Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım sorun çıkarmaz ve U daki hafıza ksıtlaması bunda olmadığı için daha avantajlı bir seçim olur bizim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Dokunmadan dokunmatik tıklama işlemi yapmıyor,mesela web browserde sayfayı aşağı yukarı hareket etmesini sağlıyor.Aynı şey menülerdede geçerlidir.

yanlışlıkla - ye bastım

böyle daha mantıklı pratikte görmek lazım telefon sanki kara borsa
  • cihazı tr bandrollü gören olmadı ki alanı bulsak. (:
  • az önce avea bayine gittim.telefon gelmiş fakat patron dükkanda olmadığı için bişey yapamam şu an dedi.fiyatını sordum ona da cevap vermedi.öğleden sonra patron gelicekmiş bakalım o zaman alıcam heralde.bi de farklı bi fiyattan satma ihtimalleri var mı?900 tl den fazla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus48

az önce avea bayine gittim.telefon gelmiş fakat patron dükkanda olmadığı için bişey yapamam şu an dedi.fiyatını sordum ona da cevap vermedi.öğleden sonra patron gelicekmiş bakalım o zaman alıcam heralde.bi de farklı bi fiyattan satma ihtimalleri var mı?900 tl den fazla?

standart fiyatın üstünde satamazlar kurumsal firmalar için geçerli mesela ace 649 liradır 650 liraya satamazlar bu fiyat darty m.markt yada avea gibi kurumsal firmalarda geçerlidir küçük çaplı firmalar isterse 1.000 liraya bile satabilir.
  • quote:

az önce avea bayine gittim.telefon gelmiş fakat patron dükkanda olmadığı için bişey yapamam şu an dedi.fiyatını sordum ona da cevap vermedi.öğleden sonra patron gelicekmiş bakalım o zaman alıcam heralde.bi de farklı bi fiyattan satma ihtimalleri var mı?900 tl den fazla?

Konya ya ne zaman gelir acep gidip görsek avea bayilerinden...
  • 10 gün sonra telefon alacam biri alsın şu telefonu da fikirlerini paylaşsın bişey yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

quote:

ben bursadayım.dün akşam gelmiş telefonlar.sipariş verdilerse gelmesi lazım bugün.gidip bi sor istersen bayiye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

quote:

ben bursadayım.dün akşam gelmiş telefonlar.sipariş verdilerse gelmesi lazım bugün.gidip bi sor istersen bayiye.

Akşam bayiye bi uğrayalım bakalım gelmişse inceleyelim hoşuma giderse aldım gitti...

• telefonu aldım beyler.ele felan çok güzel oturuyo.hafif telefon.oldukça şık.bu arada avea daki adamın söylediğine göre tr'de 100 tane varmış şu an.3 tane bursada varmış.tekini aldım.
  • quote:

telefonu aldım beyler.ele felan çok güzel oturuyo.hafif telefon.oldukça şık.bu arada avea daki adamın söylediğine göre tr'de 100 tane varmış şu an.3 tane bursada varmış.tekini aldım.

hayırlı olsun. yorumlarını merakla bekliyoruz. ayrıca resimleride
  • quote:

telefonu aldım beyler.ele felan çok güzel oturuyo.hafif telefon.oldukça şık.bu arada avea daki adamın söylediğine göre tr'de 100 tane varmış şu an.3 tane bursada varmış.tekini aldım.

Kaç TL ye aldın?
  • Mobiltel Sony ile anlaştı. Netcell getirmemiş Xperia Sola yı.

https://www.mobiltel.com.tr/newweb/urundetay.aspx?K=sony.sola

ayrıca kırmızı rengini de getirmişler Hayırlı olsun :)

• 899 tl ye aldım kartla 4 taksit yaptılar.Telefon güzel.Her telefonda olduğu kadar ısınma sorunu var ya da sıcakta kullandığımdan bana öyle geliyor.Kamerası gayet başarılı bi kaç fotoğraf yüklerim birazdan.Floating touch ana ekranda ve nette gezinirken çalışıyor , menülerde yok.Baya hızlı telefon.Çok şık ayrıca.Ele güzel oturuyor.Nfc leri denemedim daha ama kutudan 2 tane smart tag çıktı.Kutudan bi adet mikrofonlu kulaklık 1 adet şarj aleti çıktı sd kart yok.Yanlış bakmıyosam sanırım dahili hafıza 4 gb.Sim kartı takmak için kesmeniz gerekiyor birde.Sorularınız olursa cevaplandırırım gördükçe.Telefon hoşuma gitti baya ama.
  • Öncelikle hayırlı olsun kardeşim bişey sorucam telefonda avea rom yüklü mü ?
  • Sola ile çektim bugün.Araba hareket halindeydi yaklaşık 50 ile felan gidiyordu.

Elimde şu an başka kamera olmadığı için telefonun fotosunu koyamıyorum.Gece felan onu da yüklerim.

• quote:

899 tl ye aldım kartla 4 taksit yaptılar.Telefon güzel.Her telefonda olduğu kadar ısınma sorunu var ya da sıcakta kullandığımdan bana öyle geliyor.Kamerası gayet başarılı bi kaç fotoğraf yüklerim birazdan.Floating touch ana ekranda ve nette gezinirken çalışıyor , menülerde yok.Baya hızlı telefon.Çok şık ayrıca.Ele güzel oturuyor.Nfc leri denemedim daha ama kutudan 2 tane smart tag çıktı.Kutudan bi adet mikrofonlu kulaklık 1 adet şarj aleti çıktı sd kart yok.Yanlış bakmıyosam sanırım dahili hafıza 4 gb.Sim kartı takmak için kesmeniz gerekiyor birde.Sorularınız olursa cevaplandırırım gördükçe.Telefon hoşuma gitti baya ama.

soruların ardı arkası kesilmez

öncelikle menülerde donma takılma vs. varmı
    Boşta ne kadar ram kalıyor ne kadarı kullanımda
    Oyun için google playdan iyi grafikli bir oyun deneyip performansını söyleyebilirsiniz
    Antutu benchmark kurup telefonun puanını söyeleyebilirsiniz
    kamera ve seste sorun olacağını zannetmiyorum sony kalitesi kendisini göstermiştir

Ayrıca hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

899 tl ye aldım kartla 4 taksit yaptılar.Telefon güzel.Her telefonda olduğu kadar ısınma sorunu var ya da sıcakta kullandığımdan bana öyle geliyor.Kamerası gayet başarılı bi kaç fotoğraf yüklerim birazdan.Floating touch ana ekranda ve nette gezinirken çalışıyor , menülerde yok.Baya hızlı telefon.Çok şık ayrıca.Ele güzel oturuyor.Nfc leri denemedim daha ama kutudan 2 tane smart tag çıktı.Kutudan bi adet mikrofonlu kulaklık 1 adet şarj aleti çıktı sd kart yok.Yanlış bakmıyosam sanırım dahili hafıza 4 gb.Sim kartı takmak için kesmeniz gerekiyor birde.Sorularınız olursa cevaplandırırım gördükçe.Telefon hoşuma gitti baya ama.

soruların ardı arkası kesilmez

öncelikle menülerde donma takılma vs. varmı
    Boşta ne kadar ram kalıyor ne kadarı kullanımda
    Oyun için google playdan iyi grafikli bir oyun deneyip performansını söyleyebilirsiniz
    Antutu benchmark kurup telefonun puanını söyeleyebilirsiniz
    kamera ve seste sorun olacağını zannetmiyorum sony kalitesi kendisini göstermiştir

Ayrıca hayırlı olsun güle güle kullanın

Menülerde herhangi bir donma ve takılma yok.Sadece arama yapacağın zaman normal geçişlerden 1 sn. geç geliyor gibi.
    Ram 200 mb kullanıyor.250 felan sana kalıyor ama hiç bi kasma yaşamadım.
    Oyunu denerim birazdan ve benchmark testi de.
    Kamera ve ses her zamanki sony kalitesinde oldukça başarılı.

• hocam haberleri merakla bekliyoruz :)
  • Vayyy haraket başlamış, yarın bı bakayım bayilere, bulursam bı tanede ben kapaticam.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.