Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

quote:

Orijinalden alıntı: KRAMER25

arkadaşlar ben sordum üsküdar avea bayisine geldi abi şu an bizde kutusunda bekliyor kampanya uygulamasını bekliyoruz dedi.şu an fiyatı 899 lira dedi ama satışımız daha başlamadı aveadan yazı bekliyoruz dediler.

Vaaaay be 899'a gelirse bu kesinlikle Türkiye'de satış rekorları kırar.
    900 liraya aynı özellikte bir telefon yok. Eğer Sola'ya bi video inceleme lutfederse DH, kesinlikle F/P ödülünü alır.

899 piyasa fiyatı olarak gelirse 760-800e alternatif mağazalardan alınırrrrrr :)

760 800 olursa bu telefonu almak farz olur hay gözünü sevdiğim sar değeri sende 1.0 ın altında olaydın iyidiiiiii

• Sar'i falan geçtim ben yeterki bı gelsinde görelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 15 Temmuz 2012; 19:35:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea uyuyor hala,bugün bir bayiye gittim,sola mı o ne dedi sonra biz sony satmıyoruz vs.vs. iyice kabak tadı verdi bu iş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

avea uyuyor hala,bugün bir bayiye gittim,sola mı o ne dedi sonra biz sony satmıyoruz vs.vs. iyice kabak tadı verdi bu iş..

çoğu avea bayi habersiz sorduğunda sanki 1 kilo şeker istemişizde şekerin burda ne işi var der gibi bakıyorlar

ayrıca sony center elamanlarıda bi o kadar cahil bunları nasıl işe alıyorlar anlamıyorum tamam kız güzelde biz kozmetik ürünü almayacaz teknolojiden anlamıyorsa işi nedir en azından ismine aşina ol bizim öyle telefonumuz yok diyecekler nerdeyse gelecekmi gelmeyecek mi fiyatının bilmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

avea uyuyor hala,bugün bir bayiye gittim,sola mı o ne dedi sonra biz sony satmıyoruz vs.vs. iyice kabak tadı verdi bu iş..

çoğu avea bayi habersiz sorduğunda sanki 1 kilo şeker istemişizde şekerin burda ne işi var der gibi bakıyorlar

ayrıca sony center elamanlarıda bi o kadar cahil bunları nasıl işe alıyorlar anlamıyorum tamam kız güzelde biz kozmetik ürünü almayacaz teknolojiden anlamıyorsa işi nedir en azından ismine aşina ol bizim öyle telefonumuz yok diyecekler nerdeyse gelecekmi gelmeyecek mi fiyatının bilmiyorlar

teknomarket elemanları genelde teknolojiden bihaberler.
    bir ürün soruyorum bilmiyor.
    ben adama özelliğini anlatıyorum hadi ya o özellikte mi varmış diyor.
    ya biz herşeye fazla burnumuzu sokuyoruz, yada bu t.markerlerde çalışanlar boşuna yaşıyorlar.

• Bende sordum bugün bi bayiye telefonu orda çalışan bi bayan ( çok tatlıydı içim gitti ) telefon hakkında bilgileri olduğunu ancak henüz gelmediğini söylediler fiyat sordum henüz bilmiyoruz ama 900 seviyesinde geleceğini tahmin ediyoruz dedi numaramı istedi telefon geldiğinde biz sizi bilgilendireceğiz dedi ve 1 hafta içinde geleceğini söyledi. En azından biraz anlayan insanlar vardı bu işten telefonu alırsam o bayiden alacağım. Ama cidden çok bekletti telefon neden böyle yaptılar anlamış değilim.
  • estetik açısından 5 üzerinden 0 veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

estetik açısından 5 üzerinden 0 veriyorum

bende 5 üzerinden 10 veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Bende sordum bugün bi bayiye telefonu orda çalışan bi bayan ( çok tatlıydı içim gitti ) telefon hakkında bilgileri olduğunu ancak henüz gelmediğini söylediler fiyat sordum henüz bilmiyoruz ama 900 seviyesinde geleceğini tahmin ediyoruz dedi numaramı istedi telefon geldiğinde biz sizi bilgilendireceğiz dedi ve 1 hafta içinde geleceğini söyledi. En azından biraz anlayan insanlar vardı bu işten telefonu alırsam o bayiden alacağım. Ama cidden çok bekletti telefon neden böyle yaptılar anlamış değilim.

Hocam o bayiden alma sebebiniz ilgilendikleri icin mi yoksa kadin var diye mi
    telefonu aldıgınızda güzel bir inceleme bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hafta ici artık rafa koysunlar, valla belkemekten yoruldum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus48

telefonu aldım beyler.ele felan çok güzel oturuyo.hafif telefon.oldukça şık.bu arada avea daki adamın söylediğine göre tr'de 100 tane varmış şu an.3 tane bursada varmış.tekini aldım.

Kardeş bi iki fotoğraf koydun gittin biraz ayrıntı bekliyoruz oyun performansı nasıl mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaddargadir67

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Orijinalden alıntı: gaddargadir67

sola yı almaya niyetlenmiştim baya ama şu videoyu izleyince fikrim degişti açıkçası. Ace 2 nin web browsing i daha bi Smooth geldi bana.. Sosyal agları cok kullanan ve nette gezinmeyi seven biri olarak bi anda Ace 2 ye yöneldim diyebilirim.(her ne kadar sony nin tasarımını ve UI ini begensemde)

http://www.youtube.com/watch?v=wCRkQuNgajU

Ace 2 1 ay sonra tüm Türkiye'ye yayılacak, 1 ay bekleyebilecek misin?

video yu izlediysen sende farketmişssindir Ace 2 de herşey daha akıcı. 900 lira veriyoruz sonuçta gözümle gördükten sonra Samsung alacagım gibi şu dakka itibariyle.(tekrar belirteyim sony nin UI i ve tasarımı aklımı çelen tek nokta şu anda)

video ya bakınca samsung gerçekten çok kalitesiz duruyor dış görünüm açısından.
    ayrıca ekran görüntüsünde sola oldukça kaliteli ace2 de browser daha hızlı hareket ediyor ama ekran çok mat, U bile daha net bi ekrana sahip
    internete giren biri bunları dikkate almalı
    ses farkı da sola da kendini gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Evladı

cihaz hepsiburada'ya düşmüşpeşinde 863-TL.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-sola/productDetails.aspx?productId=telcepericesola&categoryId=371946#Gorseller

Daha avea da bulamadık telefonu hb ya düşmüş güzel oldu bu :D tekno marketlere ne zaman gelir acaba biliyorum bu nasıl zihniyet diyeceksiniz ama ben şu internetten alışveriş konusuna hala sıcak değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: farfarax

Xperia u ve p de türkcellde çıktığı fiyatla satışa girdi her yerde. Niye sola hb ye 850den satılsin ki ?
    Bir de sorum var avea dan bunu taksitle alabiliyor muyuz hic bi tarife falan almadan ?

863 TL peşin HB fiyatı söylemiştim inanmamıştınız.
    Elektronik marketlerede gelsin bu fiyat 850 civarı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsan Evladı

cihaz hepsiburada'ya düşmüşpeşinde 863-TL.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-sola/productDetails.aspx?productId=telcepericesola&categoryId=371946#Gorseller

Güzel haber, alsam mı ne yapsam bilemedim?
    Telefonu görmedik daha :)
    Fiyatta güzel..

Alsam kaç günde gelir bu arada?

İstanbul

• 3 Güne gelir.
  • Arkadaş hepsiburada dan telefon spariş etmişti 6 saatte geldi 3 gün biraz fazla dedin sanki
  • hızlı teslimat yoksa en erken ertesi gün gelir tedarikçiden temin süresine bakar o iş açıkçası.
  • Ellerinde varsa bugün kargoya verirler,yarın elinde olur.Bende alacağım fakat kararsızım fiyatlar düşer diye.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.