDMi çıkışı olmaması

Birde Sony'nin;

Xperia telefonların hafızası 50 GB’a çıkıyor

Sony Ericsson Xperia kullanıcıları internetten indirdikleri fotoğraf, müzik ve videoları telefona sığdırma kaygısını artık taşımayacak. Sony Ericsson ve Box.net, Xperia akıllı telefon kullanıcılarına internette 50 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor. Kampanyaya 2012 yılsonuna kadar katılan Xperia kullanıcıları depolama hizmetinden ömür boyu ücretsiz yararlanabilecekler.

Bu uygulama hafıza kartı desteği olmayan Xperia U'yu da alınabilir kılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Temmuz 2012; 20:37:12 >

• Veee nihayet Sony Xperia Sola sahibiyim....
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.