Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık htc one v ye yol göründü ace 2 de 900 seviyesinden girceğine göre one v artık hayatta satamaz o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Ellerinde varsa bugün kargoya verirler,yarın elinde olur.Bende alacağım fakat kararsızım fiyatlar düşer diye.

Fiyat zaten düşecektir ama hergün yeni modeller çıkıyor, o mantıkla gidersek telefon alamayız.
    Haftalarca bekledim bu telefonu, neredeyse görmeden, internetten alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

quote:

Orijinalden alıntı: farfarax

Xperia u ve p de türkcellde çıktığı fiyatla satışa girdi her yerde. Niye sola hb ye 850den satılsin ki ?
    Bir de sorum var avea dan bunu taksitle alabiliyor muyuz hic bi tarife falan almadan ?

863 TL peşin HB fiyatı söylemiştim inanmamıştınız.
    Elektronik marketlerede gelsin bu fiyat 850 civarı olacaktır.

Yok inanmamaktan degil sadece sormuştum. pek bilmiyorum bu olayları :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSG

quote:

Ellerinde varsa bugün kargoya verirler,yarın elinde olur.Bende alacağım fakat kararsızım fiyatlar düşer diye.

Fiyat zaten düşecektir ama hergün yeni modeller çıkıyor, o mantıkla gidersek telefon alamayız.
    Haftalarca bekledim bu telefonu, neredeyse görmeden, internetten alacağım.

Aldığın zaman güzel bi güncelleme bekliyoruz hocam
  • avea nın kampanyasını mı beklesek yoksa HB den alsakmı bilemedim
  • hizlial'da stok bekliyorum şimdi al kasımda öde... Fiyat en fazla 50-60 düşer, bu telefon 500-600 olacak değil sonuçta. Bir arkadaşımda demiş, telefon fiyatının düşmesini beklersek, telefon alamayız diye, çok doğru. Bekle bekle bekle fiyat düşsün, yeni telefon çıksın bu sefer onu alacağım diye yine bekle Böyle iyi, hizlial stoklara koysun hemen alacağım en beyazından
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

avea nın kampanyasını mı beklesek yoksa HB den alsakmı bilemedim

Alma hocam Avea'dan. Ders olsun onlara, daha telefonu bilmiyorlar birde satış yapacaklar. Git paşa paşa taksitin dibine vura vura HB veya başka yerden al. Avea en fazla 4-5 taksit yapıyor . Birde taksitte önemli değil ama, telefonu bile bilmeyen kişilerin telefondan para kazanmalarını istemiyorum artık. Bu işi bilenler yapsın...

• Bu arada Hepsiburada'nında bu kadar hızlı davranması gerçekten takdir edilesi..
    İş'teyim internet hepsiburadayı doğru açamıyor, alamadım hala..
    Şimdi olmadı, akşam bitiriyorum işi..
  • Arkadaşlar hepsiburadaya stoklarında olup olmadığını sordum.Yarın gün içerisinde stoklarına girecekmiş.Ayrıca hb beni çok şaşırttı,attığım mesaja 5 dk içerisinde cevap verdiler.
  • quote:

Arkadaşlar hepsiburadaya stoklarında olup olmadığını sordum.Yarın gün içerisinde stoklarına girecekmiş.Ayrıca hb beni çok şaşırttı,attığım mesaja 5 dk içerisinde cevap verdiler.

Müthiş haber Teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için.
  • quote:

Arkadaşlar hepsiburadaya stoklarında olup olmadığını sordum.Yarın gün içerisinde stoklarına girecekmiş.Ayrıca hb beni çok şaşırttı,attığım mesaja 5 dk içerisinde cevap verdiler.

Bigi için teşekkürler !

HB yaklaşık 1 sene önce deposunu v.s değiştiriyordu, siparişini 4 ay bekleyen veya benim gibi 3 ay sipariş bekleyenlerde olmuştu. Sistemlerini, depoyu v.s güncelledikten sonra gerçekten HB övgüyü hak edecek kadar güzel işler yapıyor !

hizlial hadi be bende sizi bekliyorum

• Yurt dışından alınan cihazların Türkiyede garantisi olup olmadığını öğrenmek için Sony mobile'a mail atmıştım bu cevabı verdiler. Benim bildiğim cihazın garantisini kabul etmiyor servisler. Sony böyle diyor. sizin tecrübeniz oldu mu ? (Allah Düşürmesin)

"Telefonunuzun Garanti belgesinde belirtilen “Garantinin Coğrafi Kapsamı” konusunda sizi bilgilendirmek isteriz.

Eğer Ürünü, Avrupa Ekonomik Alanı'na (EEA) üye olan ülkelerinin birinden veya İsviçre’den veya Türkiye Cumhuriyetinden satın aldıysanız ve bu Ürün EEA veya İsviçre veya Türkiye’de satılmakta ise, Ürününüzü herhangi bir EEA ülkesi veya İsviçre veya Türkiye’de, bu Ürünün tamamen aynısının yetkili bir Sony Ericsson dağıtıcısı tarafından bu ülkelerde satılıyor olması halinde, Ürününüzün servise ihtiyaç duyduğu ülkede geçerli olan garanti koşulları kapsamında servise götürebilirsiniz.

Bulunduğunuz ülkede, Ürününüzün satılıp satılmadığını saptamak için lütfen yerel Sony Ericsson Çağrı Merkezi'ni arayın. Lütfen belirli servislerin, Ürününüzü satın aldığınız ülke dışında verilemiyor olabileceğini göz önünde bulundurun, örneğin, ürününüzün diğer ülkelerde eş değer olarak satılan ürünlerden farklı, harici veya dâhili parçaları olması sebebiyle servis verilemiyor olabilir. Bunlara ek olarak lütfen, bazı zamanlarda SIM kilitli Ürünlerin tamirinin mümkün olmadığını unutmayın."

• ben SONY cihazlar için avrupadan gelenler konusunda uluslararası 1 yıl garanti olayını su sekıl dusunmustum.
    Sony artık sony erıcsson degıl ve sony'nin de turkıye servısı ve sanayısı var sony adında bu yuzden garantısı gecebılır dıye dusunmustum
  • Vallahi HB 860 ise bu cihaz olası bir Vatan kampanyasında (oraya da geldiğinde) 800e satılır diyorum. Ben 750-800 arası istiyorum :D

edit : havaleye 860 normal fiyat : 900

al sana havalelik olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 16 Temmuz 2012; 18:50:01 >
  • Arada derede kaldım yahu, alsam mı beklesem mi?
    1- Cihazı görmedim daha, elimize bile almadık..Patlamasın?
    2- Teknomarketlerde 800-850'den çıkarsa arada fiyat farkı olmuş oluyor?
  • Tam 7 dk'dır, çağrı merkezine ulaşmaya çalışıyorum HB'da..Ödeme seçeneklerinde anlaşılmayan bir durum var;
    Hem 2 taksit seçebiliyorum, hemde 13 taksitten başlayan ödeme taksit seçecenği gösteriyor, ss alamadım, anlayan var mı ordaki mevzuu.
    2 taksit ile almak istiyorum, fakat yukardaki kutuda 13 taksitten başlıyor, hesapla dediğimde 13X76 TLolarak getiriyor???
  • Beyler bişey sorcam lütfen cevaplayın bu android 2.3 ram de 200 mb yiyormuş android 4 ise 400 mb yiyormuş doğru mu acaba
  • Telefonda u da olduğu gibi avea rom olayı falan varmı ? bilen varmı?
  • bu telefonu alanlardan acil ınceleme beklıyorz 1000 tl ye samsung s advance buldum 768mb ram acaba advance mi alsam,gercı bır sony hastalıgı var ama kararsız kaldım
    ne dersınız?

• bu telefonu alanlardan acil ınceleme beklıyorz 1000 tl ye samsung s advance buldum 768mb ram acaba advance mi alsam,gercı bır sony hastalıgı var ama kararsız kaldım
    ne dersınız?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.