Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi arasından her türlü sola alınır niye derseniz,samsungun kullanacağı malzeme kalitesi adi olacağı için her zaman ki gibi,ace 2 nin sağı solu soyulmaya başlayacaktır.Tasarım olarak yine sony kendine özgü tasarımıyla yine önde,ace 2 nin tasarımı samsungun eski telefonlarıyla aynı sıradan ve iphone çakması gibi tasarlamaya devam ediyorlar.Ayrıca buraya gelipte fanatiklik yaparak milletin aklını karıştırmaya gerek yok sola alacak olan sola alır,ace 2 alacak olan ace 2 alır.
  • Bu sayfa solanin sayfası. Buradakiler zaten sola yi almak isteyen kişiler. Başka telefonların reklamını, tanıtımını yapmaniza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahını seven üstüme düşük sar atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

İkisi arasından her türlü sola alınır niye derseniz,samsungun kullanacağı malzeme kalitesi adi olacağı için her zaman ki gibi,ace 2 nin sağı solu soyulmaya başlayacaktır.Tasarım olarak yine sony kendine özgü tasarımıyla yine önde,ace 2 nin tasarımı samsungun eski telefonlarıyla aynı sıradan ve iphone çakması gibi tasarlamaya devam ediyorlar.Ayrıca buraya gelipte fanatiklik yaparak milletin aklını karıştırmaya gerek yok sola alacak olan sola alır,ace 2 alacak olan ace 2 alır.

Fanatiklik yok objektiflik var benim yorumlarında fanatiklik ise başka yorumlarda var.Her zaman söylüyorum önemli olan işlev ve Ace 2'nin tasarımı kötü değil.

fanatiklik var ekranlara bak bir istersen ace deki o nasıl beyaz öle, mavi mavi beyaz ekranmı olur sadece browser performansı için öle tipsiz telefon alınmaz dostum başka hiçbir artısı yok ace2 nin diğer tüm yönleriyle sola ile ya aynı yada sola önde kamera olsun malzeme kalitesi video çekimi arayüz müzik player olsun önde işlemci konusuna gelirsek 800 mhz de çalışmasının illaki bir sebebi vardır demekki anakartt o kadar kaldırabiliyor ace 2 de oc yapmak zararlı olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

quote:

quote:

İkisi arasından her türlü sola alınır niye derseniz,samsungun kullanacağı malzeme kalitesi adi olacağı için her zaman ki gibi,ace 2 nin sağı solu soyulmaya başlayacaktır.Tasarım olarak yine sony kendine özgü tasarımıyla yine önde,ace 2 nin tasarımı samsungun eski telefonlarıyla aynı sıradan ve iphone çakması gibi tasarlamaya devam ediyorlar.Ayrıca buraya gelipte fanatiklik yaparak milletin aklını karıştırmaya gerek yok sola alacak olan sola alır,ace 2 alacak olan ace 2 alır.

Fanatiklik yok objektiflik var benim yorumlarında fanatiklik ise başka yorumlarda var.Her zaman söylüyorum önemli olan işlev ve Ace 2'nin tasarımı kötü değil.

fanatiklik var ekranlara bak bir istersen ace deki o nasıl beyaz öle, mavi mavi beyaz ekranmı olur sadece browser performansı için öle tipsiz telefon alınmaz dostum başka hiçbir artısı yok ace2 nin diğer tüm yönleriyle sola ile ya aynı yada sola önde kamera olsun malzeme kalitesi video çekimi arayüz müzik player olsun önde işlemci konusuna gelirsek 800 mhz de çalışmasının illaki bir sebebi vardır demekki anakartt o kadar kaldırabiliyor ace 2 de oc yapmak zararlı olur

Ace 2'nin işlemcisi 1 GHz çift çekirdekli işlemcinin yavaşlatışmış hali.Fiyat daha da artmasın diye, çünkü bu telefon orta segment diye tanıtıldı ve böyle duyurduğuna da Samsung pişmandır.Ve bu yüzden Ace 2'de Gorilla Class'da yok.Yani Ace 2'de overclock yapmanın zararlı olduğu falan yok.
    İki telefon tasarımlar hariç birbirinin kopyası gibi, ama benim dediğim üç özellik kullanıcılara daha fazla hitap ediyor.Bu arada ikisi de 720 piksel video çekiyor ve rahatlıkla FULL HD'ye çıkarılır.Bu durumda neye göre, kime göre iyi?
    Sana göre tipsiz bana göre iyi bir tasarım sahip.Sony ekranları ne kadar büyük yaparsa yapsın tasarımdan küçük gösteriyor ama Ace 2 öyle değil.1.5 ay sonra hangi telefon daha fazla satıyor hep beraber görürüz.
    Son olarak bana fanatik diyen kendisi objektifse ben hiç birşey bilmiyorum.

hangisinin daha çok sattığına bakarsak sana göre en iyi telefon 3310 dur dostum ayrıca söylediğin sebeb çok saçma geliyor bana orta segment olması için yavaşlatılmışmış samsung bunun için pişmanmış güney koreden mi yazıyorsun ? bana ram ve browser hariç solanın geçildiği bir kategori söylersen sevinirim

• Beyler konuyu fazla dağıtmayalım,herkes istediği telefonu alır.Avea bayisine uğrayıp soran oldu mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ace 2'nin işlemcisi 1 GHz çift çekirdekli işlemcinin yavaşlatışmış hali.Fiyat daha da artmasın diye, çünkü bu telefon orta segment diye tanıtıldı ve böyle duyurduğuna da Samsung pişmandır.Ve bu yüzden Ace 2'de Gorilla Class'da yok.Yani Ace 2'de overclock yapmanın zararlı olduğu falan yok.
    İki telefon tasarımlar hariç birbirinin kopyası gibi, ama benim dediğim üç özellik kullanıcılara daha fazla hitap ediyor.Bu arada ikisi de 720 piksel video çekiyor ve rahatlıkla FULL HD'ye çıkarılır.Bu durumda neye göre, kime göre iyi?
    Sana göre tipsiz bana göre iyi bir tasarım sahip.Sony ekranları ne kadar büyük yaparsa yapsın tasarımdan küçük gösteriyor ama Ace 2 öyle değil.1.5 ay sonra hangi telefon daha fazla satıyor hep beraber görürüz.
    Son olarak bana fanatik diyen kendisi objektifse ben hiç birşey bilmiyorum.

hangisinin daha çok sattığına bakarsak sana göre en iyi telefon 3310 dur dostum ayrıca söylediğin sebeb çok saçma geliyor bana orta segment olması için yavaşlatılmışmış samsung bunun için pişmanmış güney koreden mi yazıyorsun ? bana ram ve browser hariç solanın geçildiği bir kategori söylersen sevinirim

1320 mAh batarya ile Android ve bu özelliklerde bir telefon kullanılır mı?

Akgün Bey, bu cihazı kullanmayacaksanız eğer, forumun bu bölümünde ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

• arkadaş 3 gündür aynı şeyleri söylüyosun da anladık tamam. herkes kendi özgür iradesiyle istediği telefonu alır. aklıma samsungun pazarlama elemanı falan olduğun gelmeye başladı. daha önce dediğim gibi samsungun tasarımları hep aynı ve bana itici geliyor ama başkasınada çok iyi gelebilir. ace2 bana görede soladan çok satar eğer fiyatı 800 tl ve altı olursa. yoksa sola tercih edilir her türlü. şu telefon avea bayileriene gelsede gidip görsek artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 11 Temmuz 2012; 15:33:30 >
  • quote:

Bu arada Samsung'un bir elemanı olabileceğim veya bu telefonun fiyatının 800 TL olabileceği hayalperestlikten öte değil.
    Hepinize iyi günler, iyi forumlar.

Buradaki çoğu arkadaşım sony fanıdır.Biz sony fanları asla sony den baska telefonları kullanmayız galaxy ace 2 de sola dan ustun bir telefon değil gelip saçma sapan telefonları burada övmenin bir anlamı yok sola ile karşılaştırılamaz bile iphone çakması samsung !!! git galaxy ace 2 sayfasında yazılarını yaz bariz objektif olmadığın belli sen galaxy ace 2 falan deyince bende bir bakayım nasıl bir tel dedim öyle övmüşsün ki birşey sanmıştım ama alakası yok sony nin xperia u su da sola sıda p side s ide ondan kat kat daha iyidir !!!
  • çok saçma birşey için 2 sayfayı işgal ettiniz. Samsung iyi güzel olabilir ama onu git samsung forumunda yaz. Ayrıca sony'nin şekli şemali daha başarılı.
  • @lord-fattirik Arkadaşım çok haklısın. Lütfen ace2 yi övmeyi samsungun sayfasında yapınız. İsteyen istediğini alır.
  • Tamam forumu kirletmenin alemi yok beyler. Bu arada telefon neden hala avea nın internet sitesinde yer almıyor ?
  • bugün erzurumda sony centere gidip sordum adam gelirse avea ile aynı anda veya daha önce gelir dedi. xperia s i erzurumda ilk biz sattık dedi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertiko25 -- 11 Temmuz 2012; 18:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Allahını seven üstüme düşük sar atsın

Tut, yolladım . Şakayı bırakıp açıklamaya geçeyim, orada ölçülen değer telefonun yayabileceği maksimum sar değer, telefonun sürekli wifi 3g gps açıkken bir de arama yapsan o değere en yakın değere ulaşırsınız, yani telefonun radyasyon yayabilen bütün herşeyini açarsanız o değere ulaşırsınız. Bugüne kadar sar değerinin kesin bir zararı olduğu yönünde tespit yok, zararlı olabilir deniyor ki mutlaka da zararlıdır. Bu kadar küçük bir değeri kafaya takmayın, evinizde wireless modem veya mikrodalga kullanıyorsanız onlar daha fazla radyasyon yayıyor. Çok beğenilen çok satılan iphone un da sar değeri pek düşük sayılmaz. Telefonu kafanıza bantlayıp dolaşmayacak iseniz bu değer o kadar çok önemli değil. Yine de karar sizi kararınız tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmak

quote:

Tut, yolladım . Şakayı bırakıp açıklamaya geçeyim, orada ölçülen değer telefonun yayabileceği maksimum sar değer, telefonun sürekli wifi 3g gps açıkken bir de arama yapsan o değere en yakın değere ulaşırsınız, yani telefonun radyasyon yayabilen bütün herşeyini açarsanız o değere ulaşırsınız. Bugüne kadar sar değerinin kesin bir zararı olduğu yönünde tespit yok, zararlı olabilir deniyor ki mutlaka da zararlıdır. Bu kadar küçük bir değeri kafaya takmayın, evinizde wireless modem veya mikrodalga kullanıyorsanız onlar daha fazla radyasyon yayıyor. Çok beğenilen çok satılan iphone un da sar değeri pek düşük sayılmaz. Telefonu kafanıza bantlayıp dolaşmayacak iseniz bu değer o kadar çok önemli değil. Yine de karar sizi kararınız tabi

İşte bana böyle şeylerle gelin içimi açın biraz :D ace 2 alacam yoksa ama samsungada hiç güvenemiyorum ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gaddargadir67

quote:

quote:

sola yı almaya niyetlenmiştim baya ama şu videoyu izleyince fikrim degişti açıkçası. Ace 2 nin web browsing i daha bi Smooth geldi bana.. Sosyal agları cok kullanan ve nette gezinmeyi seven biri olarak bi anda Ace 2 ye yöneldim diyebilirim.(her ne kadar sony nin tasarımını ve UI ini begensemde)

http://www.youtube.com/watch?v=wCRkQuNgajU

Ace 2 1 ay sonra tüm Türkiye'ye yayılacak, 1 ay bekleyebilecek misin?

video yu izlediysen sende farketmişssindir Ace 2 de herşey daha akıcı. 900 lira veriyoruz sonuçta gözümle gördükten sonra Samsung alacagım gibi şu dakka itibariyle.(tekrar belirteyim sony nin UI i ve tasarımı aklımı çelen tek nokta şu anda)

smooth ne la?

• quote:

quote:

quote:

İşte bana böyle şeylerle gelin içimi açın biraz :D ace 2 alacam yoksa ama samsungada hiç güvenemiyorum ya :D

hocam ace 2 de iyi model ancak onun da eksikleri var. Samsungun tasarımları birbirinin aynı olduğu için hoşuma gitmiyor, ace 2 yi de canlı olarak görmedim ama fotoğralardan gördüğüm tasarımı pek hoş değil. Arka kısmı çok basit duruyor. O kadar para verip alacağım telefonda tasarım ve güzellik olmasını isterim. Tabi bu benim kişisel görüşüm, başkalarına süper mükemmel güzel gelebilir. Tasarım olarak yeni sony modelleri çok hoş. Sola yı ön kamerası olmaması sebebi ile almazdım illa bir sebep bulsam. Batarya ve ram de sony nin bir bildiği vardır deyip geçiyorum, sonuçta iphone 4s in de ram miktarı 512mb

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

quote:

quote:

sola yı almaya niyetlenmiştim baya ama şu videoyu izleyince fikrim degişti açıkçası. Ace 2 nin web browsing i daha bi Smooth geldi bana.. Sosyal agları cok kullanan ve nette gezinmeyi seven biri olarak bi anda Ace 2 ye yöneldim diyebilirim.(her ne kadar sony nin tasarımını ve UI ini begensemde)

http://www.youtube.com/watch?v=wCRkQuNgajU

Ace 2 1 ay sonra tüm Türkiye'ye yayılacak, 1 ay bekleyebilecek misin?

video yu izlediysen sende farketmişssindir Ace 2 de herşey daha akıcı. 900 lira veriyoruz sonuçta gözümle gördükten sonra Samsung alacagım gibi şu dakka itibariyle.(tekrar belirteyim sony nin UI i ve tasarımı aklımı çelen tek nokta şu anda)

smooth ne la?

pürüzsüz, takıntısız anlamında kullanmıştım

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ace 2 de iyi model ancak onun da eksikleri var. Samsungun tasarımları birbirinin aynı olduğu için hoşuma gitmiyor, ace 2 yi de canlı olarak görmedim ama fotoğralardan gördüğüm tasarımı pek hoş değil. Arka kısmı çok basit duruyor. O kadar para verip alacağım telefonda tasarım ve güzellik olmasını isterim. Tabi bu benim kişisel görüşüm, başkalarına süper mükemmel güzel gelebilir. Tasarım olarak yeni sony modelleri çok hoş. Sola yı ön kamerası olmaması sebebi ile almazdım illa bir sebep bulsam. Batarya ve ram de sony nin bir bildiği vardır deyip geçiyorum, sonuçta iphone 4s in de ram miktarı 512mb

ya kardeş ben öyle yüksek donanım oyun pek sevmem daha basitleri hoşuma gidiyor birde internet kamera ve müzik e önem veriirim ön kamera bi önceki telefonumda vardı bi yerde yemek yedikten sonra dişimin arasında bişey var mı diye bakmaktan başka bişey için kullanmadım sanırım sola benim için iyi tercih olacak 1000 tl bütçe ile

• her forumda aynı segment ve fiyatta olan tel.ler kıyaslanir. bir arkadaşta kıyaslamış fakat
    birilerinin zoruna gitmiş ve mesajlar silinmiş.
    lütfen birbirimize karşı hoşgörülü anlayışlı olalım.

not sony ericsson kullanıcısıyim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.