Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB'den almaktan son anda vazgeçtim, şimdi bu adamlar telefonu tedarik edemeyip günlerce bana getiremeyecekler, can sıkıntısı...

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar sony centerlarda satışa başlamış. fiyatı 899 tl. taksitle....

Diğer konu altında Sony Center'a geldiğini belirtmiş arkadaş, yarın bakayım, bulursam alırım mağazadan.
  • bizim avea bayisine yalnız 1 tane göndermişlerdi onu inceledim biraz bana çokta hızlı gelmedi açıkcası cihaz. xperia arc daha seri çalışıyo ikisine bakınca. geliş fiyatı 820 tlydi 900e verdik oda gitti. stok durumunu sordurduk stoklar tükenmiş dendi bize. bende bekliyodm fakat pekte istediğim gibi çıkmadı bence.
  • Hepsiburada'da telin fiyatı 898 lira umarım yakın zamanda indirime girer.
  • Malatya' da hangi Avea bayii??
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

bizim avea bayisine yalnız 1 tane göndermişlerdi onu inceledim biraz bana çokta hızlı gelmedi açıkcası cihaz. xperia arc daha seri çalışıyo ikisine bakınca. geliş fiyatı 820 tlydi 900e verdik oda gitti. stok durumunu sordurduk stoklar tükenmiş dendi bize. bende bekliyodm fakat pekte istediğim gibi çıkmadı bence.

Malatya' da hangi Avea bayii??
  • benim anlamadığım cihazı nasıl hızlı bulmazlar aynı özellikteki u yağ gibi akıyordu arcdan çok daha hızlı bu cihazlar lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

benim anlamadığım cihazı nasıl hızlı bulmazlar aynı özellikteki u yağ gibi akıyordu arcdan çok daha hızlı bu cihazlar lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin

1 Ghz Dual Core ile nasıl yavaşsa bende anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

benim anlamadığım cihazı nasıl hızlı bulmazlar aynı özellikteki u yağ gibi akıyordu arcdan çok daha hızlı bu cihazlar lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin

Siz iyi misiniz?Telefondan anladığından emin misiniz?1GHz çift çekirdekli işlemci nasıl yavaş olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Temmuz 2012; 0:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOPHiS_AKi_TAi

quote:

bizim avea bayisine yalnız 1 tane göndermişlerdi onu inceledim biraz bana çokta hızlı gelmedi açıkcası cihaz. xperia arc daha seri çalışıyo ikisine bakınca. geliş fiyatı 820 tlydi 900e verdik oda gitti. stok durumunu sordurduk stoklar tükenmiş dendi bize. bende bekliyodm fakat pekte istediğim gibi çıkmadı bence.

Malatya' da hangi Avea bayii??

nasıl yani kutuyu açtınız ve açık kutu ürün sattınız müşteride bunu aldı

Not. daha önce bu bana ders oldu açılmış kutu ürün aldım artık açılmış kutu hiçbirşey almam nasıl alan kişi kabul etti anlamadım teşhire girer o ürün

• quote:

Bu dediğin mümkün değil bunu ben bile söylemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

xperia arc Tek çekirdekli 1ghz ile nasıl Sola dan hızlı olabilir mümkünatı yok :)
    xperia arc ve xperia arc S ile 400mhz lik fark oldugu halde Xperia arc s gözle grülür biçimde hızlıyken Sola nın 1 Ghz çift çekirdeğiyle yavas olamaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Temmuz 2012; 8:04:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Beyler bişey sorcam lütfen cevaplayın bu android 2.3 ram de 200 mb yiyormuş android 4 ise 400 mb yiyormuş doğru mu acaba

bizaz önce arkadaşın galaxy S2 sinde baktım ICS 4.0.3 yüklemiş 468 mb kullanılan, 688mb toplam bellek diyor cihaz 1gb ramli diye biliyorum ama nedense öyle yazıyordu.
  • dün akşam avea bayisine gittim sordum,
    cihazı duyduk, ama daha tanıtımı yapılmadı, fiyatı belli değil, stoklarda yokmuş dedi..
    bu dört cümleden sonra o bayiye bir daha uğranmaz..
  • ram olayına pek takılmayın ace 290 mb ram var bunu max 150 ye sabitliyorum 140mb boşta 100 mb boşta olması bile yeterli oyunda filan zaten sistemi boşaltıyor kullanım düşüyor
    s2 ile karşılaştırmayın 1gb ram olduğu için belkide tüm sistem arka planda çalışıyor hazır bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

HB'den almaktan son anda vazgeçtim, şimdi bu adamlar telefonu tedarik edemeyip günlerce bana getiremeyecekler, can sıkıntısı...

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar sony centerlarda satışa başlamış. fiyatı 899 tl. taksitle....

Diğer konu altında Sony Center'a geldiğini belirtmiş arkadaş, yarın bakayım, bulursam alırım mağazadan.

http://www.morfare.com/asp/product/5820/Sony-Xperia-Sola-Beyaz-Android-Akilli-Cep-Telefonu

+ Sony CP-ELS taşınabilir güç kaynağı hediye !

• quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Beyler bişey sorcam lütfen cevaplayın bu android 2.3 ram de 200 mb yiyormuş android 4 ise 400 mb yiyormuş doğru mu acaba

bizaz önce arkadaşın galaxy S2 sinde baktım ICS 4.0.3 yüklemiş 468 mb kullanılan, 688mb toplam bellek diyor cihaz 1gb ramli diye biliyorum ama nedense öyle yazıyordu.

1GB ram olsa dahi, toplam ram miktarını asla 1GB olarak göstermez. 668MB değeri doğrudur, yani kullanıcıya toplam o kadar ram ayrılmıştır ve geri kalanını sistem peşin peşin kendisine ayırır. 512MB ram olan NEO telefonumda toplam ram miktarıda 320MB gibi bir şeydi, geri kalanını sistem sizle paylaşmıyor bile

NEO'ya ICS yüklemiştim, 120MB civarı boş ram kalsın hiçde sorun olmuyor. Sola alacağım ve ISC çıkar çıkmaz kuracağım. Önemli olan nokta uygulama v.s kurup 120MB civarı bir ram miktarının altına düşerseniz o zaman bahsedilen kasmalar meydana geliyor. Telefona sadece ISC kurun deneyin bakın bakalım kasma oluyormu. 2.3'den fazla ram yediği aşikar tabikide, aynı sayıda uygulamayı ICS ile kullanırsanız, ram daha alt seviyelerde olacaktır.

• ben Ics nin kullandığı ram açısından SII örneğini yazdım belkide arkaplanda çalışan uygulama sayısı fazladır bilemiyorum.
    açıkçası android tel. kullanmadım henüz sola ile giriş yapmayı düşünüyorum.
  • Acaba kamerasi nasil? Cekilmis fotolar var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

avea uyuyor hala,bugün bir bayiye gittim,sola mı o ne dedi sonra biz sony satmıyoruz vs.vs. iyice kabak tadı verdi bu iş..

çoğu avea bayi habersiz sorduğunda sanki 1 kilo şeker istemişizde şekerin burda ne işi var der gibi bakıyorlar

ayrıca sony center elamanlarıda bi o kadar cahil bunları nasıl işe alıyorlar anlamıyorum tamam kız güzelde biz kozmetik ürünü almayacaz teknolojiden anlamıyorsa işi nedir en azından ismine aşina ol bizim öyle telefonumuz yok diyecekler nerdeyse gelecekmi gelmeyecek mi fiyatının bilmiyorlar

Suçlu o bayide bekleyen elemanlarda değil, onlara bilgilendirme yapmayan sony Türkiye sorumluluları.Bu elemanlar oturupta nette sony hangi modeli çıkarmış diye takip etme zorunlulugu yok, hadi diyelim bazıları araştırıyor, ee napacak üst yönetimi arayıpta şöle model yapmışız nezaman Türkiye'ye gelir diye mi soracak? biraz anlayışlı olun.Ayrıca Cahil diye nitelendirmekte sizin cahilliğinizi gösteriyor kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adidas_741

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

avea uyuyor hala,bugün bir bayiye gittim,sola mı o ne dedi sonra biz sony satmıyoruz vs.vs. iyice kabak tadı verdi bu iş..

çoğu avea bayi habersiz sorduğunda sanki 1 kilo şeker istemişizde şekerin burda ne işi var der gibi bakıyorlar

ayrıca sony center elamanlarıda bi o kadar cahil bunları nasıl işe alıyorlar anlamıyorum tamam kız güzelde biz kozmetik ürünü almayacaz teknolojiden anlamıyorsa işi nedir en azından ismine aşina ol bizim öyle telefonumuz yok diyecekler nerdeyse gelecekmi gelmeyecek mi fiyatının bilmiyorlar

Suçlu o bayide bekleyen elemanlarda değil, onlara bilgilendirme yapmayan sony Türkiye sorumluluları.Bu elemanlar oturupta nette sony hangi modeli çıkarmış diye takip etme zorunlulugu yok, hadi diyelim bazıları araştırıyor, ee napacak üst yönetimi arayıpta şöle model yapmışız nezaman Türkiye'ye gelir diye mi soracak? biraz anlayışlı olun.Ayrıca Cahil diye nitelendirmekte sizin cahilliğinizi gösteriyor kusura bakmayın.

sony center avukatı geldi beyler dağılın

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.