Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okansyn23

quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

quote:

quote:

Allahını seven üstüme düşük sar atsın

Tut, yolladım . Şakayı bırakıp açıklamaya geçeyim, orada ölçülen değer telefonun yayabileceği maksimum sar değer, telefonun sürekli wifi 3g gps açıkken bir de arama yapsan o değere en yakın değere ulaşırsınız, yani telefonun radyasyon yayabilen bütün herşeyini açarsanız o değere ulaşırsınız. Bugüne kadar sar değerinin kesin bir zararı olduğu yönünde tespit yok, zararlı olabilir deniyor ki mutlaka da zararlıdır. Bu kadar küçük bir değeri kafaya takmayın, evinizde wireless modem veya mikrodalga kullanıyorsanız onlar daha fazla radyasyon yayıyor. Çok beğenilen çok satılan iphone un da sar değeri pek düşük sayılmaz. Telefonu kafanıza bantlayıp dolaşmayacak iseniz bu değer o kadar çok önemli değil. Yine de karar sizi kararınız tabi

İşte bana böyle şeylerle gelin içimi açın biraz :D ace 2 alacam yoksa ama samsungada hiç güvenemiyorum ya :D

hocam ace 2 de iyi model ancak onun da eksikleri var. Samsungun tasarımları birbirinin aynı olduğu için hoşuma gitmiyor, ace 2 yi de canlı olarak görmedim ama fotoğralardan gördüğüm tasarımı pek hoş değil. Arka kısmı çok basit duruyor. O kadar para verip alacağım telefonda tasarım ve güzellik olmasını isterim. Tabi bu benim kişisel görüşüm, başkalarına süper mükemmel güzel gelebilir. Tasarım olarak yeni sony modelleri çok hoş. Sola yı ön kamerası olmaması sebebi ile almazdım illa bir sebep bulsam. Batarya ve ram de sony nin bir bildiği vardır deyip geçiyorum, sonuçta iphone 4s in de ram miktarı 512mb

ya kardeş ben öyle yüksek donanım oyun pek sevmem daha basitleri hoşuma gidiyor birde internet kamera ve müzik e önem veriirim ön kamera bi önceki telefonumda vardı bi yerde yemek yedikten sonra dişimin arasında bişey var mı diye bakmaktan başka bişey için kullanmadım sanırım sola benim için iyi tercih olacak 1000 tl bütçe ile

kamera ve müzik konusunda sony nin daha önde olduğunu düşünüyorum, tabi cihazlar bi çıksın incelemeden bilemeyiz. Ben de son 4buçuk 5 yıldır 3g li ve ön kamerası olan telefonlar kullandım bu güne kadar 1kez görüntülü arama yapmadım

• bende görüntülü konuşmayı bir kaç defa kullandım fakat bu fiyatta ki akıllı telefonda bu özellik ihmal edilmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

bende görüntülü konuşmayı bir kaç defa kullandım fakat bu fiyatta ki akıllı telefonda bu özellik ihmal edilmemeli

Aynen hocam, ön kamerası olsa bir de rami biraz daha yüksek olsa avea bayisine ilk gidenlerden biri olurdum, ama böyle olunca elimdeki telefon ile idare edip istediğim gibi modelin gelmesini bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

bende görüntülü konuşmayı bir kaç defa kullandım fakat bu fiyatta ki akıllı telefonda bu özellik ihmal edilmemeli

Aynen hocam, ön kamerası olsa bir de rami biraz daha yüksek olsa avea bayisine ilk gidenlerden biri olurdum, ama böyle olunca elimdeki telefon ile idare edip istediğim gibi modelin gelmesini bekliyorum

hala avea da satışa sunulmadı galiba internetteki alışveriş sitelerinde de göremedim tahminimce 10 gün içerisinde yayılmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

Beyler konuyu fazla dağıtmayalım,herkes istediği telefonu alır.Avea bayisine uğrayıp soran oldu mu?

Bugün sordum avea bayiye ,cuma getiririz dedi.sipariş üzerine getiriyormuş. 890 TL
  • Merhaba,

Arkadaşlar mesaj yazacağınız konulara aklınıza gelen her şeyi yazmak yerine ilgili olduğunuz konulara bilginiz dahilinde mesaj yazmanızı rica ederim. Aksi halde yazmış olduğunuz konulardaki takipçiler rahatsız olacağı gibi boş yere gerginlikler yaşanacaktır.

Ek olarak yazmış olduğunuz mesajları sonradan topluca silecekseniz yazmayın. Aksi halde size cevaben yazılmış olan mesajlar havada kalıyor. Biz bu mesajların hepsini istediğimiz takdirde zaten görüntüleyebiliyor ve geri alabiliyoruz. Ancak sizin kararlarınıza saygılı olmak adına silmiş olduğunuz mesajları genellikle geri almamayı tercih ediyoruz. Bunun yanında, bu davranışı alışkanlık haline getiren kişiler ile ilgili gerekli işlemler yapılacaktır, bilginize. Bu durumun tekrar edilmemesini umuyorum.

Hangi konuya mesaj yazarsanız yazın, kişilerin tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisiniz. Kişiler zevklerine göre tercihler yapabildikleri gibi ağırlıklı olarak bütçelerine göre de tercihlerini yapmaktadırlar. Bunu da göz önüne alarak mesajlarınızı yazmalısınız. Aksi takdirde insanları kırabilir, rencide edebilirsiniz ve bu büyük bir saygısızlık olur.

Uyarı niteliğindeki bu mesajımı dikkate almanızı önemle rica ederim.

İyi forumlar.

• Sipariş veripte ilk kurban olmak isteyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpirana

Sipariş veripte ilk kurban olmak isteyen varmı ?

ben yurt disindan verdim, ama elime ulasmasina cok var daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

quote:

ben yurt disindan verdim, ama elime ulasmasina cok var daha.

Herşeyiyle tamamda. ram ile pil beni düşündürüyor ..
  • http://www.sonymobile.com/gb/products/phones/xperia-sola/
    http://www.sonymobile.com/gb/shop/sales-item/key.MobilePhone.Xperiasola/
    £299.00

Türkiye satış fiyatı ii bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 11 Temmuz 2012; 21:19:39 >
  • ne yapacaksiniz ki bu tur cihazla ram ile batarya dusunduruyor ?

• quote:

Bu gidişle ben olucam
    Ne telefonmus göremedik gitti......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

avea bayisinde çalışıyorum gelen yazıya göre 899 tl den satışa sunulacak. ilgilenen arkadaşlara duyurulur

Cihazlar geldi mi?sen ondan haber ver.

cihazı avea müşterisi olmayanlarda alabilecekler. 899 tl belirlenen perakende satış fiyatıdır. mağazanın bu fiyatı yukarı çekme yada kardan düşüp ( cok zor bir ihtimal ) satışa sunma seçeneği kendisine ait. avea bayileri telefonu isterlerse sipariş verip raflarına koyup satabilirler. istemezlerse satmazlar. şu anda bulunduğum bayide xperia sola gelmedi. geldiğinde haber veririm burdan.

teşekkürler
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sipariş ile getiriyorlarsa,yarın bir avea bayine uğrayıp siparişimi geçiyim.Beklemekten sıkıldım artık alalım artık şu solayı
  • beyler var mı sola alan ses yok hala

• arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu modele hiç güvenmiyorum.nedeni de şöyle açıklayayım.çok güzel bir reklam yaptılar evet ama bana kalırsa bu dokunmadan dokunmatik ekran bizi herşeye tıklayarak çileden çıkartacak gibi geliyor.umarım beni şaşırtır ve haksız çıkartır.belki bende alırım bu sayede :).Alıcılar fazla acele etmese iyi olur incelemeleri araştırma fırsatı buluruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfbudak07

arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu modele hiç güvenmiyorum.nedeni de şöyle açıklayayım.çok güzel bir reklam yaptılar evet ama bana kalırsa bu dokunmadan dokunmatik ekran bizi herşeye tıklayarak çileden çıkartacak gibi geliyor.umarım beni şaşırtır ve haksız çıkartır.belki bende alırım bu sayede :).Alıcılar fazla acele etmese iyi olur incelemeleri araştırma fırsatı buluruz .

Dokunmadan dokunmatik sadece web browserda kullanılıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

quote:

Orijinalden alıntı: mstfbudak07

arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu modele hiç güvenmiyorum.nedeni de şöyle açıklayayım.çok güzel bir reklam yaptılar evet ama bana kalırsa bu dokunmadan dokunmatik ekran bizi herşeye tıklayarak çileden çıkartacak gibi geliyor.umarım beni şaşırtır ve haksız çıkartır.belki bende alırım bu sayede :).Alıcılar fazla acele etmese iyi olur incelemeleri araştırma fırsatı buluruz .

Dokunmadan dokunmatik sadece web browserda kullanılıyor sanırım.

Menü geçişlerinde de aktif. Videolarını izleyin

• Telefona ulasabilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmadan dokunmatik tıklama işlemi yapmıyor,mesela web browserde sayfayı aşağı yukarı hareket etmesini sağlıyor.Aynı şey menülerdede geçerlidir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.